YOUTUBE MED NY BEAUTY

 • 20.07.2017 - 22:41

Jeg vet ikke om du har hørt om en youtuber som heter Zoella sine beauty produkter og hvis du lurer på hvor jeg fant de hen så skriv på en kommentar under dette innlegget så får dere linken av meg. Og jeg gjør det i siden det ikke er sponset og at har kjøpt det selv selv. 

( Ikke sponset) 

Gleder meg utrolig mye å prøve noen av disse nye produktene hennes. Har jeg fulgt med på youtube videoene hennes så si jeg at faktisk har gjort det og hun er utrolig nydelig personlighet som jeg følger at det er utrolig mange som liker. Hun virker som at hun er utrolig positivt person som ofte smiler å ler og gir alltid 100% av seg selv. ( Hennes instagram) 

Har dere hør om henne? 

 

Oppsummering av Berlin

 • 08.07.2017 - 10:36

Jeg har først fått meg en ny venn i Berlin som var utrolig koselig og hun har lært meg mye allerede. Så mine mål i Berlin er alltid å få nye kjennskaper når jeg er på tur og det fikk jeg. Det er utrolig mange historie i Berlin og jeg kan trygt si at jeg har vært overalt og tok mesteparten sykkel som var utrolig deilig og jeg / vi kom fram overalt så trives veldig godt. Når jeg gikk rundt tenkte jeg veldig ofte på hvor like tyske og norske faktisk er. Tyskerne er nok mer den som takler ting rundt seg og hvis noen politikere kjører fordi så ser du de som har sett det før så de er kanskje ikke så nyserri som vi er.

Back to norway night-antrekk today

 • 07.07.2017 - 10:09

Jeg skal tilbake til Norge i kveld / natt som jeg egentlig ikke er klar for å reise. Jeg har opplevd veldig mye og kunne ikke ønsket meg mer enn det. Berlin er kjempe stort og har opplevd så mye man kan oppleve men det er helt sikkert at jeg kommer tilbake.

Day of the day

 • 06.07.2017 - 20:34

Nå har jeg vært på jødiske museum som jeg ble utrolig inspirert av og lage innlegg om. Var om fashion og region som jeg bare ble helt betatt av. Kommer nok et innlegg senere

UKEN SOM GIKK

 • 03.07.2017 - 13:45

Dette var siste jobb uken min før jeg tok meg ferie i to uker også jobbe igjen. Kan nok si med en gang at denne uken har vært utrolig slitsom og har vært utrolig sliten så det er nok derfor jeg ikke har skrivet så mye på denne bloggen løpt av denne måneden og jeg beklager veldig mye for det. 

Postitivt: Det er nok at viste at hadde ferie snart og at jeg kunne starte på en måned med mine mål å gjøre ting før jeg ble 24. Så i Berlin skal jeg skrive opp en liste på noen ting jeg skal gjøre før jeg blir 25. 

Negativt: Det er nok at tiden har gått utrolig fort og fordi jeg følger at opplevt mye vondt som andre mennesker har gjort mot meg men samtidig så har jeg lært utrolig mye av de som ødelegger og vil ha et menneske vondt med å gjøre enkle feil som kan forhindre selv som har bedre kontroll på seg selv.

Hva gleder du mest til: Det er nok Berlin turen som jeg gleder meg utrolig mye til og som jeg skal reise til denne Tirsdagen som kommer.

Hva kunne du ha gjort annledes denne uken? Denne uken kunne jeg nok sett mer den gode siden av meg mer enn det som var vondt. Og tenkte veldig mye på bursdagen min men er nok fordi at jeg er veldig beskjeden når gjeller min egen bursdag.

Målene dine: Mine mål gikk faktisk helt ok. Jeg skriv egentlig ikke noen mål denne uken egentlig og jeg prøvde nok bare ikke tenke på 1000 tanker samtidig. Som  gikk noen dager og andre dagene var helt elendig på.

Hvordan har din uke vært?
 

NEW IN

 • 28.06.2017 - 17:23

Hva har jeg fått? Jeg tenkte at jeg skulle lage videoer og ta mange / mye bilder. 


 

SYKT LENGE

 • 27.06.2017 - 18:24

Det er utrolig lenge siden jeg har skrivet på denne bloggen. Jeg skal snart til Berlin så det kommer nok mange morsomme bilder av turen. Det jeg gleder meg mest til å reise til Berlin er nok at jeg gleder meg se alt rundt meg og ha den spenningen i kroppen min.  Jeg kommer til å ELSKE Berlin jeg har bare på følesen av det. 

Bilderesultat for berlinmuren i dag

Bilderesultat for berlin

Har du vært i Belin før?

God morgen lørdag

 • 17.06.2017 - 14:06

Dagen igår var utrolig tøff. Men jeg vil ikke skrive om det så derfor skriv jeg ikke så mye igår. Hva er planen i dag? Denne dagen skal være med en venninne av meg og jeg skal ta med kamera. Det er bare for å ta masse bilder som jeg kommer til å lage minne veggen min på.

UKEN....

 • 13.06.2017 - 18:07

Hvordan var egentlig uken min? Hva har du lært? Fikk du til målene dine? Hvilket mål har du denne uken? Kommer mer av?

Dette er noe av spørsmålene som du for svar på. Først vil jeg si at har ikke vært så mye på bloggen min og skrivet fordi jeg var veldig opptatt pluss vært i Oslo. Jeg har handlet litt der også så det kommer nok en liten New in skapet. Men uken har vært helt ok, kan ikke klage og jeg kan ikke si noe negativt heller så tror dagene mine da har vært bra.


Det som har lært er at man ikke skal slite seg helt ut og egentlig bare skal nyte live som du har og la ingen stoppe livet ditt fordi det går framover og er nok det viktigste. Målene mine gikk vel egentlig rett i søpla uten om en ting som var trening hverdag som ble til slutt. Jeg har som mål til å gjøre ting litt bedre og gi en lille ekstra som beviser hvem jeg er å kanskje står for. Håper at det kommer mer bilder og video på bloggen fordi jeg følger meg litt elendig at jeg  ikke har gjort det så veldig bra.

INSTAGRAM FØLGER

 • 02.06.2017 - 15:00

Denne første profilen liker jeg utrolig godt bildene hennes.Hun er den som inspirerer meg. De med lyse fargene.

  

MAI MÅNEDEN MIN

 • 31.05.2017 - 08:47

Hvordan har min måned vært? Den startet veldig bra og jeg har kost meg kjempe masse har vært en del med venninne mine og har vært helt himmelsk. Jeg kommer ikke på noe som har vært negativt i denne måneden, lurer egentlig litt på hvorfor man har ide om at kan være at jeg holder litt unna å ta opp noe som er negativt for andre og for meg selv som jeg føler seg har lykkes med.Så hvis du som har litt negativt i livet ditt så se det positivt i det som er rundt deg/meg. Kan si med en gang at hvis du for til det så lykkes du ekstremt mye. Nå høres det ut som at jeg ikke har hatt utfordringer i denne måned, men kan si at jeg har hatt dem. Men har prøvd å gjøre utfordring til en lærdom som faktisk har funket for meg, så kanskje kommer til å gå for deg? Hva er lærdommene dine fra denne måneden: Det første som jeg lærte er at når jeg er sliten så må jeg få litt luft og ikke sitte inne. Hvis man sitter inne når man er sliten så blir det utrolig deppa / lei seg for ingenting. I hvert fall så blir jeg det og det er derfor jeg må gå ut eller trene fordi da unngår jeg å bli lei meg til å være fokusert på noe.

Det er noe av lærdommen jeg har lært meg av denne måneden.

SKRIVE SPERRE MEN ER HER NÅ..

 • 29.05.2017 - 09:08

Jeg har nok fått skrive sperre. Har nok ikke den motivasjonen som jeg trenger men må nok skjerpe meg en god del. Kan nok ikke bare skylde på at jeg ikke har motivasjon til å skrive men er også at jeg valgte å trene en del isteden for å sitte å skrive hele tiden. Håper på at du som leser forstår meg bedre og at nå kommer det innlegg som er bedre innlegg og skrive måten min er bedre når man jobber lenger på det.
Siden det har gått en uke så hvorfor ikke gå igjennom uken min som var? Først må jeg si at denne uken har jeg jobbet mye med meg selv og finne på som gjør meg litt mer menneskelig å lært meg nye ting som jeg kan bruke på et innlegg og samtidig kan jeg lære mer av alt mulig som er bra. Andre ting som jeg kan si om denne uken er at jeg har bare hatt en avslappende dager uten stress og ikke noe hendelser som har skadet meg eller andre rundt meg. Ukas tips? Ukas tips er se det gode rundt deg enn det som er negativt som du ser. Sier det fordi at det er veldig mange som ser det negative med en gang men kanskje ser det gode å positivt i staden for. 

 

Hvordan har du det?

STENGTE KOMMENTAR FELTET

 • 15.05.2017 - 08:52

God morgen alle sammen. Som du har skjønt så har jeg stengt kommentar felte i noen uker fordi jeg trenger ikke hele tiden tilbake melding på hva som er feilene mine hele tiden. Jeg har egentlig stengt kommentar feltet fordi at jeg vil ikke ha kommentar på alt det jeg skriver og at var veldig nære på at jeg sluttet å skrive men det skjer ikke. Hvis du vil sende meg tilbake melding så gjør det her isteden for. https://www.facebook.com/BellaLouiseblogg/?fref=ts , der kommer det også de nyeste innleggene. 

Og forresten så jobber jeg med skrive måten min pluss rettskriving blir nok bedre å bedre. Det er fordi jeg skal jobbe hardere og mer at ingen har noe klage på. 

 

VIDEO TID

 • 13.05.2017 - 23:59

Denne videoen måtte jeg få ut en ting som plager meg som har fylt etter meg så jeg håper dere forstår meg hva jeg mener å sier og kanskje være en tankevekker. Det jeg sier håper jeg at dere / du kjenner meg bedre. 

 


 

5 TEGN PÅ AT HAN / HUN LIKER DEG

 • 11.05.2017 - 09:10

God morgen alle sammen. Da er det torsdag og må si først at tiden går utrolig fort det er vel ikke bare meg som syns tiden går veldig fort? Dette innlegget skal være 5 TEGN HAN/HUN LIKER DEG. Jeg er ikke så veldig flink på tegn på dette men jeg fant det allikevel.  1. Kontakt: Hvis han/hun tar kontakt med deg og skriver til deg hverdag og plusselig spørre skal møtes så er det alltid en god tegn på man liker deg. 2. Snakkingen: Hvis følger at han/hun snakker sammen på alt og at du og han/hun følge dere trygget så går snakkingen veldig lett og tar opp mange temaer som sier mye om deg / han/hun også. 3. Oppmerksomhet: Hvis hun/han eller du gir han/hun den lille ekstra oppmerksomheten så er det nok gode og beste tegne på at den personen liker deg på og kan være sammen andre mennesker sammen med hun/han på.4. Smile: Når en person smiler så er alltid de i godt humør og hvis hun/han ler av vitsene dine eller kanskje et uttrykk så er høy sans for at det er forelskelse på gang, 5. Blikket: Det har egentlig mange som kanskje starter med uten at noen vet det. Hvis det er hun / han som gir blikket på deg så er han / hun nyserri på deg. 

Relatert bilde

 

MÅL FOR DENNE UKEN

 • 10.05.2017 - 08:53

Jeg kan si med en gang at jeg har ikke så mange mål jeg har nå i denne uken her. Jeg har nok mål at jeg skal prøve å lage en video som er utrolig lange siden jeg har gjort pluss er fordi jeg aldri har hatt plass til videoene mine så det er utrolig kjipt men jeg jobber med det så det skal komme før Juni har jeg bestemt. 

Dette er noen av måtene mine som jeg skal gjøre hverdag. Hva er dine mål?

 

INSTAGRAM KJENIDS FORTJENER EKSTRA

 • 09.05.2017 - 15:49

Jeg syns det er kjendis innen mote, film og skjønnhet som er Cara Delevingne. Hvorfor hun trenger ekstra fortjent er egentlig hun vet hvordan mennesker skal få skjøkk og meninger til hvorfor hun gjorde det. Og det er mange som har snakket om det men tar en prikk over i. 

Jeg er nok den kjendisen som jeg berundrer mest og som jeg kan virkelig si at er yndlings kjendis. Jeg tror det er fordi jeg å henne er veldig motsatt av hverandre og de tingene som hun gjør er veldig tøft på en god og meningsfylt måte. 

Hun gjør profilen hennes alltid noe meningsfylt og gjør alltid at vi må tenke og godkjenne hverandre på en måte som ingen forventer. Hva mener dere? Er dere også litt skjøkket etter hun ble fringskallet? 

( LINK PRORFIL INSTAGRAM HER )

 

Være annledes på min historie

 • 06.05.2017 - 09:42

Være anledes enn alle sammen uten at noen ser det fordi er i DNA mitt er veldig rart å tenke på. Men som er rareste er at jeg har en "sykdom" som er veldig skjelne å ha. Når jeg nevner at jeg er det så spør alltid hva det og jeg prøver å forklare skjønn mye som jeg har kjent fordi det komplisert. De fant ikke ut hva jeg hadde før jeg var 16 - 17 år og det egentlig veldig rart å tenke på. Og den heter transformasjon. Men før så fikk jeg ikke til å godta meg siden jeg hadde det å jeg så det ikke som problem som veldig mange andre rundt meg trodde. Familien min eller mamma så litt som problem som jeg følte det men egentlig er ikke det. Og takke være at jeg har den eller hadde den har jeg å lært kjempe masse av mennesker rundt meg pluss jeg kan mye kroppsspråk og uttrykk som jeg kan bruke. Men er nok grunn av tegnespårk også. Så dette er noe av som jeg tenker mye på og være annledes er veldig stor pluss og når du tenker på det så for et smil hver eneste dag du tenker på det

2.MAI ANTREKKER

 • 02.05.2017 - 08:59

God morgen alle sammen. Jeg er egentlig på vei til jobben og selvfølgelig komme på saker som jeg kan skrive her inne på bloggen.

 

God 1 mai alle sammen

 • 01.05.2017 - 18:01

God 1 mai alle sammen. Nå er det ny måned så da er nye muligheter. Hva gjør du nå første mai?

hits