SHOP AND STOP?

  • 12.12.2016 - 18:12

God mandag alle sammen. Jeg har fått pakker som jeg har bestilt fra nettet og som ikke er sponset av noen.  Jeg kjøpte meg 2 øyneskygge og ja jeg har mye av det men allikevel skal jeg rydde alle palettene mine å se hvem jeg skal ha og hvem jeg ikke skal ha. 

Urban Decay Naked plettet har jeg gledet meg til å prøve og jeg er veldig fan av dette merke Urban Decay. Men det jeg å gleder meg til å prøve som jeg vet at veldig mange har prøvd og har som favoritt er NYX Sin løs powder så jeg skal prøve å se om samme skjer med meg, med at jeg også har denne som en favoritt og det er også med den NYX sin Born To Glow Liquid Illuminator. Også har vi min gamle favoritt concealer fra mac som jeg bare måte ha fordi denne er alltid min favoritt concealer.Denne er nok den finste designen på et palett som jeg liker utrolig godt å fargene..... De er bare helt utrolig nydelig og jeg vet at jeg kommer til å bruke alle fargene på dette palettet. ( Kommer nok på video ) 

I denne øyneskyggen her er det 144 mattet farger og denne skal jeg bruke med å lage nye looker med og nye inspirasjon til deg og kjendis looker som veldig mange liker å bruke farger til .


Og jeg elsker forresten at det er liten speil på dette palettet. 

liveterherlig93

12.12.2016 kl.18:23

fine farger:)

Victoria Larsen

12.12.2016 kl.18:26

Så nydelie farger! :)
hits