HVERDAGS MAKEUP

  • 12.05.2017 - 08:28

God morgen alle sammen. Da er det endelig fredagen her kommet. Det er veldig uvanlig av meg å vise dere sminken min. Så jeg må begynne med det å dele litt med dere. Så jeg skriv hva jeg bruker til hverdags sminken min. Men det er veldig opp å ned fordi noen ganger har jeg sminke fri dager. Men jeg kommer tilbake til det. Jeg har laget i kategorier på hva jeg bruker og litt om hva jeg syns. ( Ikke sponset ) 

Concealer: Maybelline - Instant Ani-Age Effekt. Denne er min favoritt concealer og den dekker veldig bra på mørke sikler under øynene men også veldig god til å dekke litt kviser hvis man har en stor som syns kanskje godt. 
Foundation: Bobbi Brown - Skin Founation on Stick. Den er veldig god til å bruke som kontur fordi den blander veldig godt på alle områder som trenger kanskje mindre dekkene. Så jeg har den fargen jeg har som fast men å en litt mørkere som jeg bruker som kontor skjønn at blir liket farge å ser veldig naturlig om. 
Primer: Smashbox - Photo Finish Primer Water. Jeg vet at det er veldig mange som liker denne så gleder meg til å prøve denne jeg å.. Har du prøvd denne kanskje?
Bluch: Denne er min FAVORITT på denne måneden som var og jeg bruker denne ennå. Urban Decay - Gwen Stefani og fargen jeg bruker ofte heter Easy som er mer shimmer rosa. 
Øynebryn og Mascara : Begge to kommer fra maybelline - Browprecise Fiber Filler og denne er UTROLIG og jeg liker veldig godt naturlige øynebryn look. Og mascaraen heter: Colossal Big Shot volum mascara som gir veldig mye volum og du trenger ikke volum vipper lenger på denne mascaraen.  

Har du prøvd noen av disse produktene

 

liveterherlig93

12.05.2017 kl.16:26

fint:)
hits