KLIMA IDEER SOM KAN GJØRES

  • 02.06.2017 - 21:22

Jeg skulle til Aremark, denne fredagen til mandag. Det eneste jeg hørte på trafikk nyheter at det var kø over alt. Så jeg rakk å tenke litt må miljøet og hvordan han gjøre noe bedre enn el-bil og noe som er elektrisk siden det er litt farlig det å. Hvordan, hva og hvilken tanker jeg hadde kommer fram nå. Det jeg kan si med en gang er at det er fortsatt veldig mange som veldig bil som er raskest men er det egentlig det? Så er svaret faktisk egentlig ikke. Veldig mange reiser ofte veldig langt så hvorfor ikke starte med å gode ideer der. Jeg kan alltid ta toget til Halden og hvis hadde gått en ofte buss til Aremark skjønn at jeg kom meg til et sted som er miljøvennlig. Det som vi i Norge har mest av er vann, skog (tre) og fjell. Jeg tenker at må gå at en motor som går med vann isteden for bensin, diesel og elektrisk så hvorfor ikke gå for noe med tre og vann? Vann har vi jo HELE tiden og trer planter vi veldig ofte og har på følelsen at kan gjøre noe med. Husk at vi har mye som kan gjøre en stor ting her i verden og vi som land her i Norge.

Jeg er nok veldig opptatt av miljøet og faktisk har jeg ikke skal bruke førekortet fordi at jeg vil se muligheten på transport uten å ha førekort og vise ALLE at bilen betyr ingenting og at ikke går fortere eller raskere å komme fram. 

Bilderesultat for miljøvennlig energi

Det som jeg er for er at vi bruker det vi er gode på. Pluss vi har vinmøler og vann energi så vann energi til å bruke som driv stoff på  en bil?

Jeg syns mest egentlig at vi bare snakker, diskuterer hele tiden men det INGENTING som skjer. Kan det ikke ha skjedd noe men jeg har bare sett diesel og bensin biler på veiene uttatt i Oslo men der jeg bor er ikke så mange så. Noe stemmer ikke, og diskutere kan gjøre det å man ingen har begynt så kanskje er bare starte før man blir sure eller uenigheter?

sunnivaccskaug

02.06.2017 kl.21:40

Bra skrevet. Vi må fokusere mer på klima. :-)

desomskapteverden

03.06.2017 kl.18:11

Det er en god ide og klare seg uten bil, hvis man har muligheten.
hits