HAR DU NOEN GANGER UTFORDRINGER I HVERDAGEN DIN? KANSKJE DETTE HJELPER..

  • 14.01.2017 - 23:13

Alle vi mennesker har jo nedtur og kanskje utfordringer som er i hverdagen. Denne uken her for meg har nok vært en utfordring for meg på jobben men har faktisk fått en positivt rutine på hva som hjelper meg selv når noen ting skjer som jeg kanskje ikke har sett eller faktisk er forventet. Det første som jeg gjorde var faktisk gjennom føre det denne uken her som var en utfordring for meg. Siden alt sammen startet på Tirsdag måte jeg gjennom føre det jeg kanskje ikke ville helt. Nemlig å reise på jobben fordi jeg viste at alt sammen skulle prege meg resten av uken og mennesker som faktisk snakket om det som vi kanskje snakket om.

Bilderesultat for positivt

(Kilde Google )

Jeg skal innrømme at jeg gråt og ville bare gjemme meg i leiligheten men det var det dummeste jeg gjorde så jeg valgte veldig fort at jeg skulle gjennom føre det. Jeg bestemte også veldig fort at skulle lage en liste som jeg skulle gjøre hver eneste dag når jeg følte at ble slemt eller bare rare sitasjoner som kanskje de ikke la merke til. Så listen var dette:

  • SMILE: Jeg er nok den som har et smil som alle liker og som mennesker kan bli glade av så brukte det veldig mye
  • TAKKNEMLIG: Alle vet sine feil eller hva de har sagt som kanskje skjønner etter tid at var litt dust å si så jeg var bare takknemlig fordi at jeg ville ikke ta opp det vonde og jeg ville ikke være den som var bitch eller den som faktisk blir dratt ned. Pluss jeg har bare å være takknemlig for akkurat denne uken så tenkte veldig på det gode.
  • GODE TANKER: Noen ganger er det veldig vanskelig å tenke på det gode. Men alle har mest det gode som har skjedd dem så bruk det mest så kommer du veldig langt og tro meg det funker...

Bilderesultat for positivt

Disse brukte jeg hele denne uken å det funket. Smile, Takknemlig og gode tanker funker alltid. Være så snill tro meg. Pluss husk å se framover når det gå litt nedover.

Hva tenker du? likte du innlegget?

Victoria

15.01.2017 kl.00:03

Flotte tips! Viktig innlegg :)

http://hevhodet.blogg.no/

15.01.2017 kl.01:51

Dette var et superfint innlegg :) Gode tips, og det bildet likte jeg veldig godt " Uten litt motgang , vil man ikke kunne oppleve den herlige gleden av medgang "
Utrolig bra innlegg :D

liveterherlig93

15.01.2017 kl.10:26

bra skrevet:)

15.01.2017 kl.23:04

Bare litt konstruktiv kritikk; Google er ikke gyldig som skilde, da det ikke er de som sitter på opphavsretten til materialet. Det er en søkemotor, som henviser til forskjellige sider, hvorav sidene er kildene :) ha en fin kveld!
hits