KOMMENTAR SPESIAL ANALYSE

  • 01.11.2016 - 08:33

Da har jeg laget meg tre blogg adresser som jeg har lyst å analysere å skrive om. Hvis du ser DIN blogg så del den skjønn at andre kan se hva som står om DIN blogg. Dette er disse tre som jeg skal skrive om denne kommentar spesial analyse. 1  http://minunate.blogg.no/ , 2: http://strawberrydots.blogg.no/ , 3: http://liveterherlig93.blogg.no/ 

Det jeg liker med denne bloggen er nok hun gjør på hennes egen måte som jeg liker veldig godt. Headeren skjiler seg ut fordi det er hennes sin egen blogg å det beste innlegget jeg fant er om det innlegg som heter " Litt om meg selv " Det er fordi at jeg LIKER UTROLIG godt å kjenne bloggeren litt bedre. 

Dette er nok den ny blogg for veldig mange av oss. Hun har bare bloggen i to måneder å det er utrolig morsomt å se nye bloggere som jeg vet kan komme langt fordi hun er kjempe flink å bloggen hennes er utrolig nydelig. Så hun må bare stå på og når det går tungt så er alltid lov å ta en liten pause. 

Da har jeg kommet den siste bloggen. Hvis du likte kommentar spesial analyse så skrive " jeg vil ha mer " Fordi da kan komme en til i helgen. 

Hun som skriver denne bloggen er den jenta som skriver kommentarer hverdag på bloggen min. Og først vil jeg si TUSEN HJERLIG TAKK og jeg setter utrolig stor pris på det. Det som jeg ikke viste er at hun har blogget LENGE å det setter jeg veldig respekt så er utrolig gøy å se mennesker som blogger veldig lenge å liker det. Og du som ikke har lest denne bloggen har nok mange kategorier for å bli kjent med henne som blogger å se gamle innlegger som hun har skrivet.
 

Nina

01.11.2016 kl.12:37

Aww takk for fine ord:)

Bitte-Louise

01.11.2016 kl.15:40

Nina: Bare hyggelig :D Du fortjente det :D

Minunate

01.11.2016 kl.20:34

Så koselig å bli analysert :D Dette var morsomt å lese :D

Bitte-Louise

03.11.2016 kl.09:10

Minunate: Så bra at du likte det <3 Det setter jeg veldig stort pris på. :) Tusen takk <3

Søtmonsen :))

01.11.2016 kl.20:37

Flotte blogger dette ja :D
hits