UKAS SOM VAR.

  • 25.09.2016 - 20:01

Denne uken her som var har nok vært: spennende, ansvar, utfolding, mye å gjøre og tanker. Alt dette har jeg levd igjen denne uken og de 4 tingene kommer dere nok å se hvorfor og hva jeg mener med disse fire ordene.  

UKAS OPPTUR: denne ukas opptur må nok være at jeg har slappet av med en person som jeg er kjempe glad i og som jeg merker at jeg bryr meg mer å mer om. 

 

Ukas nedtur: ukas nedtur må nok være at jeg fikk nesten ikke slappet av denne uken og at jeg hadde fredagen som en rolig dag men var da jeg kanskje var den som kunne gjøre mest den dagen.?

Ukas erfaring: Det måte vært på Lørdagen når jeg var barnepasser for to stykker som bodde ved siden av hverandre og når en 7 måneder gamle unge gråt fordi var sulten og ikke kjente meg. Skjønner det var litt rart for den ungen men jeg er kjempe glad for at gikk bra og da fikk jeg erfaring og veldig stor ansvar som gikk veldig veldig bra.

Ukas spennende dag må være? onsdag. Onsdagen var spennende du tenkte på hvorfor onsdagen ble så spennende var nok fordi jeg hadde mye tanker på hvordan torsdagen ble og fordi Tirsdag til Torsdagen var det mye som skjedde og de datoene er veldig stempla i familien min fordi da skjedde det så mye med mormor og mamma min at de tre dagene ble historiske. 

Ukas antrekk? 
 

Henriette Celin

25.09.2016 kl.20:10

Bra du fikk en god erfaring og det gikk fint å være barnepasser (:

Og et flott antrekk!

liveterherlig93

26.09.2016 kl.12:16

fin uke :)
hits