MÅNEDEN APRIL

  • 30.04.2017 - 15:32

Disse dagene har vært like bra som forre dagen. Jeg har lært meg hvem jeg er men også hva jeg selv må jobbe med. Måneden generelt har vært en bra ute men også veldig utforminger som jeg måte låse opp men det gikk veldig bra.

Positivt men denne uken: Det er utrolig mye positivt i denne måneden som har vært. Trening gikk veldig positivt for jeg har motivasjon nok til å komme meg på trening noe som er ofte tungt. Det som jeg også har tenkt på er at jeg denne måneden har vært bra fordi jeg har alltid være gjort noe som har gjort meg veldig glad. Så jeg håper at mai måneden skal forsete på den gode fine måneden som april har gjort.

Negativt: Det er ikke komme unna at også vært noe negativt men det som jeg kanskje syns var mest negativt var nok en opplevelse jeg hadde. Kort fortalt så var det noen som gjemte seg under brua der fossen ( i Hønefoss ) var. Fordi de fikk til å klatre over den sperre grensen og ut i vannet med store steiner og satt der og ingen så dem før jeg kom. Og så ut takknemlige gutter og hadde utrolig vanskelig hjemme har jeg aldri sett. Fordi de kunne ha død hvis hadde slått på vannet i fossen så jeg glad at ikke skjedde noe.

FAVORITT: Jeg har nok fått min ny lep pomade som heter: Extracts Sweet og min er i mango og finner den på Boots. Men denne er utrolig nydelig og den har krem konsistens som jeg liker utrolig godt på lep pomader.

( Favoritt produkter kommer på en video på Tirsdag ) 

Blogg analyse linker fra denne måneden. Disse var med i denne månedens blogg analyse denne måneden.

http://bittelouise.blogg.no/blogg_analyse.html

Hva har du gjort i denne måneden? Noe gode minner?

  

liveterherlig93

30.04.2017 kl.18:11

virket som en bra mnd :)

Victoria Larsen

30.04.2017 kl.18:21

Så flott innlegg :)

Bitte-Louise

01.05.2017 kl.20:26

Victoria Larsen: Tusen hjertelig takk.
hits