BLOGG ANALYSETORSDAG

 • 12.10.2017 - 08:42

Da er det ny blogg analyse denne dagen så blir det: http://benediktenp.blogg.no, Det som jeg liker utrolig godt med denne bloggen er nok heaeren hennes og alle bildene hun tar. Hun er kjempe flink til å ta bilder og er utrolig nydelig. 

Hun har veldig lik design som veldig mange andre men det er pluss fordi da kjenner du designen hennes og som mange andre så vet man hva men skal trykke på og for å komme fram til der du vil lese.

 

Blogg analyse søndag

 • 08.10.2017 - 10:41

God søndag morgen alle sammen. Håper du har hatt en super fin søndag som kommer til å bli perfekt. Denne dagene har jeg valgt en blogg som heter: http://veronicajohannesen.blogg.no . Hvorfor jeg valgte denne bloggen er nok fordi at hun er utrolig flink og veldig nydelig, pluss jeg regner med at du komme til å like bloggen hennes og det ikke bare er meg. 

Header bilde hennes er utrolig nydelig og likte vært av detaljer på bilde som er veldig stort + og at motivet ser veldig gjennom tenkt ut med samtidig veldig enkelt som jeg ELSKER med header. Så veldig godt jobbet med headeren din og du skal være kjempe fornøyd. Innleggene og bildene? Vet du der er hun veldig flink og  bilde først og test og forsetter skjønn er jeg SUPER glad i. Tror at jeg liker det fordi et bilde kan også være et lang pause fra lese mer å når jeg alltid er ferdig med et bilde så håper jeg alltid på at skal komme en test til. Kan være mye men også bare et spørsmål til slutt, som for meg gjør mye selv som jeg regner med at andre også liker. 

Så håper du liker innlegget og gjerne si hvilken blogg kjendis dere vil at jeg skal blogg analyse i morgen ( Mandag ) 

BLOGG ANALYSE BACK TO STAY

 • 06.10.2017 - 10:32

Denne helgen kommer det blogg analyse igjen noe som faktisk har savnet litt. Hvorfor jeg har savnet det er fordi at jeg LIKER utrolig godt å dele det positive til den bloggen som faktisk bruker tid og som er veldig flinke. Så hvordan skal jeg gjøre det.? Jeg skal gå igjennom kommentar felte mitt å skrive de alle sammen opp så skal jeg bruke på et innlegg. Så jeg begynner med en gang..

Den første jeg valgte er: LISABREVIK - http://lisebrevik.blogg.no

Det som jeg må først si er at jeg ELSKER natur bildene hennes. Hun er utrolig flink til å finne motiv som er utrolig vakkert å se på og jeg blir nok inspirert på hvordan hun får det til og hvis man ikke liker de natur bildene hennes så er det noe galt med deg, i hvert fall fra mitt stå sted og jeg ser bare at hun har brukt tid og jeg tror at hun liker å ta bilder. Det er fra mitt stå sted så vet du hva. Bare en tips bare forsett med å ta bilder av naturen og livet rundt der du er fordi du er SUPER flink å jeg følger alltid med deg uansett hva. 

Har du vært inne på bloggen hennes? Og håper man liker dette innlegget

BLOGG ANALYSE BACK

 • 29.08.2017 - 07:53

God morgen alle sammen. I dag tenkte skulle ha en ny blogg analyse som jeg har hatt før men vil ha det hverdag framover sammen med mye annet. Først så vet jeg ikke helt hvorfor jeg har sluttet med det fordi dette er noe av det morsomste jeg faktisk viste. Så jeg skal begynne igjen med dette hver eneste dag fremover med forskjellige tema inn i bildet eller inn i et innlegg, det som er viktig er at dette skal være noe hyggelig, koselig og glade kommentarer som andre har lyst til å skrive og blogge videre. Skjønn at gjør at litt mye bedre hverdag.

Den første bloggen på veldig lenge er denne: http://magmaloumarthe.blogg.no/

( Kilde: Ifra bloggen hennes ) 
Blogg design: Den er veldig mye reklame der noe som er litt trist men det er ikke så rart heller, hvis jeg bare tenker meg om. Bloggen genrelt er faktisk veldig fin og jeg liker den måten hun skriver på og hvordan innlegget hennes er. Jeg har lest denne bloggen når jeg ikke hadde motivasjon til å skrive selv så den gir ikke noe inspirasjon til å blogge selv men den gir deg å savne å skrive og ta bilder savner men også. Hva syns du om denne blogg analysen? Likte dere dette innlegget?

BLOGG ANALYSE

 • 29.05.2017 - 21:50

Jiippii!! Det er ny blogg analyse som jeg følger at blitt helt borte på denne bloggen som ikke helt er meningen, så dette må jeg gjøre noe med i denne uken her å i juni måneden. Jeg vil ta opp en trenings blogg denne dagen. Bloggen er her: http://ichristinesunivers.blogg.no/

Jeg liker denne bloggen fordi innleggene hennes blir jeg motivert til å trene å kanskje vil begynne. Hele stillen hennes er veldig tøff og kul som jeg "drømmer om" på en vis drag så digger denne bloggen

Må si at en 4 plass i NM er veldig bra så må bare si gratulerer med det og hvis du trenger tips til noe så har hun veldig gode tips. Så supert....  

SØNDAGS BLOGG ANALYSE ER?

 • 07.05.2017 - 13:36

Denne søndags blogg analysen skal gå til en jente som ikke har skrivet så mye på bloggen sin før og som er veldig ny på blogg.no så tenkte at ny kommere også skal ha muligheten til å komme på blogg analyse. Den bloggen som jeg skal analysere er: http://martham.blogg.no/ 

Jeg liker veldig godt innleggene hennes og hun virker som veldig koselig jente. Det som er gøy med denne bloggen er at hun bor i Spania og hverdags livet i Spania har jeg egentlig veldig lyst å følge med på. 
Hun skriver også om meninger hun har og Youtube videoer som kommer etter vært og bildene hennes er utrolig nydelig så du savner nok til å komme til varmen når du ser disse bildene som hun legger ut. 

Det er bare se om du liker bloggen hennes og i morgen kommer kommentar analyse på bloggen så gleder meg gjøre en ekstra stas på dere som kommentere på bloggen min å gir litt tid til meg. 

 

GOD LØRDAG + Pluss blogg analyse

 • 06.05.2017 - 08:23

Denne lørdagen her skal jeg til Oslo på shopping og lurer på om jeg skal ta bilder der i fra. Så nå skal endelige ha noen nye klær som jeg trenger og skal innom butikker som vi ikke har i her. Så det blir nok supert, dere for se etter vært hva jeg har kjøpt for noe. 

Men det skal å være en blogg analyse i dag denne lørdagen og den jeg valgte var: http://jannenordvang.blogg.no/

Først må jeg si at jeg liker utrolig godt headeren hennes som kan beskrive veldig henne som er henne som person. Hun skriver litt forskjellige ting og hun gir av henne selv på den god måte på innleggene hennes som legges merke til. 
( Hvis du har ikke vært med på blogg analyse tar jeg deg gjerne med i morgen på neste blogg analyse, hadde vært utrolig gøy å se andre sine bloggere og kommentar analyse dere som gir tid til meg som er utrolig koselig  og setter pris på

 

INSPIRERT BLOGG ANALYSE

 • 29.04.2017 - 11:51

Det er utrolig mange som har en UTROLIG flinkere bloggere her ute som kanskje ikke syns så godt. Så denne mai måneden og framover skal det komme overskrift som jeg minner meg om disse blogg analysen. Den bloggen jeg valgte er en som skrive om mest om skjønnhet og makeup noe som vi begge har til felles. 

Bloggen han du trykke på her: http://ccamillaj.blogg.no/

Jeg må først si at jeg ELSKER denne headeren som er utrolig nydelig og jeg har blitt veldig glad i denne headeren hennes. Innleggene og hvordan hun skriver er noe jeg leser hverdag. Jeg kan ikke bli lei av denne bloggen og jeg håper virkelig ikke hun slutter å skrive eller så blir jeg nok veldig skuffet. 

Jeg syns det er hvert å se på hennes blogg og bare lese igjennom jeg kom på hverdag nye ideer og inspiriet på hvordan jeg kan gjøre eller kanskje gjøre det bedre.  

ONSDAGS BLOGGLISTE

 • 12.04.2017 - 15:24

Da kommer blogg listen som går igjennom blogg adresser. Hensikten med å ha blogg listen har jeg fordi få ekstra fram andre sine bloggere og uansett hvem blogg det er eller hva de skriver om så kommer alle sammen med. Så det er ikke ukas blogg eller ukas blogg leser fordi jeg er ikke flink til å trekke ut vinner eller annet skjønt. Så håper det er greit.

( Bloggen hennes er her ) Først må jeg si at jeg evig takk nemlig på alle kommentarer du skriver til meg. Og jeg setter de kommentarene veldig høyt og som sagt jeg følger alltid med deg uansett om jeg kommenterer eller ikke. Men jeg prøver å kommentere så godt jeg kan. Jeg liker utrolig godt bloggen din og du gjør det til ditt egent blogg som er deg 100% å det er veldig bra. Så forsett og du er tipp topp blogg.

( Bloggen hennes er her

Hennes blogg er utrolig nydelig og liker hennes blogg veldig godt. Og hun gjør bloggen til hennes til den hun er som er veldig bra og litt imponerende at hun for til å gjøre sitt egent og i tillegg har design som ofte mange har men innleggene hennes og hvordan hun skriver er veldig bra. Så du må bare stå på og jeg gleder meg å følge med din blogg videre. 

Hvordan syns du blogg listen var denne Tirsdagen? Hvis du har lyst å være med så skriv en kommentar og alle sammen er med. Bare skrive hva du vil på dette innlegget her eller andre innlegg. Og gjerne ta med e-mail andressen din fordi spørre andre blogg kommer.. 

MANDAGS BLOGGLISTE

 • 10.04.2017 - 15:34

Denne påsken skal jeg ha blogg liste som tenkte at bloggere kan komme seg litt fram og at siden er utrolig mange her ute som skrive stygge kommentarer så vil jeg være den som gir ALLE bloggere en og flere gode kommentarer som kan leve lenge på. Så den første jeg vil gi ekstra god kommentar til er http://ribecka.blogg.no/

Skriften som hun hadde på headeren var utrolig tøff og digget den utrolig mye Stillen hennes er utrolig tøff og hun virker veldig tøff, kul og snill jente. Så jeg syns det er hvert å titte innom bloggen hennes fordi du blir motvasjon til å skrive pluss jeg tror dere kommer til å like denne bloggen.

( Hvis du har lyst til å komme på blogglisten i morgen så skrive en kommentar så velger jeg ut 2 blogger som kommer i morgen.) 

KJENT BLOGG ANALYSE

 • 23.02.2017 - 16:47

Jeg tenkte at jeg skulle begynne veldig smått å skrive igjen på bloggen. Men den bloggen som jeg vil skrive om er Andrea Badendyck som faktisk har skrivet bloggen sin utrolig lenge å det er faktisk utrolig imponerde gjort. ( http://andreabadendyck.blogg.no/ ) 

( Bildene fra bloggen hennes ) 

Er det noe ennå hun kan gjøre det bedre på ? Ja, alle bloggere må fornye seg og gjøre ting på sin egen måte. Men kan ikke si hva hun kan gjøre bedre fordi hun vet nok det selv. 

Og bildene hennes er utrolig fine og liker bilde veldig godt.. 

BLOGG ANALYSE ONSDAG

 • 01.02.2017 - 09:22

Da har jeg begynt på blogg analyse igjen. Nå tenkte jeg skulle analysere en blogg som fortener å komme en ekstra fram. http://sunnivagravem.blogg.no/ 

Jeg liker utrolig godt denne headeren her. Og den er enkel å utrolig nydelig så jeg liker det utrolig godt. Og hun skriver veldig bra, jeg vet ikke hvor ofte hun skriver på et innlegg men det hun skriver er veldig bra og hun skriver nok akkurat 200 ord eller mer så det er veldig bra. 

Hvis du vil at jeg skal blogg analyse på din blogg så må du si ifra. 

 

TIRSDAG BLOGG ANALYSE

 • 03.01.2017 - 16:48

Dagens blogg analyse kommer ikke ifra blogg.no men isteden for en annen blogg adresse. Blogg adressen er: http://nouw.com/celinef

Det jeg liker med denne bloggen er nok at denne er veldig lyse farger og hun er utrolig nydelig. Jeg liker innleggene hennes veldig godt fordi hun skriver akkurat 200 ord eller 100 ord som jeg selv liker veldig godt. ( Og prøver selv å ha 100 - 200 selv på denne bloggen ) Hvorfor jeg valgte denne bloggen isteden for i fra blogg.no er fordi at det er mange flere flinke bloggere uten om blogg.no pluss at alle sammen skal jo være med? I hvertfall så skal denne blogg analysen være for alle bloggere uansett hvor de skriver hen. Enig?

#Blogg #blogg #analyse #innlegg #samfunnet

 

BLOGG ANALYSE JULSPESIAL #1

 • 22.12.2016 - 15:22

Da tenkte skulle komme jule spesial på bloggen framover helt til julaften som kommer til alle dere som har kommentert på bloggen min. Løpt av dette året og til jul er det utrolig mange av dere som har kommentert på denne bloggen som er utrolig koselig. Fram til nyttår skal alle dere som har kommentert komme på en innlegg med blogg analyse. Hvis dere vil ha med link på e-mailen deres så skriv ned hvor jeg skal sende det hen. 

Men nå skal jeg skal jeg analyse til denne bloggen her som heter: http://emiliedufs.blogg.no/ . Med denne bloggen er utrolig nydelig den er kanskje veldig lik veldig mange av andre sine blogger men allikvel så liker jeg designet.

Beste med denne bloggen er arkiv som vi kan lese på. Så liker denne bloggen kjempe godt. 

 

BLOGG ANALYSE TIL .......

 • 16.12.2016 - 19:00

God helg alle sammen. Denne fredagen driver jeg med å gjøre meg stang til å reise i morgne til Oslo å til Lillehammer og tilbake til Oslo etterpå. Men det kommer innlegg i morgen også pluss mange bilder fra morgen dagen. Og denne helgen skal jeg ha blogg analyse hver eneste dag denne helgen. Så den først bloggen som jeg skal skrive om er http://minalunde.blogg.no/ .

Med denne bloggen skriver veldig gode innlegg å hun er utrolig flink til ha gode, brae og meningsfulle innlegg som kan lese om og som vi som leser kan bli inspirert av. Noe som jeg selv syns er utrolig bra og som jeg leser flere ganger på den  samme bloggen. Så tips til deg rundt så skriv noen også meningsfulle innlegg som kanskje kan prege andre i livet deres.  

BLOGG ANALYSET

 • 06.12.2016 - 09:07

Dette er en blogg som jeg syns er utrolig nydelig. Hun kunne ha gjort noe med headeren sin på en en blogg og kanskje gjøre mer personlig? Men den er utrolig nydelig som den er nå og det har vært å se på bloggen hennes. bloggen hennes er her: http://taxxdz.blogg.no/

 

 

Hvis du har lyst å komme på blogg analyse fram til jul så er kommentere så skriver jeg deg opp.. Også 24 kommer jule spesial skjønn at da kommer det 5 blogg adresser. 

 

Facebook analyse #2

 • 30.11.2016 - 09:30

Nå har jeg en liten facebook analyse der mennesker deler innleggene sine. Og det er perfekt for meg som kan ha blogg analyse til de som blogger. Og dette skal være en blogg analyse som bare skal være koselig. Denne gangen valgte jeg to blogg adresser. http://idacarmelita.blogg.no/  og  http://mittlykkebo.blogg.no/ Disse to blogg adressen valgte jeg. 

Idacarmelita sin blogg liker jeg veldig godt å det som er litt negativt som andre liker veldig godt er de merkene som sier hvor du kan finne henne på sosiale medier. Men ellers liker jeg veldig godt bloggen hennes. Og hun har bloggen veldig lite så velkommen til blogg verden.

Den andre å den siste bloggen er utrolig koselig. Hun er kanskje litt eldre enn det jeg er. Men det er faktisk veldig gøy å se at det finnes alle alder på blogg verden å denne blogg analysen skal ta med alle aldere. Men liker bloggen hennes kjempe godt å veldig fine bilder.
 

BLACK FRIDAY ANALYSE BLOGG

 • 25.11.2016 - 06:00

GOD MORGEN ALLE SAMMEN. DA ER DET BLACK FRIDAY Å SALG..!! Men nå tenkte jeg skulle ha en friday blogg analyse og denne bloggen valgte jeg egentlig fordi hun skriver utrolig bra og faktisk fikk meg til å begynne med blogg analyse igjen fordi det er utrolig mange flinke bloggere her i Norge og de er kjempe flinke. 

 

 Dette er linken til denne bloggen: Thalebabe93.blogg.no 

Det er noen av innleggene hennes som jeg liker kjempe godt og som dere må bare lese på denne bloggen. Her har dere noen av 3 innleggene som jeg anbefaler dere til å lese. 

  

BLOGG ANALYSE MANDAG

 • 21.11.2016 - 09:05

Da er det ny blogg analyse denne mandagen. Da er det ny uke å det er siste uken i november. Men den som får den siste blogg analyse denne dagen er.....
http://sofiemote.blogg.no . Først må jeg si gratulerer med en ny kollisjon med neglelakk og de fargene så kjempe fine og du som ikke har sett på dette innlegget så kommer det under.

Denne bloggen har jeg lest før men det er utrolig lenge siden jeg har faktisk likt denne og liker jeg den ennå? Ja, men jeg leser denne ikke så ofte lenger som jeg kanskje skulle ha gjort. 

Og syns at du hun skal ha sponset , ikke sponset først og ikke på slutten av innlegget. Og liken er her: http://sofiemote.blogg.no/1478438131_lanserer_mitt_eget_pr.html


 

ANALYSE AV EN TOPPBLOGGER

 • 17.11.2016 - 09:08

God morgen alle sammen. Denne Torsdagen har jeg startet med blogg analyse som jeg følger at har savnet å skrivet. Denne dagen skal jeg ta en topp blogger men nei, det er ikke Sophie Elise sin.. Det er faktisk denne bloggen som skal skrive om. http://krisssy.blogg.no/ . 

Det som liker med bloggene er nok de innleggene som hun deler ut. Pluss hun er utrolig nydelig jente og hun har blogget siden 2012 og måneden var august. Så det er veldig imponerede å holde på så lenge og nå er hun en av veldig mange topp bloggene. Tror jeg så henne lå på 19 plass og det er veldig bra. Har du lest bloggen hennes? 

 

hits