FØLER ER BARE BILER HER

  • 07.06.2017 - 08:55

Er det bare meg eller er det utrolig mye biler på veien? Jeg har en råd og egentlig tips hvordan EL-bil også kan bli litt bedre og varer litt lenger på veiene enn å bruke strøm hele tiden. Så sagt er strøm også lite miljø dreper. Jeg har troa på at el-bil kan fornye seg med at kan gå på vann og ha en vannfast motor. ( finnes vannfast motor, hvis ikke så tenk på det ) Det er ingen som kan si at det er umulig fordi alt er veldig mulig å gjennom føre pluss vann kan ikke staten si at koster mye fordi vann har jo alle et sted uansett hvor RIK, FATTIG man er så bare en tanke isteden for å bruke diesel eller bensin.

Bilderesultat for elbil tesla

Det andre jeg tenker på at finnes en sykkel som ser ut som en bil.? Hvis ikke så hadde det vært utrolig kult å la en skjønn som fleste kunne kjøpe og jeg tror sykkel delen kommer til å doble seg og blir mer morsommere å prøve enn vanlig sykkel delen som har.

Hvis noen tror de også er perfekte når gjeller miljøet eller samfunnet er det nok veldig feil fordi ingen er så gode / perfekte på miljøet og heller ikke i verden. Teknisk sett på det egentlig.

Bilderesultat for miljø og klima

Og når gjeler tre hva kan bruke det til.? Tre lever det også på et vis. Eksempel adams eple kommer også fra et tre og den er sikkert død nå hvis ikke den er fredet men om den er fredet eller ikke så dør den jo den av oss den også Det er så mye som vi ødelegger og historier som kan snu til noe vondt innen naturen at fleste ting kan se til en negativ side.

Ser du hvor jeg skal hen?

Torunn

07.06.2017 kl.10:54

Skjønte ikke overskriften her. Trenger nok en liten kopp kaffe til ;)

Ha en fin dag videre!
hits