God morgen lørdag

 • 17.06.2017 - 14:06

Dagen igår var utrolig tøff. Men jeg vil ikke skrive om det så derfor skriv jeg ikke så mye igår. Hva er planen i dag? Denne dagen skal være med en venninne av meg og jeg skal ta med kamera. Det er bare for å ta masse bilder som jeg kommer til å lage minne veggen min på.

UKEN....

 • 13.06.2017 - 18:07

Hvordan var egentlig uken min? Hva har du lært? Fikk du til målene dine? Hvilket mål har du denne uken? Kommer mer av?

Dette er noe av spørsmålene som du for svar på. Først vil jeg si at har ikke vært så mye på bloggen min og skrivet fordi jeg var veldig opptatt pluss vært i Oslo. Jeg har handlet litt der også så det kommer nok en liten New in skapet. Men uken har vært helt ok, kan ikke klage og jeg kan ikke si noe negativt heller så tror dagene mine da har vært bra.


Det som har lært er at man ikke skal slite seg helt ut og egentlig bare skal nyte live som du har og la ingen stoppe livet ditt fordi det går framover og er nok det viktigste. Målene mine gikk vel egentlig rett i søpla uten om en ting som var trening hverdag som ble til slutt. Jeg har som mål til å gjøre ting litt bedre og gi en lille ekstra som beviser hvem jeg er å kanskje står for. Håper at det kommer mer bilder og video på bloggen fordi jeg følger meg litt elendig at jeg  ikke har gjort det så veldig bra.

INSTAGRAM FØLGER

 • 02.06.2017 - 15:00

Denne første profilen liker jeg utrolig godt bildene hennes.Hun er den som inspirerer meg. De med lyse fargene.

  

MAI MÅNEDEN MIN

 • 31.05.2017 - 08:47

Hvordan har min måned vært? Den startet veldig bra og jeg har kost meg kjempe masse har vært en del med venninne mine og har vært helt himmelsk. Jeg kommer ikke på noe som har vært negativt i denne måneden, lurer egentlig litt på hvorfor man har ide om at kan være at jeg holder litt unna å ta opp noe som er negativt for andre og for meg selv som jeg føler seg har lykkes med.Så hvis du som har litt negativt i livet ditt så se det positivt i det som er rundt deg/meg. Kan si med en gang at hvis du for til det så lykkes du ekstremt mye. Nå høres det ut som at jeg ikke har hatt utfordringer i denne måned, men kan si at jeg har hatt dem. Men har prøvd å gjøre utfordring til en lærdom som faktisk har funket for meg, så kanskje kommer til å gå for deg? Hva er lærdommene dine fra denne måneden: Det første som jeg lærte er at når jeg er sliten så må jeg få litt luft og ikke sitte inne. Hvis man sitter inne når man er sliten så blir det utrolig deppa / lei seg for ingenting. I hvert fall så blir jeg det og det er derfor jeg må gå ut eller trene fordi da unngår jeg å bli lei meg til å være fokusert på noe.

Det er noe av lærdommen jeg har lært meg av denne måneden.

SKRIVE SPERRE MEN ER HER NÅ..

 • 29.05.2017 - 09:08

Jeg har nok fått skrive sperre. Har nok ikke den motivasjonen som jeg trenger men må nok skjerpe meg en god del. Kan nok ikke bare skylde på at jeg ikke har motivasjon til å skrive men er også at jeg valgte å trene en del isteden for å sitte å skrive hele tiden. Håper på at du som leser forstår meg bedre og at nå kommer det innlegg som er bedre innlegg og skrive måten min er bedre når man jobber lenger på det.
Siden det har gått en uke så hvorfor ikke gå igjennom uken min som var? Først må jeg si at denne uken har jeg jobbet mye med meg selv og finne på som gjør meg litt mer menneskelig å lært meg nye ting som jeg kan bruke på et innlegg og samtidig kan jeg lære mer av alt mulig som er bra. Andre ting som jeg kan si om denne uken er at jeg har bare hatt en avslappende dager uten stress og ikke noe hendelser som har skadet meg eller andre rundt meg. Ukas tips? Ukas tips er se det gode rundt deg enn det som er negativt som du ser. Sier det fordi at det er veldig mange som ser det negative med en gang men kanskje ser det gode å positivt i staden for. 

 

Hvordan har du det?

STENGTE KOMMENTAR FELTET

 • 15.05.2017 - 08:52

God morgen alle sammen. Som du har skjønt så har jeg stengt kommentar felte i noen uker fordi jeg trenger ikke hele tiden tilbake melding på hva som er feilene mine hele tiden. Jeg har egentlig stengt kommentar feltet fordi at jeg vil ikke ha kommentar på alt det jeg skriver og at var veldig nære på at jeg sluttet å skrive men det skjer ikke. Hvis du vil sende meg tilbake melding så gjør det her isteden for. https://www.facebook.com/BellaLouiseblogg/?fref=ts , der kommer det også de nyeste innleggene. 

Og forresten så jobber jeg med skrive måten min pluss rettskriving blir nok bedre å bedre. Det er fordi jeg skal jobbe hardere og mer at ingen har noe klage på. 

 

VIDEO TID

 • 13.05.2017 - 23:59

Denne videoen måtte jeg få ut en ting som plager meg som har fylt etter meg så jeg håper dere forstår meg hva jeg mener å sier og kanskje være en tankevekker. Det jeg sier håper jeg at dere / du kjenner meg bedre. 

 


 

5 TEGN PÅ AT HAN / HUN LIKER DEG

 • 11.05.2017 - 09:10

God morgen alle sammen. Da er det torsdag og må si først at tiden går utrolig fort det er vel ikke bare meg som syns tiden går veldig fort? Dette innlegget skal være 5 TEGN HAN/HUN LIKER DEG. Jeg er ikke så veldig flink på tegn på dette men jeg fant det allikevel.  1. Kontakt: Hvis han/hun tar kontakt med deg og skriver til deg hverdag og plusselig spørre skal møtes så er det alltid en god tegn på man liker deg. 2. Snakkingen: Hvis følger at han/hun snakker sammen på alt og at du og han/hun følge dere trygget så går snakkingen veldig lett og tar opp mange temaer som sier mye om deg / han/hun også. 3. Oppmerksomhet: Hvis hun/han eller du gir han/hun den lille ekstra oppmerksomheten så er det nok gode og beste tegne på at den personen liker deg på og kan være sammen andre mennesker sammen med hun/han på.4. Smile: Når en person smiler så er alltid de i godt humør og hvis hun/han ler av vitsene dine eller kanskje et uttrykk så er høy sans for at det er forelskelse på gang, 5. Blikket: Det har egentlig mange som kanskje starter med uten at noen vet det. Hvis det er hun / han som gir blikket på deg så er han / hun nyserri på deg. 

Relatert bilde

 

MÅL FOR DENNE UKEN

 • 10.05.2017 - 08:53

Jeg kan si med en gang at jeg har ikke så mange mål jeg har nå i denne uken her. Jeg har nok mål at jeg skal prøve å lage en video som er utrolig lange siden jeg har gjort pluss er fordi jeg aldri har hatt plass til videoene mine så det er utrolig kjipt men jeg jobber med det så det skal komme før Juni har jeg bestemt. 

Dette er noen av måtene mine som jeg skal gjøre hverdag. Hva er dine mål?

 

INSTAGRAM KJENIDS FORTJENER EKSTRA

 • 09.05.2017 - 15:49

Jeg syns det er kjendis innen mote, film og skjønnhet som er Cara Delevingne. Hvorfor hun trenger ekstra fortjent er egentlig hun vet hvordan mennesker skal få skjøkk og meninger til hvorfor hun gjorde det. Og det er mange som har snakket om det men tar en prikk over i. 

Jeg er nok den kjendisen som jeg berundrer mest og som jeg kan virkelig si at er yndlings kjendis. Jeg tror det er fordi jeg å henne er veldig motsatt av hverandre og de tingene som hun gjør er veldig tøft på en god og meningsfylt måte. 

Hun gjør profilen hennes alltid noe meningsfylt og gjør alltid at vi må tenke og godkjenne hverandre på en måte som ingen forventer. Hva mener dere? Er dere også litt skjøkket etter hun ble fringskallet? 

( LINK PRORFIL INSTAGRAM HER )

 

Være annledes på min historie

 • 06.05.2017 - 09:42

Være anledes enn alle sammen uten at noen ser det fordi er i DNA mitt er veldig rart å tenke på. Men som er rareste er at jeg har en "sykdom" som er veldig skjelne å ha. Når jeg nevner at jeg er det så spør alltid hva det og jeg prøver å forklare skjønn mye som jeg har kjent fordi det komplisert. De fant ikke ut hva jeg hadde før jeg var 16 - 17 år og det egentlig veldig rart å tenke på. Og den heter transformasjon. Men før så fikk jeg ikke til å godta meg siden jeg hadde det å jeg så det ikke som problem som veldig mange andre rundt meg trodde. Familien min eller mamma så litt som problem som jeg følte det men egentlig er ikke det. Og takke være at jeg har den eller hadde den har jeg å lært kjempe masse av mennesker rundt meg pluss jeg kan mye kroppsspråk og uttrykk som jeg kan bruke. Men er nok grunn av tegnespårk også. Så dette er noe av som jeg tenker mye på og være annledes er veldig stor pluss og når du tenker på det så for et smil hver eneste dag du tenker på det

2.MAI ANTREKKER

 • 02.05.2017 - 08:59

God morgen alle sammen. Jeg er egentlig på vei til jobben og selvfølgelig komme på saker som jeg kan skrive her inne på bloggen.

 

God 1 mai alle sammen

 • 01.05.2017 - 18:01

God 1 mai alle sammen. Nå er det ny måned så da er nye muligheter. Hva gjør du nå første mai?

MÅNEDEN APRIL

 • 30.04.2017 - 15:32

Disse dagene har vært like bra som forre dagen. Jeg har lært meg hvem jeg er men også hva jeg selv må jobbe med. Måneden generelt har vært en bra ute men også veldig utforminger som jeg måte låse opp men det gikk veldig bra.

Positivt men denne uken: Det er utrolig mye positivt i denne måneden som har vært. Trening gikk veldig positivt for jeg har motivasjon nok til å komme meg på trening noe som er ofte tungt. Det som jeg også har tenkt på er at jeg denne måneden har vært bra fordi jeg har alltid være gjort noe som har gjort meg veldig glad. Så jeg håper at mai måneden skal forsete på den gode fine måneden som april har gjort.

Negativt: Det er ikke komme unna at også vært noe negativt men det som jeg kanskje syns var mest negativt var nok en opplevelse jeg hadde. Kort fortalt så var det noen som gjemte seg under brua der fossen ( i Hønefoss ) var. Fordi de fikk til å klatre over den sperre grensen og ut i vannet med store steiner og satt der og ingen så dem før jeg kom. Og så ut takknemlige gutter og hadde utrolig vanskelig hjemme har jeg aldri sett. Fordi de kunne ha død hvis hadde slått på vannet i fossen så jeg glad at ikke skjedde noe.

FAVORITT: Jeg har nok fått min ny lep pomade som heter: Extracts Sweet og min er i mango og finner den på Boots. Men denne er utrolig nydelig og den har krem konsistens som jeg liker utrolig godt på lep pomader.

( Favoritt produkter kommer på en video på Tirsdag ) 

Blogg analyse linker fra denne måneden. Disse var med i denne månedens blogg analyse denne måneden.

http://bittelouise.blogg.no/blogg_analyse.html

Hva har du gjort i denne måneden? Noe gode minner?

  

HVORDAN VÆRE EN TANTE....!

 • 27.04.2017 - 22:26

Siden det er utrolig mange som skriver om mamma / pappa så er det veldig lite skriving om tante og hvordan det faktisk er. Og siden jeg har blitt det så hvorfor ikke skrive litt om det nå.. Være tante er nok like glad for å være mamma. Tro meg når jeg fikk vite det så syns jeg at ble utrolig rar pluss ble utrolig glad. Men jeg kan vise det mer for rundt venninner at jeg stolt av å være tante enn rundt familien min fordi jeg nok alltid den som ligger lavt rundt familien min fordi følger at jeg har tatt nok plass rundt familien så nå er nok andre som skal være først. 

Jeg har alltid lurt på hvilken måte tante jeg skal være før denne ungen. Siden jeg er yngst så føler jeg at jeg må nok være den som skal være en kule men den skal nok mellomste mann være så jeg kan være den kloke sosialt. Skal være den som lærer hvordan er lurt å forstå kanskje andre sin verden mer enn det kanskje vi alle gjør. Tipper på at jeg kommer til å bli en skjønn tante, har ihvertfall lyst å være en skjønn tante. 

Er du tante? Eller hva tenker du om dette temaet?

( Skal bli flinkere til å skrive ) 

 

Uken som gikk

 • 23.04.2017 - 21:31

Denne uken her som gikk har vært en veldig stor men lærerik uke for meg. Postitivt: Det som er godt med denne uken er nok at jeg jobbet i lørdagen eller igår som var veldig gøy og jeg likte meg veldig godt. Jeg har ikke noe negativt i livet denne uken og jeg vil egentlig at det skal forsette skjønn egentlig. Nye innkjøp?

Jeg har å kjøpt meg sminke koster som jeg trengte veldig med en gang. Mine mål gikk..... midt i mellom. Jeg kan forklare det skjønn at noen av målene funket ikke helt men de fleste fikset jeg så derfor var det nok midten. Har du noen mål som kommer denne uken? Denne uken skal jeg egentlig bare ha det utrolig gøy og nyte livet mitt som jeg alltid har fått til på et vis. 

 

Aktiviteter i April

 • 18.04.2017 - 19:44

Nå tenkte jeg skulle dele noen morsomme aktiviteter som kan gjøre april måneden mye morsommere man kan gjøre. 

Dette var noen av punktene som jeg har kommet på det.

 • Cafe å sitte ute: Sitte ute på cafe er det utrolig koseligste jeg vet om. Dette kommer jeg til å gjøre veldig ofte fordi det er utrolig deilig.
 • Opplevelser og minner: Jeg er alltid glad å skaffe meg nye gode minner.
 • Bli kjent med nye mennesker å snakk med dem. Jeg er nok den som kan snakke med alle når jeg først kan bestemme meg for det.
 • God morsom forbilde. Jeg har alltid høre Bitte, du er super snill og morsom og kan du lære meg?

 

 

Inspirasjon til en ny uke

 • 16.04.2017 - 11:21

Da er det snart uken over og påskeuken er over snart. Har mandagen fri som er utrolig deilig å tenke over.

PÅSKE FRI SMINKE DAGER

 • 14.04.2017 - 13:10

Disse dagene her har jeg påske fri sminke dager. Som går ut over at kan ha med 3 sminke produkter som du kan bruke. Jeg er nok den som lager veldig mye av påske fri sminke dager når jeg har muligheten til det. Og siden jeg er mest med familien min så har jeg veldig lite av produkter som jeg bruker. 

( Bilde ifra sommerferien)
Men har dere påske fri sminke dager? 

 

FERIE PÅ MEG

 • 12.04.2017 - 11:39

Nå har jeg endelig ferie som jeg bare ja, ferie. Denne ferien her skal jeg være sammen med ene store søstrene mine også være med mamma og pappa men jeg tenkte også skulle bli utrolig mye bedre å ta bilder av min påske som kommer til å være overskriften for: Muligheter er store. 


 

( Fra påsken ifjord)

Hva skal du i denne påsken? 

hits