New inn

 • 13.06.2017 - 15:02

Så lite jeg har skrivet på bloggen min. Men i dag var jeg inne på hennes & Mauritz og jeg kjøpte meg to farger av maybelline som heter vivid matte liquid som jeg må bare prøve, fordi har hørt veldig gode. Og forresten disse var på salg på 30 kr og det er ikke alle fargene.

Trenings ins

 • 23.05.2017 - 09:09

God morgen alle sammen. Blitt elendig hele tiden å skrive på denne bloggen. Men her om dagen hadde jeg trening sammen med en venninne ute så vi to bilder når trente ..

Skrive pause slutter i morgen

 • 21.05.2017 - 10:13

Jeg beklager at jeg ikke har skrivet så veldig mye på denne bloggen. Jeg har prøvd å finne motivasjon til å skrive en god og bra innlegg. Det er derfor ikke har skrivet så veldig mye denne uken pluss fordi at måte ha liten pause med å skrive og gjøre andre ting som også er liten del av meg. Jeg håper at dere forstår og det kommer flere innlegg denne uken som kommer. Siste ting er at jeg starter opp igjen kommentar feltet siden har gått en uke etter jeg hadde stengt den.

Sleek leppestift anbefaling eller ikke?

 • 16.04.2017 - 14:09

( Ikke sponset ) Nå tenkte jeg skulle gå igjennom Matte Me leppestiftene til sleek og jeg anbefalingen er er å ikke kjøpe sleek leppestiftene og hvorfor? Det kommer under bilde.

Hvorfor jeg ikke anbefaler denne fordi.... 1. den varer ikke lenge. 2. De smitter over på klærene dine så du må nok passe alltid ekstra nøye med hele tiden som er nok veldig plagsomt og du følger at du må bare tenke på at ikke skal smitte over. Den siste grunnen er at jeg fikk sår på munnen fordi den var for matt og den tørket ut leppene mine isteden for det kanskje matte leppestifter skal gjøre. ​

Har du prøvd disse? Å hva mener du?

 

Godt nyttår

 • 31.12.2016 - 23:10

Godt nyttår alle sammen.. hva gjør du på denne nyttårsaften?

Avslapping lørdag

 • 10.12.2016 - 15:36

Det er utrolig deilig å bare være helt avslapping denne lørdag som nå se utrolig deilig å nyter dette veldig godt .

Faren min koser seg i denne stolen

1 desember kommet

 • 01.12.2016 - 08:59

Da har første desember kommet.. jeg fikk julestjerne av mamma av hjemmelaget pakkekalender. Men NYX kalenderen min fikk jeg en leppestift. Den fargen likte jeg veldig godt

Glossybox

 • 29.11.2016 - 20:27

Glossbox fikk jeg i dag og gleder meg utrolig mye å opne den.. kommer video senere i dag.

Denne dagen syns det var utrolig mye fint på glossyboxen at jeg skal lage en egen look som jeg fikk i den. Det morsomste var at jeg trengte hårspray å det fikk jeg i denne boxen så jeg er super glad for det. Har vi fått likt du som har det?

Disse produktene gleder meg til å prøve ut å hvordan de er. Kanskje det er noen av mine nye favoritter her? Det skal ikke se bort ifra.

Super helg i oslo

 • 06.11.2016 - 20:25

Da har jeg kommet hjem ifra Oslo. Jeg har besøk kjæresten min der. Men jeg har en liten Snapchat bilde. Jeg var å se på kryp dyr og skal si at skilpadder er min yndlings dyr å de er trege men liker de. På Snapchat er nok jeg den tuller litt. Så jeg så en edderkopp å de er nok mange mennesker redd for, måte ha den på Snapchat så her kommer bildene.

Hva syns dere om å denne i sengen din?

Min favoritt hm kenzo

 • 05.11.2016 - 21:08

Jeg har laget min egen top 3 favoritt fra HM sin nye kollisjon. Nå har jeg vært i Oslo og gikk til Karl John å hm butikken der, for å se hvordan mine topp 3 så ut å jeg likte de utrolig godt å dette er ikke sponset.

Denne jakke på midten var utrolig god å ta på ble fort favoritt.

EYLURE ANBEFALING ELLER NOT?

 • 21.10.2016 - 21:48

Jeg har testet lashes fra Eylure ( ikke sponset ) Å hva jeg syns om denne er. Det nummere jeg brukte helt 070 og den er nok mest normale lashes jeg liker. Det jeg liker med er det lime som kommer med. Det er veldig enkelt å ta på og den tørker fort skjønn at det er ikke må vante lenge med å sette på som eksempel vis må gjøre med depend sine. ( Men sammen linje de to kommer senere ) Det jeg ikke likte med den er egentlig litt lengten. Følger at den er litt for lange vipper å skal være ærlig å si hvis det en ting jeg ikke liker er at jeg må klippe de til for å bli fornøyde. Unnskyld men må ikke hele tiden klippe vippene? Har prøvd det før og jeg skal ALDRI gjøre det fordi ble ikke noe fint.

Hva er din mening? 

Skal bli tanta..

 • 12.10.2016 - 15:49

Tenk at jeg skal bli tante. Eldre store søstera min skal bli mamma, noe som er endelig i denne familien. De ventet akkurat passe til å få barn og er utrolig glad for dem sine veien.

Tenk at lille meg skal være en tante for et menneske? Kanskje dette skal bli en tante blogg? Eller svare er nok at ikke skal bli noe tante blogg denne her.

New in love

 • 08.10.2016 - 09:57

Dette antrekket som jeg skal reise i. Flyet går utrolig sent og siste dagen til å bare slappe av og nyte solen før vi kommer til høste landet Norge. Er det kaldt i Norge?

Hør frisyren min som jeg gikk veldig ofte når jeg var her nede og reise frisyren min.

Bokse = mango ( salg ) genser = Zara . Og genseren er utrolig deilig å ha på seg.

Tur #4 Kroatia

 • 06.10.2016 - 12:31

Regner ... veldig bra å reise bort fra Norge å nå regner det. Noe jeg ikke har noe imot men nå snart skal jeg klokka 1530 skal jeg ta spa som er noe av første gangen jeg gjør.

Synge i regnet var nok det jeg gjorde.. men var selvskrevet sang i hode mitt..

Rød går over til brun

 • 05.10.2016 - 13:00

Igår var jeg helt rød på ryggen. Og jeg hadde den utrolig rar tanke på at den sendte litt ut som at jeg hadde tatt bokox på ryggen fordi det strammet veldig mye i ryggen pluss det var utrolig vondt.

Tur del #4

 • 04.10.2016 - 11:32

Nå har det kommet sol og godt å varmt her i Kroatia.

Kommer flere bilder i kveld ..

Kropppress i Kroatia

 • 03.10.2016 - 12:28

Jeg har funnet ut at i Kroatia ikke har kroppspress som vi i Norge har. Har vi noe å lære av de? Jeg følger at jeg ser mer folk som har fett i kroppen enn eksempel svensker har som er tynne å veldig like oss unge.

Om jeg er glad i kroppen min? Ja eller nei. Det er egentlig litt rart å si men følger at jeg er stolt av kroppen min men jeg er den som vil si at jeg har perfekt kropp fordi det har jeg ikke og ja jeg er glad i kroppen min eller at jeg elsker den. Ser dere hvor jeg mener? Og jeg vet ikke helt hvor grensen går hvor stolt man skal være. Har dere noen tanker ?

Mine nye å gamle favoritter

 • 25.08.2016 - 09:08

Dette er mine nye å gamle favoritter ( ikke sponset ) dette er noen av mine favoritter som jeg hatt veldig lenge eller som akkurat har hatt..

Jobbing gir resultater

 • 24.07.2016 - 14:15

Denne Instagram inspirasjon er valgt ut. Jeg valgte dette bilde skjønn da bli vis man jobber hardt men samtidig spise vanlig mat uten å tenke på hva du for i deg. Hva tenker dere om dette ? Jeg syns det er helt greit st de legger det ut på Instagram men samtidig håper jeg unge og voksene ser at ingen trenger å se skjønn ut og de som har skjønn kropp de har ikke noe du har som de misunner deg på.

Halden tur

 • 23.07.2016 - 14:01

Da har jeg vært i Halden.. Her er noen av bildene jeg tok på denne lille turen.

Jeg å store søstera min gikk sammen rundt på et sted som heter rød herre gård og der er det utrolig fint.

Jeg var sammen med mamma å med mormor siden moren til mormor ligger der.

hits