HVA ER MENNESKERETTIGHETER FOR MEG?

  • 12.01.2017 - 15:51

Menneskerettigheter for meg er noe som skal styrke posisjon i forhold til motpart som er deg, meg og alle mennesker som er rundt deg å meg. Det er å ekstra beskyttelse som vi alle mennesker har. Men selvfølgelig er det mange som bruker den ene sansen de har og da staffes de men godt å hvor lite tar jeg opp denne helgen og uken framover. Hvorfor er opptatt av rettigheter? Det er faktisk utrolig mange grunner til at jeg er opptatt av rettigheter å det er nok fordi jeg vet hvordan vi mennesker ikke behandler hverandre så veldig pent. Pluss at det er så utrolig mange ting som ikke er låst og mange ulike saker som rettighetene kommer opp fortiden, jeg følger også at rettigheter som andre har og fortjener kanskje ikke for det helt men likevel skjule det inne i det landet eller byen. 


 

Jeg vet at dette er veldig rart for deg som leser dette men jeg er mer redd for mennesker enn ulv, bjørn og det er nok fordi vi mennesker dreper hverandre mer en dyr dreper oss. Hva er det du syns er spennende med menneskerettigheter? Det er fordi det finnes mange typer å ulike rettigheter som kan bruker men også fordi vi alle i verden faktisk bruker og kan de rettighetene. 

 

Oppsummering: Jeg skal ha rettigheter saker i denne uken her som kommer og helgen. Og vi skal også ta saker som har rettigheter inn i bilde å se og finne ut hva menneske mener.

Gleder du deg å lese om rettigheter og saker framover?

Victoria Larsen

12.01.2017 kl.16:17

Jeg håper du får en fin torsdag :-)
Så pen du er :D

http://hevhodet.blogg.no/

12.01.2017 kl.16:34

Det gleder jeg meg til :) Du har en fin blogg.

liveterherlig93

12.01.2017 kl.16:49

ha en fin dag:)
hits