Hvilken blogg ble insprasjonsbloggen?

  • 28.07.2016 - 17:05

Da er det blogg analyse som står for tur. Jeg tar med 3 kategorier som jeg tenkte skulle komme nå kommer flere etter vært. Bloggeren som har mest ukjente med å farger som bakgrunn. Hun er 53 år men det var derfor jeg tok det med fordi 53 åringer blogger de å. Så alle alder kan faktisk skrive å blogge. Så til alle dere eldre som raker ned på unge bloggere så er også en på DIN alder som blogger. Så vet dere at blogging er STORT og det er ikke TEIT eller noe annet som dere bruker som unnskylding.

Dags kommentarer. Hvorfor jeg tok med dags kommentarer nå er fordi jeg liker utrolig godt 2 kommentarer som gjeler alle sammen og som mennesker trenger å bli minnet på.

Den første som skriv dette var http://tanketromling.blogg.no . Og det var utrolig bra sagt og jeg vet at andre kan bruke dette som hjelp. Så utrolig bra skrivet og jeg håper du som leser dette likte kommentaren dere å. 

Dette er  den andre som likte utrolig godt. Og jeg selv ble veldig glad i denne kommentaren og håper du blir like glad i kommentaren som jeg ble.. Den som skriv denne kommentaren var en blogg som var www.sno1.blogg.no og som heter Camilla. Så tusen takk til de to koselige kommentarene og jeg likte de kjempe godt.

matholck.blogg.no er dags insprasjon blogg.  Det er fordi hun tar utrolig nydelig bilder og for meg er hun en  inprasjon blogg fordi jeg blir inspriet til å ta like fine bilder og hun er en av de bloggene jeg har begynnet å lese fast. 

Så jeg håper dere stikker innom i disse bloggene. Og i morgen kommer det nye kategorier og nye bloggere.. ( Ikke glem å skrive din blogg på kommentar felte. )


 

Henriette Celin

28.07.2016 kl.17:28

Mathilde har en flott blogg ^^

liveterherlig93

28.07.2016 kl.17:35

herlig ^^

Siri Kolstad

28.07.2016 kl.19:18

Skal garantert sjekke ut Mathilde sin blogg <3 Takk for tips!

Becca Alexandra

28.07.2016 kl.23:17

Så fine blogger <3
hits