UKAS INNLEGG

  • 29.08.2016 - 07:11

God morgen alle sammen. Da er det faktisk ny uke å med en ny uke så kan alt skje og kommer til å opp leve noe nytt som du har kanskje ikke opp levet før. Ukas opptur:  Dette ukas opptur i livet mitt var å høyre opp livet mitt. Ikke har har gjort det før men nå er mer bekrefelse på det meg selv. Og nå er jeg ikke usikker på meg selv lenger, fordi jeg vet hvor jeg har meg selv og det betyr at jeg tåler mye mer.

Relatert bilde

Ukas insprasjon:  Jeg hadde ikke så mange insprasjon denne uken som var. Men jeg fikk alltid noen nye saker som jeg har lyst å skrive om på bloggen som kommer senere. 

Ukas nedtur:  Jeg har ikke skrivet så mye på bloggen fortiden. Noe som er egentlig litt kjipt fordi jeg skulle ønsket at jeg skriv mer på denne bloggen. Men jeg skal ta det igjen denne uken og jeg for ny mac i tillegg så da blir det MYE bedre. Så det er bare den jeg venter på.

Ukas antrekk:  Dette er mitt ukas antrekk og det skulle formes som et hjerte. Fordi det er til dere alle sammen fordi jeg setter utrolig pris på at dere alle som leser bloggen min. Så hjerte er til deg som leser bloggen..

Ukas sang:


Denne er utrolig nydelig og liker den utrolig godt. Hva syns dere om denne sangen?

Henriette Celin

29.08.2016 kl.08:51

Flott antrekk! og hun Connie er utrolig flink til å synge <3

liveterherlig93

29.08.2016 kl.10:17

fin uke :)
hits