INNVANDRING OG MIN SYN PUNKT

  • 15.04.2017 - 16:52

Nå skal jeg ta opp et tema som jeg tror gjeler mange som skal flytte inn her i Norge og har lyst å bo her siden landet deres er i krig , konflikt eller elendig lederskap

Jeg har prøvd lese meg opp nemlig dette temaet her. Men det er fordi jeg følger meg litt på en grunn som jeg må lære om før jeg skriver. Pluss jeg vil kjempe gjerne være berett på hva politikere gjør med det å lese andre sine meninger om denne saken.

 

Jeg kan si med en gang at jeg fant veldig mye rart av meninger om innvandringer og hva vi skal gjøre alt skjønn. Jeg holder meg litt unna det å prøve å ha nøytral mening som ikke før hat eller annet. Så første er litt rart at noen tar innvandring til en terrorgruppe eller at de har gjort noe galt i samfunnet men jeg vet at ofte er de et menneske som vil unngå nemlig krig, skyting og annet som er i samfunnet deres / dåms.

Hvis du / dere har mening om det så syns jeg at også prøv å se i din side og tank hvis du hadde vært dem og hva du selv kanskje hadde oppleved selv om det hadde vært deg. Tipper på at det er litt vanskelig å tenke det men prøv så skjønner du kanskje må gjøre det litt mill å ikke ta det helt ut av alle sine meninger.  

Bilderesultat for flyktninger

( Kilde - Google + FN sin side ) 

Men min egen syn punkt er nok at innvandringer syns det er tøff samfunn som vi i Norge egentlig har som vi norske ikke har helt merket og fordi at samfunnet her i Norge blir nok alle stemplet på en ?gruppe? eller ikke noe steder å være en anonym som også er like bra. -  - Skjønner dere hvor jeg mener?
Og kan vi gjøre noe med det med å unngå bli stemplet her i samfunnet? Så er svaret mitt ja, vi alle kan gjøre det vi vil å kan gjøre som kan styrke oss om land og samfunn. Og jeg er veldig glad for at de fleste som kommer i Norge egentlig veldig koselige innvandringer som regel. 

 

Pia Dursett

15.04.2017 kl.17:24

Jeg mener at vi må hjelpe de som trenger det, og vi må ikke glemme våre egne nordmenn som også trenger hjelp. Og så lenge mennesker kommer til Norge, lærer seg språket, kommer seg i arbeid, og respekterer våre lover og regler - så har jeg ingenting imot det! :-)

N

15.04.2017 kl.18:26

Jeg synes at vi må bli flinkere på å ta imot innvandrere. At vi må se mer på hva de har opplevd, og hvilken hjelp de har behov for utifra hva de har opplevd. Men jeg er også veldig enig i det Pia sier.
hits