UNNGÅR Å DELE VANSKELIGE SAKER I LIVET MITT

  • 03.07.2017 - 14:03

Dette er nok et innlegg som jeg har tenkt lenge på å skrive. Først vil jeg si at skriver på min egen måte og at det er ikke galt å ikke dele vanskelige saker i livet sitt på facebook eller annet media oppsett. Nå som jeg skal begynne med dette innlegget vet jeg ikke helt hvor jeg skal starte eller hva jeg skal begynne med. Men jeg bare begynner å se hvordan innlegget blir til slutt, det første jeg vil si er at det er ingen skam egentlig til å ikke dele det vanskeligste i livet ditt eller at man vil holde det for seg selv resten av livet. Om jeg snakker om det vanskelige med noen eller hva jeg tenker på så gjør jeg egentlig ikke det og nå tenker du kanskje hvorfor jeg ikke gjør. Jeg kan si hvorfor egentlig og det er nok fordi at jeg tar alt det vanskelige med i en lærdom av livet og mennesker genialt og alt det vanskelige vil ta alene å heller kanskje ta det som lærdom skjønn at jeg kan faktisk bruke ordene: " jeg skjønner hva du mener" har vært i samme som nesten linjer på din å dette gjorde jeg. 

Og i hode mitt så vil jeg ikke ha oppmerksomheten på det vanskeligste gjennom livet mitt men faktisk det som kan styrke meg selv i noen andre vonde i livet mitt. Det som at alle deler vanskelige saker i livet er helt greit, jeg skal ikke stoppe deg å gjøre det siden vi alle er forskjellige og det er utrolig mange som faktisk deler vanskelig saker nå så kan også snu til de som har valgt å ikke dele det vonde eller vanskelige i livet. Det som jeg har lært er at alle er oppmerksom og alle har så utrolig mange meninger om absolutt alt så noen må også holde igjen litt. 

Så det er derfor at jeg ikke deler noe av livet mitt som er vanskelig fordi jeg prøver å ta det som en lærdom og prøve styrke meg selv med å ikke dele med andre men mer å takle det alene på et vis. Og noen av dere kommer syns dette er utrolig feil gjort av meg selv å at jeg burte snakke om det men nei man lever faktisk uten å si det vanskelige saker i livet å foresatt har det utrolig bra. 

Jeg vil måte mennesker med et smil og glede med heller å skrive om det som er vanskelig for meg.

 

Torunn

03.07.2017 kl.14:44

Alt til sin tid!

Ha en fortsatt fin dag :)

03.07.2017 kl.16:46

Man skriver om det vi ønsker, også er fet bra å få ting ut av systemet
hits