FINNE DIN EGEN STILL

  • 29.04.2017 - 19:25

Det er utrolig viktig å finne det din egen sminke still og finne ut hvilken produkter du liker selv. Du trenger ikke ha de dyreste merkene fordi det er ikke det som skal bestemme hvordan du selv skal se ut. Mens jeg snakker om finne sin egen sminke still så kan jeg fortelle når jeg begynte med å finne min egen still som faktisk er litt treg å begynne med akkurat sminke. Faktisk begynte jeg ikke sminke før i 1 VGS. Noen mener sikkert det er forkjent å begynne da, men for meg var det akkurat perfekt å begynne. Jeg kunne ikke begynne på ungdomsskolen fordi jeg var typisk den som gjorde alt sammen av lekser og jobbet veldig hardt mens noen var den som tok hårspray og gjorde det isteden for å følge med i timen. Pluss jeg likte egentlig hvordan jeg gå ut uten sminke og tenkte ikke over hva mennesker gjorde rundt meg.


( 0 sminke i dag ) 

Tenker du på at du trenger finne din sminke still? Jeg har 5 tips å finne din egen sminke still.

  1. Skriv ned: Skriv alltid ned på hva du liker av nude farger eller farger som er ?uvanlig? men det er også veldig fint
  2. Bestemme deg hva skal være dekkene eller naturlig man kan å velge begge.
  3. Prøv alltid noen billige merker før man skal ta dyre merker.
  4. Tenk på hva du føler deg super nydelig og vil vise deg fram for andre
  5. Gjør at du er lykkelig og ikke hva andre gjør når dem er lykkelig og ser ut.

Dette er nok de 5 punktene jeg føler veldig mye selv. Pluss du forandre hele tiden av disse punktene selv om du har noen tanker og stiller.

Hva tenker du om det?

Alt med dette mener jeg at gjør sminke , skjønnhet på DIN måte og den du følger deg pen, nydelig og utrolig glad i deg selv.

29.04.2017 kl.19:30

:)

liveterherlig93

30.04.2017 kl.10:59

søta:)
hits