OUTFIRST OUTFIT

  • 01.06.2017 - 08:54

God morgen alle sammen. Da har første juni kommet som er utrolig deilig å tenke på og nå er det sommer som de fleste har som favoritt årstid. 

Hva skal du gjøre første juni?

HVORDAN VAR DET FOR Å FLYTTE HJEMME IFRA?

  • 13.05.2017 - 19:21

Når jeg flyttet hjemme ifra er 1 årstiden. Tankene mine var utrolig klar og jeg var ikke redd heller for å flytte fordi jeg viste nok hva jeg gikk til. Men det er også mange ting jeg faktisk tenkte på. Det som er positivt med å flytte alene er nok at du har god tid til å gjøre det du vil og har din egen time plan som du kan forandre på når du vil av tid. Men det som kan savne med å har flyttet hjemme fra. Det jeg la market til som jeg savnet var nok den tryggheten til å være nær mamma og pappa. Jeg er nok den som er glad i mine foreldre veldig mye men samtidig så var jeg mest klar til å flytte. Jeg har nok råd til deg som er 18 år som vil flytte hjemme fra fordi du er litt lei så prøv å tenke om du er klar for å flytte og se det gode og kanskje hva som er utforing for deg. Jeg sier det fordi før jeg flyttet hjemme fra så øvde jeg litt hjemme skjønn at jeg var klar og veldig slikker på at jeg ville flytte.

( Video... tilbake blikk for meg og min tid flytting ) 

lJU955mfFe8
Del 1 er på kanalen min vist dere vil se den første vlogg.

Hva tenkte du på når du leste dette innlegget?

 

GLOSSYBOX MAI

  • 04.05.2017 - 16:03

I dag fikk jeg glossybox fra denne måneden. ( Ikke sponset ) Jeg tenkte å skrive hva mine forventinger jeg har etter jeg har opent for å se hva jeg fikk. Hva tenkte du når du så den komme? Jeg gledet meg egentlig til å se denne måneden box består av og hva min egen reaksonen min var egentlig at jeg følte meg stolt.

Gleder meg mest til å prøve er? Emité Make up Millesis Active Eye Light.  Jeg gleder meg til å prøve den fordi fjerner mørke ringer og gir meg våknet blikk noe som jeg egentlig trengte i dag fordi jeg så utrolig trøtt ut. 

Den som jeg er nok allerede har prøvd som er egentlig er litt synd er Seche Vive Top Coat. Jeg har bare prøvd base som er i samme merket å den var bare helt ok og jeg trodde den skulle være bra så var litt skuffet over den men kanskje Top Coat er bedre? 

Har du fått glossybox ? Eller har det?

 

hits