OUTFIT BALCK IS GOOD

 • 16.10.2017 - 18:16

Dette er det jeg hadde på med meg som antrekk i dag. Jeg har blitt utrolig glad i denne jump dressen som er utrolig deilig og som jeg har blitt utrolig glad i dette antrekket.

Jeg fant ikke helt akkurat den jeg har men denne er veldig lik og det som er forskjellen er at jeg har bar rygg nesten mens denne er loket igjen som jeg tror nok er mye enklere å bruke

( Ikke sponset ) Antrekket finner du her. TRYKK HER

TODAY ANTREKK

 • 18.09.2017 - 18:26

God mandag alle sammen.. Håper mandagen din har vært super, min har vært bra men å tannlegen for meg er ikke lykkedagen min der heller akkurat.

 

TOPPLISTEN AV 3

 • 17.09.2017 - 11:31

God morgen alle sammen. 

( Ikke sponset ) denne jakken ser utrolig deilig ut og denne er på min topp listen fordi jeg tror alle kan bli glad i skjønne jakker på den søndagsdager

Denne bare ELSKER jeg. Denne gul fargen er utrolig nydelig og for meg er gul en av høst fargene. Da har jeg kommer til den siste plagget som er typisk med ruter.

 

TO DAYSANTEKK

 • 12.05.2017 - 11:44

Da er det er dags antrekk. 

 

TODAY OUTFITS

 • 07.05.2017 - 21:03

God kveld alle sammen. Da er det snart en ny uke som begynner og gleder meg til hvordan denne uken her skal bli og hvor mye jeg skal lære meg.

 

Antrekk Lørdag

 • 06.05.2017 - 17:35

Da har jeg kommet hjem fra Oslo så nå skal jeg kose meg ute i solen og ligge på veradran å bare nyte. 


 

 


Bokse var egentlig veldig varmt men det gikk veldig greit så tipper på alt sammen gikk veldig bra. 
 

ANTREKK 1MAI

 • 01.05.2017 - 20:24

Håper du har hatt en super fin 1 mai. Siden det er 1 mai å en ny måned så tenkte skulle ha antrekk med hver eneste dag på denne bloggen. Så jeg håper du vil likte at jeg begynner med det igjen.

Boksen = BikBok , T-skjorten = ( husker ikke ) 

 

FØRSTE ANTREKK I 2017

 • 02.01.2017 - 16:34

Da er det mitt første antrekk i 2017. I dette året som var må jeg si at var veldig elendig å lage antrekk / outfit på denne bloggen. Om jeg skal bli bedre på det tenker du? Så ja, skal bli mye flinkere på det å skal ikke skuffe lenger. Denne genseren er nok en av mine favoritter fra desember. Elsker fargen og stoffet så liker denne utrolig godt..  

DAGS ANTREKK

 • 21.12.2016 - 16:35

Da har dags antrekk i dag har jegtatt på meg svart og hvit genser og over har jeg en vanlig svart jakke. Jeg fant ikke helt boksene som jeg ville ha på meg men jeg tok strømper og skjortes.
 

TODAY IN ONE ANTREKK

 • 13.12.2016 - 12:00

God dag alle sammen. Dette er antrekk som jeg liker utrolig denne boksen som jeg har på meg. Selvfølgelig er det den som er med prikker som jeg liker utrolig godt. 

Hvordan har dagen din vært hit til? Liker dere antrekket?
 

MONDAY OR ANTREKK

 • 13.12.2016 - 08:24

Jeg glemte helt antrekket mitt igår. På jobben skal vi gå i svart siden det er svart desember og fordi se bedre hvem som jobber der og som man kan få hjelp ifra. Dette er antrekket er nok den mest vanligste antrekket jeg kunne komme på denne dagen igår som egentlig var litt spesielt. Hva syns du om dette antrekket?

British Fashion Awards siste #2

 • 07.12.2016 - 17:24

Da har vi kommet til siste innlegget av British Fashion Awards. Det er 3 kjendiser som skal få sin gode mening på antrekket deres.

Gigi hadid sitt antrekk liker jeg godt. Men liker den veldig godt fordi hun har bokse under lange sløret bak henne, det kom også på om 90-tallet da det var inn med bokse å skjort. Eller var det bare jeg som var ekstra kreativ når jeg var liten? Hvis jeg skulle ønske så ville hatt dette antrekket i grått. Fordi tror det hadde vært mye finere og at jeg hadde likt den MYE BEDRE..

Anna Cleveland sin kjole, likte jeg IKKE så godt. Hvis jeg skulle ha likt den bedre så hadde jeg droppet det svarte og gjøre at kjolen ble kort å rødt med svarte skoa hun har på seg, så hadde det vært finere å bedre.

Denne kjolen til Natelie Massenet likte jeg, det er fordi at overdelen var utrolig nydelig å så ut som en hvit vinterkjole pluss så god ut å ha på seg. Link til bildene? Det er bare trykke HER HER

 

ANTREKK MANDAG

 • 05.12.2016 - 09:05

God morgen alle fine mennesker. Denne mandagen begynner jobbdagen min igjen. 

Dere må ha en super fin Mandag. 
 

SNANKERS BOKS

 • 18.11.2016 - 09:08

God morgen alle sammen. Da har fredagen kommet å tenkte jeg å 3 blogg analyse pluss mye mer. Hva skal du denne fredagen?
 

ANTREKK LØRDAG

 • 12.11.2016 - 12:38

Jeg å antrekk verden er jeg ikke så veldig flink til å vise dere. Men kanskje det er på tide nå? Det jeg har på meg er egentlig i t.skjorte som dere har sett før og skjefet som jeg bare elsker utrolig godt. Men denne november må jeg begynne å kjøpe vinter klær. Jeg har å funnet ut at jeg er flinkere å kjøpe ofte sommerklær enn vinterklær. Hva med dere? Er du flink til å kjøpe begge deler likt eller som meg som er best på å kjøpe ting på sommeren?. 

På sminken min har jeg brukt eyeliner som er lilla fra NYX palettet som jeg skulle prøve. Og funnet ut at men vanlig å hud øyneskygge farger så funker å ha en en farge med eyeliner som faktisk var utrolig fint. Har dere prøvd farget eyeliner før? 

MY NY STRIKKET LUE OUTFIT

 • 08.11.2016 - 09:06

God morgen alle sammen. Da er det ny antrekk Tirsdag å håper dere for en super du for en fin dag videre. Liker dere bildene? Hva er dine planer i dag?

TIDEN FLYR Å SNART HELG

 • 03.11.2016 - 15:49

Da har helgen kommet alle sammen. Det er utrolig rart at tiden går så utrolig fort akkurat nå, Nå skal jeg til byen igjen fordi jeg skal spise sammen med mamma på en resurang her i Hønefoss.  I kveld kommer det blogg analyse som jeg egentlig har glemt litt bort fortiden men det skal komme i dag å i helgen. Dette er dags antrekk å det jeg liker med dette antrekket er alt sammen passer sammen pluss denne blomste boksen å denne jakken til er mine favoritt sammen fordi begge to dekker hverandre utrolig godt. 
 

PRIKKER - ONSDAG ANTREKK

 • 02.11.2016 - 17:09

Da kommer dags antrekk som skal komme. Nå lager jeg videoer til helgen så skal lage blogg analyse til helgen skjønn at alle det kommer noe i helgen når jeg i Oslo denne helgen som kommer. 

Liker dere bildene? 
 

SISTE DAGEN I OKTOBER ANTREKK

 • 31.10.2016 - 08:23

Da er det siste dagen i oktober. Noe som betyr alt det kommer månedens 5 blogg analyse på et innlegg. Hvis du vil være med så skriv en kommentar og det låner seg å til å kommentere fordi DIN kommentar kommer på et innlegg uansett. ( Hvorfor er fordi jeg vil gå igjennom kommentarene å svare på innlegg med DIN EGEN blogg å navn. ) Dere alle sammen må ha en super fin Mandag og husk å kos dere masse denne dagen. Gjerne skriv hva du skal gjøre denne dagen, har utrolig lyst å vite hva du skal gjøre denne dagen


 

LØRDAGS ANTREKK

 • 29.10.2016 - 11:44

GOD DAGEN ALLE SAMMEN. Denne dagen skal jeg være sammen med søstera min å skal være sammen med henne i byen som jeg gleder meg masse til. Men dags antrekk er dette. Og hva skal du i dag? Og husk det kommer blogg analyse i kveld men 3 bloggere.. Og en av de kan være deg som kommenterer på bloggen min. Jeg prøvde meg på ha modell ansikt. Funket det syns du? Savnet egentlig smile mitt på dette bilde.


 

hits