NY I POSTEN

  • 05.05.2017 - 19:28

Jeg bestilte meg to billigere produter hos www.coverbrands.no ( Ikke sponset ) Det merkete heter Wet N Wild. Hva tenker du om merket ? For meg så er merket veldig spennende. En leppestift på 49 kroner måte jeg egentlig teste ut og det har jeg gjort å kom i dag. 

Fargene jeg valgte meg ut var: Hot red. Den er ikke så rød som dere tror men er litt mer rosa som faktisk er veldig fint denne sommeren / våren som er her nå. Den andre fargen heter Ready to Swoon/Vertige som er utrolig nydelig farge som går an til å bruke til alt sammen som er en pluss.


Ready to Swoon / Vertige 


Hot Red Her har vi begge fargene. Jeg å si deg min første inntrykk er at man skjønner egentlig veldig fort at den billig men den varer fargen varer lenge på leppene. Jeg har hatt min i ca 1 time allerede som for meg er veldig pluss i boken. Det lokter også noe på denne leppestiften å det er samme lukt som max faxtor har, hvis jeg må samlige lokten med et kjent merke. Jeg prøvde billige merke fordi jeg vil se hvor gode / dårlige dem egentlig er. Og disse leppestiftene er ikke dårligere heller men ja det finnes mye bedre enn disse leppestiftene men kommer til å ta vare på de her.
 

Evelin

05.05.2017 kl.20:10

så fine:D

liveterherlig93

05.05.2017 kl.20:41

fin farge:)

Becca Alexandra

05.05.2017 kl.21:16

Kjempefine farger :D
hits