Min lille drøm om verden skal bli

  • 09.04.2017 - 17:52

Dette er min lille drøm om verden og hvordan det skal være for meg. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte men håper du kommer til å like dette innlegget. ( Del 1 )

Det som jeg begynner med når jeg var liten. Når jeg var liten hadde jeg alltid mennesker som likte meg og som betyr mye for meg. Tiden viser senere at noen av de var kanskje ikke helt som jeg hadde trodd den personen som jeg trodde var. Snill, grei og som forstår meg. Men det kan jeg si med en gang at skulle gå 5 år pluss anhver uke før alt ble kasos.

Jeg har vel aldri følgt meg så sviktet av en noen før.

 

Starten trodde jeg alle mennesker rundt i verden var snille, glade og alle hadde meninger som fikk til å respektere og at hvor mye ulike vi mennesker er i verden så trodde jeg også mennesker kunne se hva vi alle hadde likt eller skal fellesskap. Fellesskap til å faktisk hjelpe hverandre og ikke gjøre noen vondt.

Men å gjøre andre vondt er egentlig det vi mennesker har til likhet.. Jeg håper egentlig at jeg feil der at gjøre hverandre vondt er vi har til likhet fordi det vet jeg at vi har noe godt i oss alle sammen.

Jeg har tatt en valg som kanskje har fort meg som et menneske som kanskje ikke mange ser men det er at faktisk blir like glad i mennesker uansett hvor de står hen og jeg kan gjerne ta en diskusjon med dem og stoppe opp og bare høre hva de mener fordi jeg vet at med å høre og se har utrolig mye å si.

Men drømmen min for verden var at alle sammen som gikk forbi hverandre ga hverandre en klem å gikk videre. Tenk å se en hel land klemmer på hverandre på gaten for alltid er en klem en trøst, glede eller forstår hverandre på en måte som alle kan leve med. Skjønner at det høres helt sprøtt ut for dere men fordi meg er det nok det beste jeg kan se. Og jeg håper det skjer at alle gir klem til de man går forbi og det gjør en stor forskjell på den verden vi har i dag. Pluss tro meg unik ting som vi eller land kan vise sine beste sider på.Hvis du vil lese mer så skriv en kommentar under så kommer det mer. Håper du likte innlegget som jeg skriv nå.

Nora Piscopo

09.04.2017 kl.18:15

Så fint innlegg! <3

Charlotte Seilen-Rolland

09.04.2017 kl.19:01

<3 <3
hits