EN ER ET TALL!

  • 12.02.2017 - 19:39

Ofte så er et nummer som  en i noe som har trent lenge til å være og må nok være kjempe stor prestasjon i det idrett eller noe annet som har øvet på. Men vi som kanskje ikke driver med sport eller har utrolig mange andre hobby eller mange interesser du holder på med så er ikke feil. Du kan allikevel være en nummer en i hode ditt å også i verden uten at andre kanskje merker det men du selv merker det selv. Jeg er nok den som sier til meg at jeg ikke er nummer en på noe fordi jeg vil ikke være selvopptatt men det er vel også en god ting å være selvopptatt? Jeg sier nok det fordi at Det er hele tiden å tenke på seg selv i blant men er det samme som å vøre selvopptatt? Fordi det er å mange som har forskjellige mening å være selvopptatt.

Men tilbake til å være nummer en. Jeg tror det er nok det er bra å være seg nummer en ofte nok. Men ja, har noen ulemper med det å men nå tok jeg det gode isteden for som jeg er mest i denne verden.

Hjerte mitt trenger hele ikke være nummer en hele tiden. Den tren ger å være nummer en med meg og med mine egen meninger, det er akkurat da jeg er nummer en.

liveterherlig93

12.02.2017 kl.19:46

<3

http://hevhodet.blogg.no/

16.02.2017 kl.15:36

<3<3
hits