Halloween historie å tanker

  • 12.10.2017 - 12:12

Jeg skal si at har ikke vært så mye fan av Halloween delen av denne måneden, jeg vet faktisk ikke helt hvorfor. Kanskje noe med at må tygge etter godteri? Jeg regner nok med at jeg ikke har skjønt så mye av når jeg var liten men heldigvis så forstår jeg mye mer enn det akkurat nå. Den andre er nok handlingen skal gjøre vis man ikke for godteri! Hvem kom egentlig på den delen? Men noen syns den er del av Halloween men nok for meg er det at hvis man ikke er hjemme eller ta gåra så ikke straff dem fordi kanskje de ikke er glad i Halloween ?

Jeg føler også at det ikke er så mange som går ut å tygge etter godteri lenger eller er det mange som gjør det? Om jeg har mange historie fra Halloween så har jeg faktisk gått noen små runder men det som jeg husker er nok at vi gjorde ikke noe hvis vi fikk at de ikke hadde eller ikke var hjemme. Og ofte så skriver mediene hva andre gjør av knepp hvis de ikke for det eller at noen kommer hjem med egg i et rute bare fordi de er borte. Det er egentlig litt trist å lese om og. Hva er din mening om halloween? Og kommer du på noe?

(Simba - hund på bilde )

Nikita <3

12.10.2017 kl.17:36

Halloween er gøy, så lenge man holder regler og respekterer andre mennesker :D

fhlorest

12.10.2017 kl.22:13

Halloween er kjempe gøy om man feirer med gode venner, kule kostymer og så lenge alle klarer å oppføre seg (som de fleste burde klare) :-)

Ingrid Kristine

13.10.2017 kl.18:59

Jeg synes at halloween var virkelig gøy når jeg var mindre, men etter jeg mistet min kjære bestemor føler jeg ikke trangen til å kle meg ut som noe, i hvert fall ikke noe dødt i offentligheten. For det trigger meg. Jeg ønsker ikke det.

Haloween er kjekt når nærområdet klarer å oppføre seg, og jeg synes vi burde gjøre halloween til noe positivt, det er jo "de dødes dag" og jeg synes de fleste burde ha respekt for det.

Selv skal jeg feire, men jeg er usikker om jeg skal gå rundt å kle meg ut som noe skummelt. Jeg høres sikkert virkelig lame ut, men det får jeg bare være i så fall.

Når det kommer til trick or treat så synes jeg at barn og ungdom bør behandle nabolaget med respekt. De tenker vel ikke lengre enn det som møter dem. Mange reiser vekk på halloween fordi de ikke ønsker at noen skal banke på døra deres å be om godis av ulike årsaker.

Jeg håper virkelig at flere barn og ungdommer klarer å la vær å gjøre narr på naboenes tomter, for det er så dritt å vaske egg fra døren og plukke ned dorull-papir som henger i buskene.

Det er rett og slett herverk, mer eller mindre.

Victoria Grøtting

13.10.2017 kl.23:53

Jeg har igrunn aldri vært noen som liker å feire halloween etter jeg ble ungdom og ung voksen! I år jobber jeg også sent så kan utsette feiringen enda et år ;p
hits