KOMMETARER ANALYSE #1

  • 18.10.2016 - 17:05

Da har kommentar analysen kommet. Jeg valgte meg en blogg som jeg tror ingen har snakket om på noen innlegg til noen andre blogg innlegg. Så den som har vært den heldige er denne bloggen http://viccctoria.blogg.no . ( husk at jeg kommer med negative men mest positivt om den bloggen og jeg håper det er greit fordi alle kan forandre på noe.) PS jeg vet nok hva jeg kan forbedre meg på. 

Likte med denne bloggen er: Headeren hennes passer utrolig godt til designet hun valgte ut. Hun har valgt riktig skrift på innlegget og hun skriver og ta bildene veldig bra. Og hun er nok en blogg som jeg skal følge med videre å lese på. Det jeg ikke liker med denne bloggen er dessverre som veldig mange har er at det er vanskelig å finne gamle innlegg på en blogg. Når jeg leser en ny blogg vil jeg alltid se de gamle innleggene hennes som hun har skrivet før eller måneden som var. Hvorfor jeg leser gamle innlegger er fordi at ingen innlegg er like å jeg vet også at gamle innlegg er flere andre enn meg som liker å lese. Eksempel hvorfor det er så enkelt, fordi man vil kjent med den bloggen som skriver. Å er den av mange grunner jeg leser gamle innlegg. Og siden er vanskelig å finne gamle innlegg fra forre uke så litt minus. Men en god blogg.

Og tusen hjertelig takk for kommentaren din setter veldig stor pris på det.
Dere som ikke kommet denne gangen å er ny skriv en kommentar på innlegget så skal jeg lese DIN BLOGG. Og skal skriv om den på et annet innlegg. Er du enig? Og leser du gamle innlegg på en ny blogg?

 

Victoria Larsen

18.10.2016 kl.17:21

Så utrolig koselig! Utrolig hyggelig å bli skrevet om sånn, også når jeg er såpass ny :) Jeg må prøve å få ordnet det med arkivet, he he. Har bare ikke helt funnet ut av det :)

liveterherlig93

18.10.2016 kl.20:10

elsker bloggen hennes:)

REBECCA HOLDER

18.10.2016 kl.21:12

Så hyggelig :-)

Oda Malen ♥

19.10.2016 kl.10:26

skal sjekke den ut:D
hits