SKJULE SEG BAK EN SVART LAKEN

  • 28.04.2017 - 17:24

Skjule seg en i en bak svart laken foran ansiktet for meg er det en region der man ikke skal være stolt av seg selv. Jeg vil bare si at dette er bare det jeg tenker og jeg tenker ikke noe vondt med dette. Så jeg håper jeg ikke sårer noen på dette innlegget her. Tankene mine når jeg var liten var dette: Så var den jenta som som er utrolig rart at noen mennesker skal skjule ansiktet fordi det gir ekstra oppmerksomhet som oss som ikke er vant med det. Og skal ikke gi motsatte? 

Tanken min nå er denne. Jeg er redd at jeg når jeg går forbi dere som skjuler alt pluss ansiktet deres på gaten. Hvorfor skal vi egentlig det? Hvis de ikke føler norsk lov som alle vi norske / nordmennene gjør så er det utrolig synd for dem. ( Ikke slemt ment. ) Det er nesten som vi nordmennene burte holde oss til at de har en region som må skjule ansiktet men likhet med at de må holde de norske lovene som vi ALLE har som felles. Så jeg skjønner ikke helt hvorfor vi skal hate hverandre eller oss alle.

 

Bilderesultat for skjule ansiktet

Vi skjer litt ansiktet alikevel fordi ser formen på ansiktet og øynene er på en DNA å kan foresatt finne ut hvem de / dem er. Og ikke vise ansiktet for oss alle er nok den uærlige når snakker med dem som skjule ansiktet fordi det er at vi ikke ser den "tegnet" at de sier riktig eller galt. Jeg kan si med en gang at jeg har ikke tillit til skjønn person på gaten men hvis hun snakker litt det samme språket å kanskje sette seg inn i det så tror jeg at skjule ansiktet blir en vis vane men da må kunne veldig godt norsk og forstå oss mer enn de kanskje tror selv. Og er nok mye jobb for dem og for oss til å bli vant med det. Skjønner du hva jeg mente med det?

Hva er din mening?

 

liveterherlig93

28.04.2017 kl.17:32

enig!

Victoria Larsen

28.04.2017 kl.18:02

Jeg ønsker deg en flott helg :-)
hits