BLI MED ELLER IKKE BLI MED

  • 03.05.2017 - 08:26

Dette er noe jeg har tenkt over på det er veldig mange forskjellige meninger rundt akkurat dette temaet. Jeg har som et svar så er det ikke bli med i EU. Jeg kunne egentlig ikke ha brydd meg mindre om akkurat EU men nå som det er veldig ustabilt rundt EU bli med eller ikke så må vi forsete å si nei vi i Norge blir ennå ikke med.

Jeg har forresten 3 gode grunner ikke bli med i EU.

  • Ustabilt i EU: Det er nok veldig ustabilt å være der nå og vil har mer nok med olje pengene å  annet som vi tjener på enn man egentlig tror. Og vi går også veldig opp å ned så syns egentlig at det er helt meningsløs her.
  • Penger som kan bli borte: Vi går like mye opp som ned nå og vi kan ikke bruke våres egen penger en gang på styrke oss selv på mange kategorier så EU spørsmålet er nok ikke helt riktig her heller
  • Uenighet: kan alltid bli større og det er veldig risiko for å ta.

Skal si at jeg har ikke lest på hvor gode grunner til å være med på EU er. Men jeg fant 3 viktige punkter som er veldig sterke på hvorfor bli med i EU. 

  • Flere muligheter for alle
  • Et grønnere Europa - Jeg følger vi nordmenn ikke er helt flink på dette ennå og Europa landene er nok flinkere oss. Så er det noe å tenke på det også.
  • Et grønnere Europa

Bilderesultat

Hva er din mening?

suckdick

03.05.2017 kl.08:51

Jeg personlig sier NEI TIL EU. Men forstår argumenta dine :)

Gina

03.05.2017 kl.09:11

Er i mot EU. Jeg vil gjerne ha et "grønnere" Norge, men det kan vi klare uten å si ja. (blunkesmilefjes)

Ha en knall dag!

liveterherlig93

03.05.2017 kl.10:13

du må bestemme selv:)

misscarrot

03.05.2017 kl.14:04

Har ikke satt meg så godt inn i de EU greiene, så vet egentlig ikke så mye konsekvenser av å bli medlem eller ikke.

men av grunnene du listet opp, så sier jeg nei til eu. Vet ikke om det har noen sammenheng, men de bixit greiene som var i england kunne sikkert norge også bli påvirket av om var medlem av eu?
hits