PRODUKT ANMEFALER ELLER ?

  • 11.01.2017 - 09:27

( Ikke sponset ) Det første jeg ville nok si er at alle har forskjellige smaker når det gjeller sminke og hvis det er skjønn at du mobber de som har billige marker på sminken sin så skjønner jeg ikke hvorfor du / dere kjøper de dyre. Jeg skriver mer om dette senere i dag. 

 

Maybelline The Rock Nudes finnes jo i alle butikker nå. H&M , Cubus og Vita alle sammen som har maybelline.  Det første inntrykket mitt med denne når den kom ut i butikken var nok fargene. De var utrolig nydelig og likte veldig godt. Men jeg prøvde testeren og når skulle se på fargene å se hvordan var i hodleddet så var det at den var så fast skjønn at når jeg tok på så følget jeg at ikke var skjønn jeg ville ha. Kunne ikke ta av bare ha den på. Men Vivid Matte Liquid er noe jeg bare liker utrolig godt både fargen å hvordan den setter seg, den varer ikke så lenge men allikevel så holden til å være min favoritt av disse to. Har du prøvd noen av disse merkene?


 

liveterherlig93

11.01.2017 kl.09:40

flott:)

Emilie

11.01.2017 kl.10:14

Er ikke så veldig nøye med merker, men synes maybelline er gode produkter :) Har ikke prøvd disse to, men de er sikkert bra.

lisarorvik

11.01.2017 kl.10:19

Kjempe fine tips :)
hits