BLOGG ANALYSE #2

  • 13.10.2016 - 17:56

God kveld alle sammen. Da er det kveldens blogg anbefalinger. Denne kommer nå hverdag så det kommer mange nye bloggere som kommer på denne bloggen framover. Hvis du har lyst til å være med på blogg anbefalinger så skriv bloggen din under denne innlegget så i morgen kommer det 3 nye bloggere som skal være helgens blogg anbefalinger. 

Men den bloggen som jeg valgte nå er denne bloggen her: http://theresesorenes.blogg.no

Hva liker jeg med denne bloggen: Det man legger merker til først er nok hvor utrolig nydelig hun er. Fordi hun er kjempe nydelig og hun tar utrolig fine bilder som jeg og som vet andre enn meg kommer til å like. Og kan si at hun har veldig inspirerende bilder som jeg tenker å det var utrolig fint eller det har jeg å lyst å prøve ut. Gjort bedre på: Alle bloggere kan gjøre ting bedre. Så jeg tenkte en ting som hun kan gjøre er å skrive litt om antrekket eller hvor man finner inspirasjonen sin i fra. Fordi det savner også med andre bloggere som deler antrekket så tenker alltid på hvor finner alle sammen inspirasjon i fra. Eller bare velger de ut i fra hva de liker?  

Det kan jeg egentlig spørre dere andre om. finner dere noe inpirasjon før du kler på deg? Svaret mitt der er at jeg gjør det, fordi jeg følger at antrekket på meg ser MYE bedre ut pluss da går man alltid noe nytt som man kanskje liker selv. 

#blogg #anbefalinger #mote #motenorge #fashion #blogg

 

liveterherlig93

13.10.2016 kl.20:04

fin blogg:)

CALINNEA

13.10.2016 kl.20:11

Supert innlegg, skal ta en titt <3 Takk for tips!

krist.in

14.10.2016 kl.03:51

så gøy at du tipser om andre !

Mia Bakken Olsen

16.10.2016 kl.12:32

Blir gjerne med på dette :-)
hits