Utfordringer i ny moderne tid

  • 26.01.2017 - 16:34

Det er utrolig mange ting vi kan gjøre med rettigheten i ny moderne tid. Du har mer vold i samfunnet å hvordan rettighetene skal være likt mellom den som er pårørt og den som er mistenkt som skal ha en god oppføling i fengselet og som skal ha en god dom som begge to skal leve med. Det er noen som mener at det skal være lenge staffe dom som har blitt mistenkt men det er noen punkter som også er veldig feil innen den rettighetene som vi bruker i dag. og det mange politikkere som bruker makten sin feil og urettferdig som ikke skal merkes bare skriver unner på. Jeg tror det er mange ting i dette samfunnet som vi ikke vet om i politiske spillet og makten som blir mer urett forhold til stemme på valgene.

Jeg har alltid drømt om politiske saker og hvordan vi alle kan gjøre en god rettighet for alle land og like vel ha en stor makt og mye bedrere mye mer kompisert som allerede er i verden og i Norge.

Og jeg følger nå at verden får tilbake å skaffe 3 verdens krig mye fortere men nå er nok noe med å ta NATO og alle europa sine land. Og verste er at ingen tørr å gå imot de store maktene i verden på. Jeg har på følesen at alle land innen NATO har fårr en hemmelig brev ifra russland med å lyst at bli melde seg ut av det.. Eksempel vis så er noe med Tyskland og Frankrike som høy sansylig har fått noe av det. Dette er bare hode mitt pluss jeg har vel aldri passer i dette samfunnet men alt sammen er min egen tolkning som jeg ser. 

 

Victoria Larsen

26.01.2017 kl.16:35

Så sant!

liveterherlig93

26.01.2017 kl.16:41

<3
hits