UKEN SOM GIKK

  • 03.07.2017 - 13:45

Dette var siste jobb uken min før jeg tok meg ferie i to uker også jobbe igjen. Kan nok si med en gang at denne uken har vært utrolig slitsom og har vært utrolig sliten så det er nok derfor jeg ikke har skrivet så mye på denne bloggen løpt av denne måneden og jeg beklager veldig mye for det. 

Postitivt: Det er nok at viste at hadde ferie snart og at jeg kunne starte på en måned med mine mål å gjøre ting før jeg ble 24. Så i Berlin skal jeg skrive opp en liste på noen ting jeg skal gjøre før jeg blir 25. 

Negativt: Det er nok at tiden har gått utrolig fort og fordi jeg følger at opplevt mye vondt som andre mennesker har gjort mot meg men samtidig så har jeg lært utrolig mye av de som ødelegger og vil ha et menneske vondt med å gjøre enkle feil som kan forhindre selv som har bedre kontroll på seg selv.

Hva gleder du mest til: Det er nok Berlin turen som jeg gleder meg utrolig mye til og som jeg skal reise til denne Tirsdagen som kommer.

Hva kunne du ha gjort annledes denne uken? Denne uken kunne jeg nok sett mer den gode siden av meg mer enn det som var vondt. Og tenkte veldig mye på bursdagen min men er nok fordi at jeg er veldig beskjeden når gjeller min egen bursdag.

Målene dine: Mine mål gikk faktisk helt ok. Jeg skriv egentlig ikke noen mål denne uken egentlig og jeg prøvde nok bare ikke tenke på 1000 tanker samtidig. Som  gikk noen dager og andre dagene var helt elendig på.

Hvordan har din uke vært?
 

Lise A U

03.07.2017 kl.15:18

Stå på! :-) Min uke har vært fin, takk. Hehe!
hits