NY VIDEO IGJEN?

  • 26.07.2017 - 18:49

Ja, jeg har laget en ny video til dere igjen. Det er fordi jeg må bli flinkere på å lage video så det er nok den en av mange grunner til at det kommer mange videoer framover.


Håper dere liker videoen.

UKAS .......

  • 17.07.2017 - 19:19

Denne uken har vært min siste ferie uke og koste meg masse. Jeg passet på hunden til søstera min som heter Simba og den hunden er utrolig nydelig og jeg er så utrolig glad i den hunden pluss han har reddet meg denne uken. 

Og jeg har laget en video som 4 av produkter som jeg har brukt mest og som ikke trenger foundation og husk at de produktene jeg bruker trenger ikke kjøpe om du ikke vil prøve den eller om du har noe annet du vil prøve. 


Mine nye favoritter produkter? ( Ikke sponset ) Det må være en som heter Full on Lip Cream fra Buxom og det som jeg liker med denne er at ikke gir så mye farge eller for lite farge og hvordan den har laget liker jeg utrolig godt. Men som er minus er nok at den kunne vare den litt lenger enn den gjør men det er bare noe små ting som ikke kan henge seg opp til. Og det er lipgloss som jeg nesten ikke bruker og denne bruker jeg faktisk.

  

 

OUTFIRST OUTFIT

  • 01.06.2017 - 08:54

God morgen alle sammen. Da har første juni kommet som er utrolig deilig å tenke på og nå er det sommer som de fleste har som favoritt årstid. 

Hva skal du gjøre første juni?

HVORDAN VAR DET FOR Å FLYTTE HJEMME IFRA?

  • 13.05.2017 - 19:21

Når jeg flyttet hjemme ifra er 1 årstiden. Tankene mine var utrolig klar og jeg var ikke redd heller for å flytte fordi jeg viste nok hva jeg gikk til. Men det er også mange ting jeg faktisk tenkte på. Det som er positivt med å flytte alene er nok at du har god tid til å gjøre det du vil og har din egen time plan som du kan forandre på når du vil av tid. Men det som kan savne med å har flyttet hjemme fra. Det jeg la market til som jeg savnet var nok den tryggheten til å være nær mamma og pappa. Jeg er nok den som er glad i mine foreldre veldig mye men samtidig så var jeg mest klar til å flytte. Jeg har nok råd til deg som er 18 år som vil flytte hjemme fra fordi du er litt lei så prøv å tenke om du er klar for å flytte og se det gode og kanskje hva som er utforing for deg. Jeg sier det fordi før jeg flyttet hjemme fra så øvde jeg litt hjemme skjønn at jeg var klar og veldig slikker på at jeg ville flytte.

( Video... tilbake blikk for meg og min tid flytting ) 

lJU955mfFe8
Del 1 er på kanalen min vist dere vil se den første vlogg.

Hva tenkte du på når du leste dette innlegget?

 

GLOSSYBOX MAI

  • 04.05.2017 - 16:03

I dag fikk jeg glossybox fra denne måneden. ( Ikke sponset ) Jeg tenkte å skrive hva mine forventinger jeg har etter jeg har opent for å se hva jeg fikk. Hva tenkte du når du så den komme? Jeg gledet meg egentlig til å se denne måneden box består av og hva min egen reaksonen min var egentlig at jeg følte meg stolt.

Gleder meg mest til å prøve er? Emité Make up Millesis Active Eye Light.  Jeg gleder meg til å prøve den fordi fjerner mørke ringer og gir meg våknet blikk noe som jeg egentlig trengte i dag fordi jeg så utrolig trøtt ut. 

Den som jeg er nok allerede har prøvd som er egentlig er litt synd er Seche Vive Top Coat. Jeg har bare prøvd base som er i samme merket å den var bare helt ok og jeg trodde den skulle være bra så var litt skuffet over den men kanskje Top Coat er bedre? 

Har du fått glossybox ? Eller har det?

 

hits