HVORFOR IKKE?

  • 12.07.2017 - 17:30

HVORFOR dere ikke skal operer i ansiktet? Jeg er utrolig glad i naturlig skjønnhet jeg sier ja det er viktig selv å føle seg vell. 

Den tanken at andre operer seg i ansiktet så tenker jeg hvorfor? Fleste sier fordi at de følger seg vell og ikke helt likte hvordan de ser ut. Når veldig mange gjør det er mine mennesker som faktisk er fornøyde hvordan de ser ut, uten at skal operere ansiktet eller kroppen. 

Ofte svar jeg leser hvorfor de gjør det er hvor misfornøyd de faktisk ser ut. Nå skal jeg komme med 100 % fakta i hode mitt. Alle sammen for 50- 50 % av moren å faren sin. Det gjeler også hvordan man ser ut. Du som tar oprasjon tenker ikke hva man minster eller tar bort som kanskje beskriver deg selv.

Bare skriver dette fordi du tar bort også noe av deg selv i kroppen din eller ansiktet. Jeg syns det er litt trist at det er litt inn å operer seg til noe du selv skal følge deg vel. Men samtidig skal jeg ikke gå imot det fordi man bestemmer selv og jeg vil ikke få alle hatere imot meg men jeg sier TYDELIG er at du mister en liten del av moren eller faren din og du tenker ikke over det men det er faktisk sant. Og det er logisk og det kommer til å være i hode ditt og.  

Jannicke

12.07.2017 kl.17:44

Skjønner hva du mener og er helt enig i at naturlig er best, men man velger heller ikke hvem som er moren og faren sin. Man velger ikke hvilke trekk man får fra hvem :) og mange velger også å gjøre det for å føle seg bedre :)

Malin H

12.07.2017 kl.18:15

Mye bra du skriver! :)

Torunn

12.07.2017 kl.20:40

Veldig, VELDIG bra!

(Ikke alle ligner foreldrene sine, rent utseendemessig.)

Ha en fin kveld videre :)
hits