HELGES BLOGG ANALYSE

  • 14.10.2016 - 17:22

God dag alle sammen. Da er det helgens blogg analyse av en ny blogg adresse som vi skal gå igjennom sammen. Hvis DU har lyst til å være med på søndags blogg analyse så skriv kommentar nå så skal jeg lese din blogg igjennom hele helgen å si om DIN blogg. 

Denne bloggen som jeg skal skrive om heter: (   http://louiseskogen.blogg.no  ) 

Hva liker jeg med denne bloggen: Header som hun har på bloggen hennes er utrolig nydelig å liker den veldig godt og designet er helt ok. Det som jeg syns er vanskelig med denne bloggen eller som er litt trist er at jeg ikke fant de gamle innleggene hennes. Bare de som fra månedene ja, men allikevel så fant jeg ikke de nye overskriftene skjønn at du kunne lese de gamle innleggene som hun skriv kanskje for 3 timer siden. ( skjønner dere hva jeg mener? ) 

Det andre jeg tenkte over litt er at bildene hun tar er utrolig nydelig og jeg liker innleggene hennes men jeg liker å innlegg som er ryddig og følger at mangler litt ryddighet på blogge, og syns det er litt vanskelig å finne fram men det hun skriver veldig bra innlegg og bildene hennes er utrolig nydelig så vært å se på bloggen hennes.

#blogg #blogganalyse #bloggnorge

 

liveterherlig93

14.10.2016 kl.17:26

virker som en fin blogg:)

Benedicte Arntzen

14.10.2016 kl.17:37

jeg vil gjeerne bli analysert!! :D ha en fin kveld <3

Bitte-Louise

16.10.2016 kl.04:00

Benedicte Arntzen: Det skal jeg gjøre <3 Skal gi deg beskjed om det når innlegget kommer i dag :D
hits