BLOGG ANALYSE

 • 29.05.2017 - 21:50

Jiippii!! Det er ny blogg analyse som jeg følger at blitt helt borte på denne bloggen som ikke helt er meningen, så dette må jeg gjøre noe med i denne uken her å i juni måneden. Jeg vil ta opp en trenings blogg denne dagen. Bloggen er her: http://ichristinesunivers.blogg.no/

Jeg liker denne bloggen fordi innleggene hennes blir jeg motivert til å trene å kanskje vil begynne. Hele stillen hennes er veldig tøff og kul som jeg "drømmer om" på en vis drag så digger denne bloggen

Må si at en 4 plass i NM er veldig bra så må bare si gratulerer med det og hvis du trenger tips til noe så har hun veldig gode tips. Så supert....  

SØNDAGS BLOGG ANALYSE ER?

 • 07.05.2017 - 13:36

Denne søndags blogg analysen skal gå til en jente som ikke har skrivet så mye på bloggen sin før og som er veldig ny på blogg.no så tenkte at ny kommere også skal ha muligheten til å komme på blogg analyse. Den bloggen som jeg skal analysere er: http://martham.blogg.no/ 

Jeg liker veldig godt innleggene hennes og hun virker som veldig koselig jente. Det som er gøy med denne bloggen er at hun bor i Spania og hverdags livet i Spania har jeg egentlig veldig lyst å følge med på. 
Hun skriver også om meninger hun har og Youtube videoer som kommer etter vært og bildene hennes er utrolig nydelig så du savner nok til å komme til varmen når du ser disse bildene som hun legger ut. 

Det er bare se om du liker bloggen hennes og i morgen kommer kommentar analyse på bloggen så gleder meg gjøre en ekstra stas på dere som kommentere på bloggen min å gir litt tid til meg. 

 

GOD LØRDAG + Pluss blogg analyse

 • 06.05.2017 - 08:23

Denne lørdagen her skal jeg til Oslo på shopping og lurer på om jeg skal ta bilder der i fra. Så nå skal endelige ha noen nye klær som jeg trenger og skal innom butikker som vi ikke har i her. Så det blir nok supert, dere for se etter vært hva jeg har kjøpt for noe. 

Men det skal å være en blogg analyse i dag denne lørdagen og den jeg valgte var: http://jannenordvang.blogg.no/

Først må jeg si at jeg liker utrolig godt headeren hennes som kan beskrive veldig henne som er henne som person. Hun skriver litt forskjellige ting og hun gir av henne selv på den god måte på innleggene hennes som legges merke til. 
( Hvis du har ikke vært med på blogg analyse tar jeg deg gjerne med i morgen på neste blogg analyse, hadde vært utrolig gøy å se andre sine bloggere og kommentar analyse dere som gir tid til meg som er utrolig koselig  og setter pris på

 

INSPIRERT BLOGG ANALYSE

 • 29.04.2017 - 11:51

Det er utrolig mange som har en UTROLIG flinkere bloggere her ute som kanskje ikke syns så godt. Så denne mai måneden og framover skal det komme overskrift som jeg minner meg om disse blogg analysen. Den bloggen jeg valgte er en som skrive om mest om skjønnhet og makeup noe som vi begge har til felles. 

Bloggen han du trykke på her: http://ccamillaj.blogg.no/

Jeg må først si at jeg ELSKER denne headeren som er utrolig nydelig og jeg har blitt veldig glad i denne headeren hennes. Innleggene og hvordan hun skriver er noe jeg leser hverdag. Jeg kan ikke bli lei av denne bloggen og jeg håper virkelig ikke hun slutter å skrive eller så blir jeg nok veldig skuffet. 

Jeg syns det er hvert å se på hennes blogg og bare lese igjennom jeg kom på hverdag nye ideer og inspiriet på hvordan jeg kan gjøre eller kanskje gjøre det bedre.  

ONSDAGS BLOGGLISTE

 • 12.04.2017 - 15:24

Da kommer blogg listen som går igjennom blogg adresser. Hensikten med å ha blogg listen har jeg fordi få ekstra fram andre sine bloggere og uansett hvem blogg det er eller hva de skriver om så kommer alle sammen med. Så det er ikke ukas blogg eller ukas blogg leser fordi jeg er ikke flink til å trekke ut vinner eller annet skjønt. Så håper det er greit.

( Bloggen hennes er her ) Først må jeg si at jeg evig takk nemlig på alle kommentarer du skriver til meg. Og jeg setter de kommentarene veldig høyt og som sagt jeg følger alltid med deg uansett om jeg kommenterer eller ikke. Men jeg prøver å kommentere så godt jeg kan. Jeg liker utrolig godt bloggen din og du gjør det til ditt egent blogg som er deg 100% å det er veldig bra. Så forsett og du er tipp topp blogg.

( Bloggen hennes er her

Hennes blogg er utrolig nydelig og liker hennes blogg veldig godt. Og hun gjør bloggen til hennes til den hun er som er veldig bra og litt imponerende at hun for til å gjøre sitt egent og i tillegg har design som ofte mange har men innleggene hennes og hvordan hun skriver er veldig bra. Så du må bare stå på og jeg gleder meg å følge med din blogg videre. 

Hvordan syns du blogg listen var denne Tirsdagen? Hvis du har lyst å være med så skriv en kommentar og alle sammen er med. Bare skrive hva du vil på dette innlegget her eller andre innlegg. Og gjerne ta med e-mail andressen din fordi spørre andre blogg kommer.. 

MANDAGS BLOGGLISTE

 • 10.04.2017 - 15:34

Denne påsken skal jeg ha blogg liste som tenkte at bloggere kan komme seg litt fram og at siden er utrolig mange her ute som skrive stygge kommentarer så vil jeg være den som gir ALLE bloggere en og flere gode kommentarer som kan leve lenge på. Så den første jeg vil gi ekstra god kommentar til er http://ribecka.blogg.no/

Skriften som hun hadde på headeren var utrolig tøff og digget den utrolig mye Stillen hennes er utrolig tøff og hun virker veldig tøff, kul og snill jente. Så jeg syns det er hvert å titte innom bloggen hennes fordi du blir motvasjon til å skrive pluss jeg tror dere kommer til å like denne bloggen.

( Hvis du har lyst til å komme på blogglisten i morgen så skrive en kommentar så velger jeg ut 2 blogger som kommer i morgen.) 

KJENT BLOGG ANALYSE

 • 23.02.2017 - 16:47

Jeg tenkte at jeg skulle begynne veldig smått å skrive igjen på bloggen. Men den bloggen som jeg vil skrive om er Andrea Badendyck som faktisk har skrivet bloggen sin utrolig lenge å det er faktisk utrolig imponerde gjort. ( http://andreabadendyck.blogg.no/ ) 

( Bildene fra bloggen hennes ) 

Er det noe ennå hun kan gjøre det bedre på ? Ja, alle bloggere må fornye seg og gjøre ting på sin egen måte. Men kan ikke si hva hun kan gjøre bedre fordi hun vet nok det selv. 

Og bildene hennes er utrolig fine og liker bilde veldig godt.. 

BLOGG ANALYSE ONSDAG

 • 01.02.2017 - 09:22

Da har jeg begynt på blogg analyse igjen. Nå tenkte jeg skulle analysere en blogg som fortener å komme en ekstra fram. http://sunnivagravem.blogg.no/ 

Jeg liker utrolig godt denne headeren her. Og den er enkel å utrolig nydelig så jeg liker det utrolig godt. Og hun skriver veldig bra, jeg vet ikke hvor ofte hun skriver på et innlegg men det hun skriver er veldig bra og hun skriver nok akkurat 200 ord eller mer så det er veldig bra. 

Hvis du vil at jeg skal blogg analyse på din blogg så må du si ifra. 

 

TIRSDAG BLOGG ANALYSE

 • 03.01.2017 - 16:48

Dagens blogg analyse kommer ikke ifra blogg.no men isteden for en annen blogg adresse. Blogg adressen er: http://nouw.com/celinef

Det jeg liker med denne bloggen er nok at denne er veldig lyse farger og hun er utrolig nydelig. Jeg liker innleggene hennes veldig godt fordi hun skriver akkurat 200 ord eller 100 ord som jeg selv liker veldig godt. ( Og prøver selv å ha 100 - 200 selv på denne bloggen ) Hvorfor jeg valgte denne bloggen isteden for i fra blogg.no er fordi at det er mange flere flinke bloggere uten om blogg.no pluss at alle sammen skal jo være med? I hvertfall så skal denne blogg analysen være for alle bloggere uansett hvor de skriver hen. Enig?

#Blogg #blogg #analyse #innlegg #samfunnet

 

BLOGG ANALYSE JULSPESIAL #1

 • 22.12.2016 - 15:22

Da tenkte skulle komme jule spesial på bloggen framover helt til julaften som kommer til alle dere som har kommentert på bloggen min. Løpt av dette året og til jul er det utrolig mange av dere som har kommentert på denne bloggen som er utrolig koselig. Fram til nyttår skal alle dere som har kommentert komme på en innlegg med blogg analyse. Hvis dere vil ha med link på e-mailen deres så skriv ned hvor jeg skal sende det hen. 

Men nå skal jeg skal jeg analyse til denne bloggen her som heter: http://emiliedufs.blogg.no/ . Med denne bloggen er utrolig nydelig den er kanskje veldig lik veldig mange av andre sine blogger men allikvel så liker jeg designet.

Beste med denne bloggen er arkiv som vi kan lese på. Så liker denne bloggen kjempe godt. 

 

BLOGG ANALYSE TIL .......

 • 16.12.2016 - 19:00

God helg alle sammen. Denne fredagen driver jeg med å gjøre meg stang til å reise i morgne til Oslo å til Lillehammer og tilbake til Oslo etterpå. Men det kommer innlegg i morgen også pluss mange bilder fra morgen dagen. Og denne helgen skal jeg ha blogg analyse hver eneste dag denne helgen. Så den først bloggen som jeg skal skrive om er http://minalunde.blogg.no/ .

Med denne bloggen skriver veldig gode innlegg å hun er utrolig flink til ha gode, brae og meningsfulle innlegg som kan lese om og som vi som leser kan bli inspirert av. Noe som jeg selv syns er utrolig bra og som jeg leser flere ganger på den  samme bloggen. Så tips til deg rundt så skriv noen også meningsfulle innlegg som kanskje kan prege andre i livet deres.  

BLOGG ANALYSET

 • 06.12.2016 - 09:07

Dette er en blogg som jeg syns er utrolig nydelig. Hun kunne ha gjort noe med headeren sin på en en blogg og kanskje gjøre mer personlig? Men den er utrolig nydelig som den er nå og det har vært å se på bloggen hennes. bloggen hennes er her: http://taxxdz.blogg.no/

 

 

Hvis du har lyst å komme på blogg analyse fram til jul så er kommentere så skriver jeg deg opp.. Også 24 kommer jule spesial skjønn at da kommer det 5 blogg adresser. 

 

Facebook analyse #2

 • 30.11.2016 - 09:30

Nå har jeg en liten facebook analyse der mennesker deler innleggene sine. Og det er perfekt for meg som kan ha blogg analyse til de som blogger. Og dette skal være en blogg analyse som bare skal være koselig. Denne gangen valgte jeg to blogg adresser. http://idacarmelita.blogg.no/  og  http://mittlykkebo.blogg.no/ Disse to blogg adressen valgte jeg. 

Idacarmelita sin blogg liker jeg veldig godt å det som er litt negativt som andre liker veldig godt er de merkene som sier hvor du kan finne henne på sosiale medier. Men ellers liker jeg veldig godt bloggen hennes. Og hun har bloggen veldig lite så velkommen til blogg verden.

Den andre å den siste bloggen er utrolig koselig. Hun er kanskje litt eldre enn det jeg er. Men det er faktisk veldig gøy å se at det finnes alle alder på blogg verden å denne blogg analysen skal ta med alle aldere. Men liker bloggen hennes kjempe godt å veldig fine bilder.
 

BLACK FRIDAY ANALYSE BLOGG

 • 25.11.2016 - 06:00

GOD MORGEN ALLE SAMMEN. DA ER DET BLACK FRIDAY Å SALG..!! Men nå tenkte jeg skulle ha en friday blogg analyse og denne bloggen valgte jeg egentlig fordi hun skriver utrolig bra og faktisk fikk meg til å begynne med blogg analyse igjen fordi det er utrolig mange flinke bloggere her i Norge og de er kjempe flinke. 

 

 Dette er linken til denne bloggen: Thalebabe93.blogg.no 

Det er noen av innleggene hennes som jeg liker kjempe godt og som dere må bare lese på denne bloggen. Her har dere noen av 3 innleggene som jeg anbefaler dere til å lese. 

  

BLOGG ANALYSE MANDAG

 • 21.11.2016 - 09:05

Da er det ny blogg analyse denne mandagen. Da er det ny uke å det er siste uken i november. Men den som får den siste blogg analyse denne dagen er.....
http://sofiemote.blogg.no . Først må jeg si gratulerer med en ny kollisjon med neglelakk og de fargene så kjempe fine og du som ikke har sett på dette innlegget så kommer det under.

Denne bloggen har jeg lest før men det er utrolig lenge siden jeg har faktisk likt denne og liker jeg den ennå? Ja, men jeg leser denne ikke så ofte lenger som jeg kanskje skulle ha gjort. 

Og syns at du hun skal ha sponset , ikke sponset først og ikke på slutten av innlegget. Og liken er her: http://sofiemote.blogg.no/1478438131_lanserer_mitt_eget_pr.html


 

ANALYSE AV EN TOPPBLOGGER

 • 17.11.2016 - 09:08

God morgen alle sammen. Denne Torsdagen har jeg startet med blogg analyse som jeg følger at har savnet å skrivet. Denne dagen skal jeg ta en topp blogger men nei, det er ikke Sophie Elise sin.. Det er faktisk denne bloggen som skal skrive om. http://krisssy.blogg.no/ . 

Det som liker med bloggene er nok de innleggene som hun deler ut. Pluss hun er utrolig nydelig jente og hun har blogget siden 2012 og måneden var august. Så det er veldig imponerede å holde på så lenge og nå er hun en av veldig mange topp bloggene. Tror jeg så henne lå på 19 plass og det er veldig bra. Har du lest bloggen hennes? 

 

HELGES BLOGG ANALYSE

 • 11.11.2016 - 16:45

Det er utrolig lenge siden at jeg at jeg har hatt blogg analyse så det skal komme denne helgen her. Bloggen heter dette: 

Jeg liker denne bloggen fordi hun virker som hun er utrolig søt pluss hun har begynt å blogge i oktober nemlig for en månedete siden så jeg håper dere går inn på bloggen henne å lese innleggene hennes. Jeg har blitt veldig glad for de nye som begynner å blogge å håper dere liker blogg analysen like mye som jeg liker å skrive de.  

 

KOMMENTAR SPESIAL ANALYSE

 • 01.11.2016 - 08:33

Da har jeg laget meg tre blogg adresser som jeg har lyst å analysere å skrive om. Hvis du ser DIN blogg så del den skjønn at andre kan se hva som står om DIN blogg. Dette er disse tre som jeg skal skrive om denne kommentar spesial analyse. 1  http://minunate.blogg.no/ , 2: http://strawberrydots.blogg.no/ , 3: http://liveterherlig93.blogg.no/ 

Det jeg liker med denne bloggen er nok hun gjør på hennes egen måte som jeg liker veldig godt. Headeren skjiler seg ut fordi det er hennes sin egen blogg å det beste innlegget jeg fant er om det innlegg som heter " Litt om meg selv " Det er fordi at jeg LIKER UTROLIG godt å kjenne bloggeren litt bedre. 

Dette er nok den ny blogg for veldig mange av oss. Hun har bare bloggen i to måneder å det er utrolig morsomt å se nye bloggere som jeg vet kan komme langt fordi hun er kjempe flink å bloggen hennes er utrolig nydelig. Så hun må bare stå på og når det går tungt så er alltid lov å ta en liten pause. 

Da har jeg kommet den siste bloggen. Hvis du likte kommentar spesial analyse så skrive " jeg vil ha mer " Fordi da kan komme en til i helgen. 

Hun som skriver denne bloggen er den jenta som skriver kommentarer hverdag på bloggen min. Og først vil jeg si TUSEN HJERLIG TAKK og jeg setter utrolig stor pris på det. Det som jeg ikke viste er at hun har blogget LENGE å det setter jeg veldig respekt så er utrolig gøy å se mennesker som blogger veldig lenge å liker det. Og du som ikke har lest denne bloggen har nok mange kategorier for å bli kjent med henne som blogger å se gamle innlegger som hun har skrivet.
 

SPESSIAL BLOGG ANALYSE - FACEBOOK

 • 31.10.2016 - 17:44

Det er mange som deler bloggen sin på facebook å for meg på blogg analyse er det genialt. Jeg skal innrømme at jeg finner mange nye bloggere både gode og ikke gode. Men nå fant jeg en blogg som er http://celinahansen.blogg.no/

Det som jeg liker med denne bloggen er at hun laget innlegg hver eneste dag. Vet ikke hvor mange men allikevel så gjør innleggene til hennes. Headeren hennes er utrolig nydelig. Først trodde jeg ikke hun hadde header men det er fordi linken hennes var på mobil innlegg noe som var litt kjipt? Men bra at hun hadde en header og som beskriver hva hun skriver om. Og det er veldig STOR pluss. Det som jeg ikke likte med denne bloggen er nok kanskje litt vanskelig å finne fram? Men det trekker ikke så veldig mye ned. Det er vært å lese denne bloggen du lærer noe nytt eller inspirasjon som du kan bruke på din blogg.  I morgen kommer det KOMMENTAR SPESSIAL BLOGG ANALYSE. 

 

BLOGG ANALYSE #6

 • 30.10.2016 - 14:37

Da kommer blogg analyse denne søndagen. Denne søndagen skal jeg være sammen med Pernille, mamma, pappa og mormor. Den første bloggen jeg vil analyse har http://annebrith.blogg.no/.

Det jeg liker med denne bloggen er bildene og header hennes. Hun tar utrolig nydelig lyse fine bilder av ungene sine å bildene av henne er å kjempe nydelige å det har vært å se på de bildene. Og den som kanskje er litt minus er nok at jeg er litt for mye tekst. Jeg liker tekster som har 3 bilder å har ca 200 ord og det er maks. Men gå inn å se på bloggen hennes og vet at dere er nok enig med meg at bildene er lyse å fine.

På denne blogg analysen her vil jeg tillegg vise hvor glad jeg i dere som kommenterer på bloggen min. Hver eneste kommentarer jeg for på denne bloggen setter jeg utrolig høyt pluss den hjelper i hverdagen fordi da vet jeg at mennesker setter pris på meg og på innlegget så TUSEN HJERTELIG TAKK Å DU ER BEST .. 
 

hits