ONSDAGS BLOGGLISTE

  • 12.04.2017 - 15:24

Da kommer blogg listen som går igjennom blogg adresser. Hensikten med å ha blogg listen har jeg fordi få ekstra fram andre sine bloggere og uansett hvem blogg det er eller hva de skriver om så kommer alle sammen med. Så det er ikke ukas blogg eller ukas blogg leser fordi jeg er ikke flink til å trekke ut vinner eller annet skjønt. Så håper det er greit.

( Bloggen hennes er her ) Først må jeg si at jeg evig takk nemlig på alle kommentarer du skriver til meg. Og jeg setter de kommentarene veldig høyt og som sagt jeg følger alltid med deg uansett om jeg kommenterer eller ikke. Men jeg prøver å kommentere så godt jeg kan. Jeg liker utrolig godt bloggen din og du gjør det til ditt egent blogg som er deg 100% å det er veldig bra. Så forsett og du er tipp topp blogg.

( Bloggen hennes er her

Hennes blogg er utrolig nydelig og liker hennes blogg veldig godt. Og hun gjør bloggen til hennes til den hun er som er veldig bra og litt imponerende at hun for til å gjøre sitt egent og i tillegg har design som ofte mange har men innleggene hennes og hvordan hun skriver er veldig bra. Så du må bare stå på og jeg gleder meg å følge med din blogg videre. 

Hvordan syns du blogg listen var denne Tirsdagen? Hvis du har lyst å være med så skriv en kommentar og alle sammen er med. Bare skrive hva du vil på dette innlegget her eller andre innlegg. Og gjerne ta med e-mail andressen din fordi spørre andre blogg kommer.. 

Victoria

12.04.2017 kl.15:58

Kjempe flinke boggere :D

liveterherlig93

12.04.2017 kl.16:19

aww tusen takk for fine ord:)

Becca Alexandra

12.04.2017 kl.18:30

Fine bloggere ja :D
hits