NORMAL UTSIDEN OG INNSIDEN FEIL

  • 18.02.2017 - 19:41

Jeg tror at andre rundt meg eller som ikke skjenner tar meg som et normal menneske med kanskje uten vansker. Det er nok ulempe men også en stor negativt for meg, det er nok fordi jeg merker selv at jeg ikke er som noen av dette landet eller skulle kanskje sagt verden.. Jeg følger også nok jeg har jobbet med mye med meg selv og kanskje gjort det som er umulig. Men det er ikke jeg som for kledd for arbeide jeg faktisk å la til av meg. Jeg jobber nok veldig sakte sier nok veldig mange men akkurat nå er det helt motsatte. Jeg prøver å jobbe like rask som vanlige og kanskje ekstra mer.? Jeg er nok den som ser meg selv fordi ingen er så god til å legge merke til det.

Jeg skulle ønske jeg var den som kunne se meg selv ut ifra. Det andre ser meg som og som følger for meg er veldig riktig. Og hvordan ser jeg meg selv i denne verden? I denne verden ser jeg meg selv som en som er svak men har utrolig mange muligheter til å lykkes. Lykkes i det jeg vil og det jeg kan gjøre.

I meg som følger at jeg ikke er bedre enn andre men heller andre er mye bedre enn meg. Jeg tror det er mange teorier og mange som følger det samme som jeg gjør men forskjellige historier.

 

Men hva tenker dere? Følger du deg noen ganger at du har feil innsiden av deg og normal uten siden av deg?

Apelone

18.02.2017 kl.22:42

Jeg vil si at til tider føler jeg meg ikke like verd som alle andre, noen ganger har jeg en følelse på at andre ikke liker meg og min personlighet.

Men hvordan andre egentlig ser på meg tror jeg varierer fra person til person, om de tar seg tid til å bli kjent med meg eller ikke.

Ønsker deg en fin helg :-)

Elise Kaitlin

18.02.2017 kl.22:54

Det er bare du som kan bestemme og definere hvem du er som menneske :) Jeg tror du får til alt du vil, og at du jobber bra og fort som du selv sier. Aldri la noen andre fortelle deg hvem du er! Bare prøv å føle i hjertet ditt hva som er riktig for deg :)

Charlotte Seilen-Rolland

19.02.2017 kl.02:08

Ja det gjør jeg!

liveterherlig93

19.02.2017 kl.11:10

tenker ikke sånn :)

dumt du gjør det:/

Tove

19.02.2017 kl.13:48

Kjenner meg veldig igjen ja, men prøver å legge det fra meg.
hits