HVORFOR TRENER VI?

  • 10.05.2017 - 17:12

Vi alle har nok vært på en trenings studio eller bare tatt en joggetur og kanskje trene hjemme. Men jeg kan ikke skrive hvorfor vi alle sammen trener men jeg kan si hvorfor jeg trener å si noen ord til dere som ikke trener fordi ikke følg dere uten for.

Relatert bilde

Det første er at jeg trener ikke for å bli tynn eller se bra ut. Jeg trener fordi jeg vil ha muskler og få ut tankingene mine ut av hode skjønn at ikke det plager meg lenger. Fordi det er akkurat det trening skal være. Skal ikke være at MÅ være trening og MÅ bli fysisk form fordi det er i samfunns-regler. Det er ingenting som er regler på å trene eller ikke. Å det må også dere unge tenke på.  Hvis du er den som trener fordi alle i gjengen din gjør det så trenger du ikke gjøre det fordi de gjør det pluss du som ikke trener men spiser sunt og tenke litt ekstra på hva du spiser vet jeg at du blir like fornød med deg selv pluss kanskje ekstra fordi du gikk ut av ?trenden? med å trene men fylte opp din selvsikkerhet uten trening.

Bilderesultat for treningsmotivasjon

Dette er nok mitt beste råd. Dette er innlegg som jeg håper dere liker. Og du ER PERFEKT UANSETT hva jeg skriver å andre. Og jeg håper jeg ikke henger ut noen fordi dette er ikke meningen. Jeg vil bare opp med at trening handler ikke hele tiden hvordan man ser ut eller hva andre gjør eller hva trenden er. Men mer om HVEM DU ER SELV. Håper dere alle forstår.

liveterherlig93

10.05.2017 kl.17:23

jeg trener :)
hits