3 TING VI JENTER IKKE ER ALENE OM

  • 15.01.2017 - 22:22

Jeg tenkte at skulle skrive om 3 ting vi jenter ikke er alene som og hva vi jenter har som likheter fordi vi jenter men også gutter har like trekk som alle sammen går igjennom. Og tenkte skulle nevne tre stykker som vi ikke er alene om.

Mensen: Alle jenter for mensen en gang i livet å alle går igjennom p-piller og hvordan skal bruke det. Tips: Snakk med moren eller søstrene dine fordi de forstår det og ingenting er dumt, dust eller rart å snakke om.Opp og ned turer: Alle jenter for oppe og nedturer i hverdagen og jeg kan garantere deg at du aldri alene med å ha nedturer. Hvis du har nedturer gjør resten av dagen din noe ekstra som du vet kan gjøre dagen litt oppover og kanskje noe ut av det vanlige.Følge seg alene: Alle jenter følge seg alene og det er ikke det helligste man kan oppleve.  Hvis du føler deg alene så har en god tips. Tipset er at kos deg med kopp kakao og nyte alene tiden fordi noen vil være alene fordi de har en stressende dag.

Det er nok mange som kommer på noe annet enn dette som vi jenter ikke er alene om. Hvis DU har noen tips så skriv det ned på kommentar felte så kan alle sammen være med å se hva vi jenter ikke alene om her i verden..

 

Maria Jansen

15.01.2017 kl.23:07

Ja, kjenner meg igjen i de tre! Godt tips du la til om man føler seg alene :)

Charlotte Seilen-Rolland

16.01.2017 kl.01:03

jeg kjenner meg veldig godt igjen her ja :)

liveterherlig93

16.01.2017 kl.10:28

kjenner meg på den første:)
hits