KAN VI KALLE AT ER KRIG I VERDEN?

  • 08.04.2017 - 15:53

( Sikkert noen skrive feil ) Etter terroren i Stockholm så er det av mange land som faktisk vet hvor utrolig mange gale mennesker det er ute i verden. Jeg har og forstått at vi alle er sårbare og alle mennesker skal nyte livet på det høyeste. Jeg følger at vi alle er i en mini krig og er dette 3 verdens krig? Mener isteden for land mot land så er land mot terrorist grupper og meninger? Ingen kan sloss mot terrorister men det fleste mennesker kan gjøre alikevel en stor forskjell. Hvor vanskelig faktisk kommer over en terror på så må man jo virkeligere ikke stenge seg inn men kommer mer ut pluss kanskje lære noe som kan bruke i samfunnet til å gjøre DEG til en person som kan forstå noe så ekstremt.

Hvordan kan en så sterkt meninger og kommentarer bli til en terror eller kommentarer som kan ødelegge? Sterke meninger følger jeg at kanskje den som gir en dum og farlig. Jeg sier det fordi det er tydeligvis veldig mange som bruker sterke meningene sine til ekstremt side som kan fort bli til blod eller fort en gruppe som kan bli utrolig farlig til samfunnet. Uansett hvilken side du er på om du hater islam eller elsker islam eller region genielt kan å være alle unnskylding til å faktisk gjøre vonde og onde handlinger.  

(VG ) 

Men til deg som har opplevt terror så har jeg lyst å si at håper du er utrolig sterk nå og jeg vet du er en super person som ikke fortener å oppleve det samme igjen og hvor mye du har å gi til verden er faktisk gull vert som er sammen med deg. Hvor glad i mennesker jeg faktisk er og hvor mye jeg vil at andre skal oppfulle drømmen som du vil.

Og drømmen min nå er at Sverige og Stockholm skal stå på 1000000000 bein isteden for ingen bein. 

 

liveterherlig93

08.04.2017 kl.16:08

er helt forferdelig:/

Victoria

08.04.2017 kl.19:45

Det er helt forferdelig.. :(

Laura

09.04.2017 kl.07:58

Er helt forferdelig det som skjer rundt i verden. :(
hits