HØSTEFERIE UKEN.....

  • 10.10.2016 - 16:52

Da var høsteferien over for denne gang. Ferien var jeg i Kroatia og det var kjempe fint der å likte meg veldig godt der. Da kommer hvordan denne uken her har vært for meg å håper dere liker innlegget. Gjerne kommentar hvis du savner noe eller om du liker innlegget. Jeg liker å se andre sine meninger. OPPTUR: Det må være at jeg lærte veldig mye om dette landet og at svenske pensjonister er ekstra glad å reise i Kroatia, noe som egentlig var litt koselig fordi jeg fikk lære mye av dem og hvordan de hadde det hjemme hos seg selv. Og det som også var en opptur var at jeg fikk se nytt om meg selv som jeg egentlig ikke viste om at funket men faktisk å gjorde det så det skal jeg ha som mål i denne måneden. NEDTUR: Jeg hadde ikke så veldig mange nedtur på denne turen noe som jeg som jeg var veldig glad for. Men jeg må si at jeg savnet veldig mange av vennene mine og mennesker rundt meg som ikke var med på denne turen og som jeg skulle ønske var med.

 

Ukas glad nyhet:  Det er egentlig mange nyheter som ikke dere vet om. Men det er at jeg har fått meg kjæreste som jeg er veldig glad i og som er unik på den måten at jeg nesten ikke kan beskrive hvor glad jeg er. Og han gjør en som er bedre utgave av meg selv.

Ukas bombe:  Ukas bombe må nok være denne nyheten. Fordi den er både litt rar men også veldig trist på samme tid, og jeg har kommet til at jeg vet ikke om dette er falsk eller som faktisk er sant. Så hva mener du om denne saken? http://www.vg.no/rampelys/kim-kardashian/dette-vet-vi-om-kardashian-ranerne/a/23813780/
 

#nyheter #rampelyset #blogg #bloggnorge
 

Ylva Nesheim

10.10.2016 kl.17:08

Håper du koste deg masse på ferie!

liveterherlig93

10.10.2016 kl.17:39

bra du koste deg:)

Sarah

10.10.2016 kl.18:09

Fint du koste deg på ferie..hadde ikke hørt at kardashian var blitt ranet:(

siljefjaren

10.10.2016 kl.19:50

Så bra at du hadde en fin ferie! Og gratulerer så mte med kjæreste :)
hits