UTFORINGER FOR ARBEIDSLIVET...

  • 01.05.2017 - 22:56

Siden det er 1 mai så må jeg skrive om arbeids dagen. Jeg skal ta med de gode og kanskje skrive hva som er bra med å arbeide. Det første jeg vil snakke om er at jeg vet ikke hvor vanskelig å få jobbe det er nå men vi må gjøre noe med det. Jeg har lært at utvikling lærer mer enn å sitte på en putt å skrive uten å gjøre det som står. Jeg hadde en motto i en uke som var: Lær, arbeid med deg selv å få mest kunnskap og kan si at det mottoet likte jeg veldig godt.

Det er også veldig mange som har utforinger i arbeids plassen noe som jeg også har lært mye av å takle det. Men kanskje ikke så langt som jeg fikk som dette i kommentar feltet. Jeg sett mange som har hatt vanskeligheter å finne jobb og ikke så mye penger og for meg så er de jeg lærer masse av og kjente veldig mange som droppet skolen noe for meg som jeg innså at hvor vanskelig alt sammen kunne være. Så dere som sliter på jobben/skolen så vil jeg si at mennesker rundt dere seg deg. Jeg vet å hvor utmotivert egentlig er hver eneste dag men HOLD ut ( Kommer råd om det i morgen på denne bloggen )


Jeg kan si jeg leste dette 5 eller 10 ganger å forstå dette. Kan å si at det er mange som ikke er super flinke i arbeidsgiver eller å gi hjelp å råd på hva den person kan gjøre eller annet. Jeg ar mange historie på dette selv.. ARBEID for meg forstiller jeg meg med 3 ord som er SAMFUNNRESUS , AKTIV og VILLIG . Uansett så er hver arbeid folk viktige her i VERDEN OG LANDET VÅTT.. Ingen politikkere kunne stå foran en tale stol det si hva de mener og hvis arbeidene her i landet ikke ville ha jobbet så ville ikke samfunnet her vært skjønn som er nå. Så arbeid plass til alle er viktig. Mer viktig enn kanskje veldig mange tror fordi kan ikke se helheten men hvis du / dere ikke ser helheten så kan jeg love deg jeg skriver gjerne om det.

Og husk på de som er utviklingshemmet også er veldig god til å jobbe og jeg vet at en i Oslo bedrift har begynt med det å jeg er så glad at det finnes. Så oppsummering er at ALLE trenger arbeids plasser å alle er like gode jobber.

( LINK FRA BILDET HER: http://www.nfunorge.org/Om-NFU/NFU-bloggen/Arbeid-for-mennesker-med-utviklingshemning/  ) 

Victoria Larsen

01.05.2017 kl.23:54

Jeg ønsker deg en fin mandagskveld :-)

liveterherlig93

02.05.2017 kl.10:48

ha en fin dag:)
hits