NOE SOM KUNNE VÆRT UTROLIG KOSELIG..!

  • 10.01.2017 - 09:10

Når jeg fikk se dette bilde så hadde jeg utrolig mange kreative men også utrolig koselige som skulle ønske noen brukte. ( HER ER LINKEN ) 

 

WJXT4 The Local Station / News4JAX sitt bilde.

Jeg er nok den jenta som driver med å tenker på utrolig koselige ting og som å besøke en som skal gifte seg i et bryllup og  da president eller en statsminister komme som en overraskelse som hadde egentlig vært utrolig gøy. Eller tenk kongelige som kommer til minimale mennesker.. Det hadde nok vært overrasket men også veldig koselig for alle sammen.

Hvis verden skaffer det vonde så kan vi i Norge gjøre noe koselig og kanskje uventet..? Ikke at har vært dårlig men siden alle snakket veldig mye å holde sammen så vis at kongelige er del av menneske her i Norge å. Vi har ikke helt vist at vi er et fritt land når har livvakter også videre. Eller hva mener du som leser dette....? Er dere enig?  

Monika

10.01.2017 kl.10:28

Enig i at vi trenger mer positive, hyggelige hendelser her i verden! :) Men jeg syntes den norske kongefamilien gjør veldig mye allerede jeg, de reiser jo rundt og besøker masse arrangementer og sånt. Hvis det var sånn du tenkte på det da:)

Victoria Larsen

10.01.2017 kl.11:11

Så flott bilde!

liveterherlig93

10.01.2017 kl.12:12

fint:)
Kjempe fint bilde :)
hits