HELGEN ER HER

 • 20.10.2017 - 08:43
Da er det fredagen alle sammen. Mine planer denne helgen er bare at skal være sammen med mamma, pappa og Pernille pluss hunden hennes som heter Simba som jeg gleder meg masse til å være med. Hurraa!! Også skal jeg hente en pakke men jeg gleder meg utrolig mye og som også kommer på video løpt av helgen. 
 

 


 

Alle vi mennesker

 • 15.10.2017 - 18:34

Vi alle mennesker har vært av våre historie som er hent unikt, denne uken og helgen har jeg lært utrolig mye nemlig om hver eneste historie.

Men hva lærte jeg? Lærte at det som regel ikke trenger å være slemme mot hverandre og går ann å ha utrolig gøy og morsomt sammen.

FREDAGS TITTINS

 • 13.10.2017 - 08:41

God morgen alle sammen, da har fredagen kommet som er utrolig deilig så tenkte hvorfor ikke gå igjennom twitt og se hva som har skjedd før jeg skal på jobb og skal begynne dagen.

Emma Watson er nok veldig sympatisk som er utrolig bra og det er nok derfor hun er en av mine yngste skuespillere fordi at hun er ikke så mye framme i mediene og hun for til å holde privat mens mediene kanskje prøver seg på mye. Det er i hvert fall det jeg føler at hun gjør det riktig. 

Dette som Kim K W gjør er nok spesielt men jeg regner med hvis noen kjendis i Norge hadde gjort dette så blir litt overskrift, det hadde nok vært hvor tynn og utrolig pen kropp hun har eller så hadde vært det motsatte. Hva jeg syns om dette bilde? Så magen hennes og kroppen hennes er utrolig men jeg vil ikke at du eller dere skal tenke wow, skjønn kropp vil jeg å ha fordi at du skal være mer gladere å du lever en gang i denne verden så prøv å tenke minst mulig hvordan andre ser ut og være stolt over deg selv. 

Hva mener du om dette innlegget?

 

Halloween historie å tanker

 • 12.10.2017 - 12:12

Jeg skal si at har ikke vært så mye fan av Halloween delen av denne måneden, jeg vet faktisk ikke helt hvorfor. Kanskje noe med at må tygge etter godteri? Jeg regner nok med at jeg ikke har skjønt så mye av når jeg var liten men heldigvis så forstår jeg mye mer enn det akkurat nå. Den andre er nok handlingen skal gjøre vis man ikke for godteri! Hvem kom egentlig på den delen? Men noen syns den er del av Halloween men nok for meg er det at hvis man ikke er hjemme eller ta gåra så ikke straff dem fordi kanskje de ikke er glad i Halloween ?

Jeg føler også at det ikke er så mange som går ut å tygge etter godteri lenger eller er det mange som gjør det? Om jeg har mange historie fra Halloween så har jeg faktisk gått noen små runder men det som jeg husker er nok at vi gjorde ikke noe hvis vi fikk at de ikke hadde eller ikke var hjemme. Og ofte så skriver mediene hva andre gjør av knepp hvis de ikke for det eller at noen kommer hjem med egg i et rute bare fordi de er borte. Det er egentlig litt trist å lese om og. Hva er din mening om halloween? Og kommer du på noe?

(Simba - hund på bilde )

Hvordan skal en blogg innlegg være for meg?

 • 05.10.2017 - 10:12

En blogg for meg skal innhold ca 3 kategorier. Mine er lifestyle,skjønnhet og saker som jeg kan ta opp. Så må man alltid vite hvorfor man har valgt de temaene eller kategoriene. Jeg valgte mine fordi det er noe av 3 tingene som berører andre enn bare meg også valgte jeg det fordi jeg har utrolig mange  muligheter å skrive om på denne bloggen fordi det er veldig mye som går under saker og skjønnhet er også veldig stor akkurat som fashion og lifestyle er tips,råd og meg som jeg vil at dere andre også skal kjenne seg igjen i. Det annet jeg kommer på med er nok at jeg liker utrolig godt planlagt innlegg og jeg ser forskjell mellom en innlegg som er planlagt og en som ikke er planlagt. Vet at jeg kanskje ikke helt er flink med å planlegge alle innleggene mine selv men skal begynne med det nå og det er derfor innleggene kommer litt sent i noen dager. Som jeg har lært og som er veldig viktig er å ha mer en 200 ord på en blogg. Jeg liker veldig godt innlegg som er noe å lese på og noe som er viktig og lærerik å lese. Og slutten elsker jeg spørsmål på slutten bare et hint. 

Håper dere likte innlegget og gjerne skriv hva du / dere syns om dette innlegget.

 

 

 

 

5 PUNKTER JEG LIKER MED SPA

 • 04.10.2017 - 19:45

Det er utrolig mye jeg liker med spa.. Jeg merker bare nå at jeg STOR KOSER meg men har har laget meg 5 punkter som jeg liker med spa.. 1. ALLE MED UTEN SMINKE.. Jepp, når alle går med uten sminke føler du deg faktisk ikke den som er dust eller helt ut å skjøre. Jeg sier det fordi at de som jobber på et spa er mer vant med å se mennesker uten sminke enn veldig mye sminke noe for meg er utrolig deilig å tenke på. 2. MENNESKER RUNDT PÅ SPA SER IKKE ETTER HUDTYPER. Det jeg mener med det er at de som er rundt her ser deg faktisk ikke som deg selv hvilken hudtyper du er eller de kommer ikke med kommentarer med hvor stygg jeg eller du er. Noe i hvert fall ikke jeg har opplevd her nå. 3. STILLE Å RO. På et spa skal det være stille å rolig noe for meg er utrolig deilig å tenke på og at det ikke skjer så mye. 4.OPPLEVELSEN AV RENT HUD. Jeg tok ansikt massasje noe som jeg merker at jeg hadde så mye renere hud enn jeg var vant med noe som jeg bare YEEES!! 5. NYTE. jeg skriv nyte fordi det er så deilig og bare gå rundt, kose deg og få frukt og bare nyte livet fult ut så tipp topp.  

Dette er mine 5 punkter med hva jeg liker med spa.. 

 

BESTE MED MORGNINGEN

 • 03.10.2017 - 10:35

Det er utrolig mange ting som gjør morgningen en av delen som jeg elsker mest. Eller skal jeg si liker veldig godt. Hverdag når jeg står opp så tenker jeg alltid på hva jeg gjøre og lage meg god tid til å lage en liste. Gode frokoster er nok den som mange som liker best om morgningen og det forstår jeg veldig godt med meg selv så liker jeg veldig godt å drikke varm tee før jeg skal på jobb. Det andre som er kanskje basisk som liker godt er vaske i ansiktet, den følelsen når du vasker deg selv i ansiktet er noe av beste jeg vet men er fordi jeg føler meg fresh i ansiktet og at jeg føler meg mer våken og klar til ny dag. 

Det er i hvert fall utrolig mange ting man kan gjøre om morgningen og gode delen er nok for meg den morgningen. Hva er din mening? Er du enig med meg om denne med morgningen? 

Trenings mandag

 • 02.10.2017 - 16:30

Da er det trenings dagen min. Jeg var utrolig klar til en ny trenings økter i skogen noe som jeg absolutt elsker mye.

3 TING SOM ER TYPISK MEG

 • 30.09.2017 - 17:01

Dette er 5 ting som er typisk meg på forskjellige måter. Jeg velger å ta det som er 100 % meg akkurat nå og den som jeg har gjemt bort. Det som før at jeg ikke fikk til å si hva jeg mener eller hva jeg føler og akkurat den delen her er borte. Mamma sa til meg i går at jeg sier veldig mye med en gang og hvis noe plager meg så sier jeg det.  1. Ser meg fra andre mennesker. Med dette her mener at du eller dere trenger ikke si hva du føler 24/7 til meg. Det er fordi når jeg begynner kjenne deg så kan jeg se hvordan jeg ser meg selv ut ifra, når kaller meg bitch eller en klanger så ser jeg litt hva du blir til selvfølgelig ikke alt men noe. 2. Opptatt av regler og ting som kan gjøres noe med. Regler er nok det jeg kan henge meg litt opp i, det er fordi jeg vet at det er en grunn er der og en grunn til at vi alle skal holde. Og gjøre ting som kan gjøre noe med er jeg utrolig opptatt av. 3. Rettigheter, ytringsfrihet og miljø.. Disse tre tingene elsker jeg utrolig mye fordi det er 3 punkter som ofte mange ikke tenker om før ting faktisk skjer. Det som er beste er at jeg har kommet mange ideer og lært MYE som kan forandre meg den jeg er nå. Jeg kan si med en gang at har kommet mange klanger men jeg kommer veldig fort ut av det som følelse messi men jeg kontroll på meg selv hvordan jeg tolke forskjellige ting som kan skje. 

hva er 3 ting som er typisk for deg?

PHOTOSHOT AV ALV

 • 27.09.2017 - 08:37

Denne dagen tenkte skulle dele dere en fotoshot som jeg hadde men en fotograf som jeg kjenner og som er utrolig flink så hvis du vil se flere bilder som hun har gjort så kommer det under bildene. 

( Fotograf: Tone E.B - instagram trykk her

 

GJEMME BAK BLANK ARK OUTFIT

 • 20.09.2017 - 21:40

Disse dagene har vært helt sprøtt dager som jeg ikke kan si noe om. Så dages outfit er mer meg hvordan jeg har det inne hos meg selv nemlig gjemme meg bak en blank ark som en liten beskyttelse for meg selv.

GOD FREDAG ALLE SAMMEN

 • 15.09.2017 - 08:30

God fredag alle sammen. Da er det helg snart for noen, jeg skal komme meg selv på jobb snart og denne dagen kommer det også 2 videoer fra denne dagen, det er del i 1 til 2 deler som jeg håper dere vil like. Det kommer først ut på youtube kanalen min også etterpå facebook og dessverre bloggen til sist så her har du linken til begge deler skjønn at du kan følge meg på youtube og facebook å se om det kommer noe nytt. 

YOUTUBE  - Hovedsiden som kan se alle videoene 
 
 
Gjerne del din youtube kanal eller instagram ....
 

5 ting som er typisk jenter

 • 07.09.2017 - 16:07

Jeg tenkte vi skulle finne ut som er typisk oss jenter.

- imponerer:

Vi jenter liker nok å imponere andre i vennene gjengen

- misforståelser

Vi jenter er utrolig flinke på misforstå hverandre og lage drama, noe vi faktisk kan gjøre noe med

- Hat

Jeg skriv dette fordi vi jenter er flinke til å hate hverandre eller noen andre, men kanskje det er feil tanke gang? For meg så er det er feil tanke gang så jeg har skriv ned mye som kan gjøre meg ekstra jobb villig og tenke nytt

- Bruke ord: jeg vet ikke om du har merket det men vi jenter er egentlig veldig flinke til å bruke ord til hverandre og til venner også videre. Vi for liksom sagt det å at vi bruker alltid unnskylder til ting som er barnslige ?

- meninger: den siste skriv jeg meninger. Vi skriver eller sier mye hva vi føler og hva vi selv mener om det, jeg vet ikke om jeg tar helt feil nå men har på tanken at vi er bedre å si meninger om hverandre enn det som kanskje skjer i samfunnet eller i verden. Skjønner du hva jeg mener om det?

UKAS INNLEGG

 • 04.09.2017 - 08:21

God morgen alle sammen. Tenk at helgen er over allerede, det er utrolig trist og skulle ønske jeg hadde fri denne mandagen her også. Men da begynner med å gå tilbake denne uken her som har vært. Positivt i uken har vært helgen og på fredagen, det var utrolig deilig med lang helg og merker at jeg gleder meg til neste helg allerede.. Og helgen for meg var utrolig koselig fordi vi hadde navnedag / dåp - ønsket lille Selma velkommen til verden som var koselig, glede. 

Negativt: Tror det er at jeg har følt meg veldig slapp i disse ukene her. Har nok ikke en grunn til at jeg følte meg utrolig slapp i disse dagene men det kan jeg alltid gjøre noe med.

Målene gikk: Jeg hadde ikke noen mål denne uken her som var. Så det er i hvert fall utrolig befriende med at ikke hadde mål denne uken fordi tror jeg ikke hadde rekket å gå med disse målene mine. Hva er dine mål denne uken: Bilder , videoer og 3 innlegg hverdag, disse to er mine hoved mål hver eneste dag framover.

Også kommer det flere kategorier i neste uke med mer og skrive. 

HVA HAR SKJEDD DENNE MÅNEDEN...?

 • 01.09.2017 - 08:00

Måneden har vært utrolig mye å gjøre for meg. Jeg ble utrolig sliten veldig fort og disse dagene her har vært veldig opp og ned i humør men jeg har foresatt vært like glad. Hva har du funnet ut i denne måneden? At slutten av måneden kan alt skje og i dag fikk jeg se en barnehage venninne som faktisk husket meg akkurat igjen så det setter jeg utrolig pris på. Funnet ut også at utfordringer er noe jeg liker utrolig godt og det er nok derfor bløgging og ikke minst skriving er noe jeg ELSKER. Fordi det er noe jeg trenger å forbedre meg på og noe som strekker meg til nye høyder som jeg vet kommer til å like. Savnet? Lære, skriving og lese andre sine meninger. Disse tre tingene har jeg savnet denne måneden og de dagene jeg ikke har skrivet på bloggen.

Kommer favoritt måneden innen makeup / skjønnhet? Selvfølgelig kommer den men kommer ikke før på mandagen igjen, så håper det er greit.

Positivt: Det er utrolig mye godt som jeg kan snakke om. Jeg vet litt lengere hvordan jeg skal selv følge meg stolt og glad over. Har nok en lang vei ennå men allikevel har jeg kommet langt og jeg er så super stolt over meg selv der.

 

Samfunnet må skjerpe seg med: Hvordan vi alle behandler hverandre. Noen av oss er nok den som må behandle hverandre som en tulling eller være utrolig slemme. Det er noe som jeg faktisk at menneskeheten sliter med i hvert fall noe av det og jeg har noen som kan bekrefte det utrolig godt.

Mål? Målene mine nå er utrolig viktige og om jeg har holdt de så er svare ja, husker ikke noe av dem men ene er i hvert fall å jogge 11 km som jeg gjorde og som er rekorden min som har lyst til å slå den litt i helgen? Skjer det? 

Innkjøp new

 • 31.08.2017 - 16:17

Siden jeg skal reise for helgen så måte jeg kjøpe meg noe nytt for helgen. Det som er beste med å reise et sted er nok den gleden når man er framme og merker at bare til slutt alt faktisk roer seg ned.

Hvis dere vil ha mine erfaringer på de produktene har kjøpt så skriv bare ja vil ha din mening så kommer det så fort jeg kan. (Ikke sponset)

HELGEN KOMMER TIDLIG FOR MEG.. Å HVORFOR ?

 • 31.08.2017 - 08:40

Helgen som kommer er veldig spesielt for meg så derfor tenkte jeg at hvorfor ikke ta med kamera mitt på tur den også. Det er kanskje jeg ikke har sagt det men har blitt tante til en super søt unge som jeg ALDRI kan se bort i fra. Henne har ihvertfall dag feire henne fordi hun skal ikke dopes.

Kjolen jeg har tenk å ha på meg har ikke bestemt ennå, er litt ubesluttsom fortiden når gjeller kjoler.

Helgen avtale: Det må nok være at i morgen har jeg fri fra jobben og hjelpe med å ha den beste feiringen som en unge kan ha. Helgens mål: Jeg skal ta joggeturer og ta masse bilder av dagene skjønn at dere blir litt med dere å. Også har som en mål at jeg skal legge av noen tid til i dag å lage innlegg som at dere har noe å lese på hver eneste dag pluss 3 innlegger som kommer hverdag.

Video helgen? Den videoen helgen kommer. Det blir også videoblogging en av dagene som lurer på om blir faktisk i morgen som jeg gleder meg masse til.

Kommenter du blogger også i helgen? Selvfølgelig gjør jeg det, fordi det er noe av det beste med å ha blogg er nemlig se andre sine blogger og kan faktisk bli inspirert av det.

Hvordan ser helgen din ut?

Back in skriving

 • 22.08.2017 - 13:13

Da er jeg tilbake her på bloggen etter en veldig lang,lang pause.. jeg har forresten vært på fotoshot med en venn av meg. Hun heter Tone E .. Og hun er super flink og gleder meg at kan vise dere noen av bildene når hun er ferdig. Smake bit så for du se nå..!

Jepp, jeg ble en alv..

YOUTUBE MED NY BEAUTY

 • 20.07.2017 - 22:41

Jeg vet ikke om du har hørt om en youtuber som heter Zoella sine beauty produkter og hvis du lurer på hvor jeg fant de hen så skriv på en kommentar under dette innlegget så får dere linken av meg. Og jeg gjør det i siden det ikke er sponset og at har kjøpt det selv selv. 

( Ikke sponset) 

Gleder meg utrolig mye å prøve noen av disse nye produktene hennes. Har jeg fulgt med på youtube videoene hennes så si jeg at faktisk har gjort det og hun er utrolig nydelig personlighet som jeg følger at det er utrolig mange som liker. Hun virker som at hun er utrolig positivt person som ofte smiler å ler og gir alltid 100% av seg selv. ( Hennes instagram) 

Har dere hør om henne? 

 

Oppsummering av Berlin

 • 08.07.2017 - 10:36

Jeg har først fått meg en ny venn i Berlin som var utrolig koselig og hun har lært meg mye allerede. Så mine mål i Berlin er alltid å få nye kjennskaper når jeg er på tur og det fikk jeg. Det er utrolig mange historie i Berlin og jeg kan trygt si at jeg har vært overalt og tok mesteparten sykkel som var utrolig deilig og jeg / vi kom fram overalt så trives veldig godt. Når jeg gikk rundt tenkte jeg veldig ofte på hvor like tyske og norske faktisk er. Tyskerne er nok mer den som takler ting rundt seg og hvis noen politikere kjører fordi så ser du de som har sett det før så de er kanskje ikke så nyserri som vi er.

hits