UKA SOM GIKK

  • 19.09.2016 - 08:01

God morgen alle sammen. Denne uken her som gikk har vært en super helg og en dagen som var super må nok være Torsdagen av alle dager. UKAS OPPTUR:  Ukas opptur må nok være denne helgen. samboen til søstera min hadde bursdag og jeg er utrolig glad i å feire bursdager så det må være ukas opptur. 

Nedtur: Denne nedturen uken har egentlig ikke vært noen nedtur. Jeg følger alt sammen har vært en opptur, men vis jeg skal ta en nedtur så har høsten kommet fordi jeg var i skogen i helgen i Aremark å da så jeg farger på bladene som egentlig er veldig fint men det er kaldt om morgningen og når det begynner å bli kaldt om morgningen og er første dagen blir jeg litt skjønn nei, hvor er sommeren? Men skjønn skjer.


Ukas saker: Ukas saker som jeg skriv på dette innlegget er HER og HER  

Hvordan gikk målet ditt denne uken? Mine mål denne uken funket veldig bra. Og denne uken skal jeg ha som mål at skal ta flere bilder og skal lage en video til fredagen fordi må bli bedre på det. 

Målet ditt denne uken er: Denne uken her skal jeg ha som mål å ha mer antrekks dager, det er utrolig lenge siden jeg har hatt på denne bloggen som er veldig rart at jeg har glemt det. Men jeg har aldri rekket det i denne uken her som er litt trist. 
 

Ukas kommentar: Jeg har valgt 3 kommentarer som jeg tenkte skulle vise fram til dere. Og hver eneste ny uke skal det komme 3 nye kommentarer som trenger litt ekstra oppmerksomhet. Utrolig koselige kommentarer alle sammen.. Og tusen takk for alle kommentarer fra dere, etter hver enkelt kommentar kjempe høyt og syns det er kjempe koselig at du har sent kommentar til meg.

 

Henriette Celin

19.09.2016 kl.08:30

Så bra du nådde målet ditt! og kjekt med bursdager ^^

Koselig å ta med kommentarer fra lesere og <3

Oda Malen ♥

19.09.2016 kl.08:32

så fin uke! =)

liveterherlig93

19.09.2016 kl.12:19

fin uke :)

Vilde

19.09.2016 kl.22:02

Så innmari flott uke! :D
hits