Ukas .......

  • 12.06.2016 - 11:02

Person: Denne personen er min store søster. Hun er alltid der når jeg trenger henne eller hvis jeg bare vil snakke med en. Hun er den store søsteren som jeg kaller en av verdens beste store søstrer, Og jeg sier det fordi jeg vet at ute i land å stang er det også beste store søstre her.


Opptur: Denne ukas opptur må være at jeg fikk lyst og mer glad at jeg begynte å skrive igjen. Og har nye ting som jeg vil se og lyst til å prøvde ut på bloggen. Og se om dere alle sammen vil like det..

Se fram til neste uke: Det jeg ser fram til neste uke er helgen som kommer da. Det er fordi jeg skal til Oslo og besøke venner og familien min. Gleder meg masse til det. Og jeg har bestemt å at jeg skal bare ha gode dager og ha det morsomt denne uken som kommer. 

Nytt om livet/bloggen: Nytt om livet mitt er det egentlig ikke. Men på bloggen skal det komme andre sine blogger og skal gjøre noe snilt å koselig noe for de som er på topplisten. 

Hva tar jeg med videre fra denne uken: Denne uken tar jeg med er hardt arbeid, gleden og skrivelysten min. Fordi de tre sammen er det veldig gode kombinasjon. Nå håper jeg dere likte innlegget mitt. Og dere alle må ha en super fin søndag..!

 

 

 

 

 

 

Sarajaneeth

12.06.2016 kl.11:08

😀

Cathrine

12.06.2016 kl.13:13

Kjempebra innlegg :D
hits