REGIONER OG MENINGER

  • 12.04.2017 - 18:20

Japp. Jeg hadde nok noen region drømmer som jeg ofte egentlig tenker på i denne tiden her. Tror det er fordi det er utrolig mange retninger, unnskyldninger som kan bruke innen for region som kanskje mange ting som vi ikke vet om.

Du lurer på hvorfor jeg ville akkurat skrive om det nå. Men det er bare fordi det passer utrolig til det nå siden alt handler om tro, håp og tillå med meninger. Jeg syns en ting er utrolig trist og det er DIN meninger er ikke en tro å gjøre som jeg følger mange terrorister og som gjør det utrygg for oss alle sammen.

Jeg syns at din meninger ikke skal ha med din tro å gjøre eller region fordi det ødelegger for UTROLIG mange andre som tror på det samme. Det er kanskje akkurat det som skjer med de som tror på islam i denne tiden?

Det jeg mener med akkuratt med region og meninger skal holde hver for seg og ikke ha meninger til en region som skal hvere mer samlet gjeng enn meningsfult unnskyldinger. Skjønner du hva jeg mener?

Bilderesultat for religion

Jeg syns vi ikke skal hate muslimer og vi hater hverandre fordi setter opp ord for ord og mening for region og noen ganger er det veldig feil. Og når vi begynner med lover i tilegg så er det litt feil. Eller hva mener du?

Jeg har en forslag at må ha dialog og prøve å ha en mening som ikke er ekstrem og som ikke skal hate hverandre. Og om det handler om kunnskap så trenger ikke så mye av det fordi bare man forstår mennesker så kan forstå region automatisk som jeg ihvertfall har lært etter hvor mange jeg kjenner som er det.

Bilderesultat for religion

Det jeg mener med alt sammen er at ha litt rolige meninger og hvis du er ekstrem meninger å må kommentere det skjønn at du er bestemt, besvist så ta bestemteheten din bort i dine meninger  og ta bevistheten din litt mille siden skjønn at du også ikke for hate trussel og former samfunnet til en urettighetene til en litt normale menneske som faktisk har litt mille meninger.

( Bildene fra google ) 

 

Victoria Larsen

12.04.2017 kl.19:41

Jeg ønsker deg en fin onsdag og påske! :-)

liveterherlig93

12.04.2017 kl.20:22

<3
hits