TRENGER DU NOEN ? #1

  • 16.10.2016 - 03:08

Er du som meg nå at du følger deg helt alene og ingen forstår deg? Er du noen som tenker nå er jeg alene og ingen kan forstå deg? Eller er du den som ikke er så mye ute ? Kanskje du er alene å følge at du vil gjøre noe kriminelt å tenke det er låsingen? Eller selvmord? Det siste at du må gjøre kriminelt for at andre mennesker skal se deg, det er ikke løsningen på noen av problemene dine. Og ta selvmord er heller ikke en aktuelt . Hvorfor jeg sier dette er enkelt å det er fordi at INGEN er ALENE. Og det er følgene som alle mennesker har og som kan gå over når DU faktisk vil at skal være alene. 

Og disse spørsmålene kom til meg i natt, det var egentlig fordi at alle sammen som jeg kjente sov som faktisk er normalt når klokken er 3 om natten og egentlig er alt for sliten til å gjøre noen ting. Første jeg vil si at kan forstå mennesker, når dere har det utrolig vondt eller bare har vonde tanker. Og hvor mye råd eller tips jeg kommer med om andre saker. Men hvis det er noen av dere trenger råd eller tips så gjerne si ifra. Og ingen fortjener å følge seg alene her i verden fordi så lenge du har tro, vilje og glad i samfunnet kan du kommet utrolig langt. 

Jeg tenker at hvis du sitter i fengsel å sitte inne for noe som du følger at du ikke kan forandre deg så har jeg tre enklere tips til deg som faktisk sitter inne å det er: 1. Bevise deg selv 2. Bevise andre 3. Mål for å gjøre noe bra. Bevise deg selv først er veldig viktig. Og det mener jeg at du må ha LYST til å komme ut og VIL gjøre noe godt for andre mennesker enn å skade dem eller å skade deg selv med dop. Å bevise andre mennesker rundt deg kan ta mye tid men samtidig er det enkelt. Fordi lag en god rutine pluss hvis de først hvor god menneske du er. Fordi jeg tror at alle mennesker kan være gode når de vil. Og den siste er mål. Faktisk kan du komme utrolig langt med et mål her i verden.

Neste innlegg skal jeg skrive om dere som sliter på skolen, samfunnet eller annet.

Likte dere innlegget?  ( Gjerne del innlegget med andre ) 

liveterherlig93

16.10.2016 kl.09:39

<3
hits