BLOGG SVAR

  • 27.09.2016 - 18:11

Da er den første blogg spørsmål runden. Det er så enkelt at jeg har stiller bloggere spørsmål om fashion, lifestyle og skjønnhet. Og hvis du vil være med så skriv en kommentar med mail adressen din. Og jeg vil si at alle svarene jeg har fått har veldig bra svar.  Og kan si at ingen før like spørsmål og overskriften må være bedre. 


http://bergensergenser.blogg.no

Fashion spørsmålene:  - Hvilken butikker handler du minst i? Å hvorfor?  - Hvilken still har du innen fashion? - hva syns du er best med fashion?

Svar: 

- KappAhl og Lindex. Men det er egentlig ingen annen grunn til det enn at jeg har andre favoritter (: - Jeg vil si jeg har en romantisk, moderne og bohemsk stil.  - Det beste med fashion er vel det å kunne uttrykke seg og vise personligheten sin gjennom klær og tilbehør, utforske og være kreativ, og sette sammen antrekk.

Lifestyle spørsmålene:  - Hva er en god helse for deg? - Hvor vil du reise hen? ( steder du ikke har vært, gjerne si hvorfor akkurat det stedet ) - nevn 5 ting hvorfor du liker å blogge / skrive ?

Svarene: - God helse for meg er når du spiser sunt, godt og variert, og er fornøyd med deg selv og hvordan du har det.

- Jeg drømmer om å reise til Paris og London. Paris er en by jeg aldri har vært i før, men allerede er forelsket i. Og London er en by jeg har vært 2 ganger før, men gjerne vil tilbake til. Holder faktisk på å planlegge en tur med søsteren min, men blir nok noen år til enda.

1. Jeg elsker å skrive.

2. Jeg elsker å fotografere.

3. Jeg er veldig glad i å dele og få flere perspektiver på ting.

4. Det er motiverende og kjekt med kommentarer/tilbakemeldinger

5. Jeg liker å holde meg oppdatert på mote, interiør og sånt ved å lese andres blogger

Skjønnhet svarene:

- Jeg bruker ikke noe sminke nå, men jeg likte godt Bare Minerals.

- Siden jeg ikke bruker sminke liker jeg best å gå uten, hehe.

- Det tror jeg var i 6. klasse.

Likte dere innlegget ? Hvis DU vil være med er det bare å skrive en kommentar under med mailen deres. Og BLOGG SPØRSMÅL kommer Torsdag, Fredag og Mandag. Så det er bare å glede seg. 

#blogg #spørsmål #andrebloggere #Blogg 

SPØRSMÅL TIL ANDRE BLOGGERE

  • 11.04.2016 - 12:00

Dere vet at jeg kommer sender mailer til andre bloggere. Nå er det en ny blogg som dere skal lære mer å kjenne. Og dette fikk hun som spørsmål som hun svarte veldig bra på det. Hvorfor begynte du å blogge? Nevn 3 grunner til hvorfor du liker å skrive? Hvilken blogg fortjener du å komme på topplisten? Og det siste spørsmålet er hvorfor skal andre lese din blogg. Og det var dette som jeg fikk som svar. " Jeg begynte og blogge fordi jeg var veldig syk, noe som gjorde at jeg ikke kunne gå på skole eller jobbe på den tiden, så for at tiden skulle gå så begynte jeg og blogge.

1. Jeg liker og skrive fordi jeg alltid har så mye på hjertet.

2. Jeg liker og skrive fordi jeg kanskje kan få noen andre til og føle seg bedre.

3 Jeg liker og skrive fordi det er en hobby jeg har. 

Hvilken blogg som fortjener og ligge på topplisten vet jeg ikke, er så utrolig mange dyktige bloggere som burde komme høyere opp. 

Jeg vet faktisk ikke hvorfor andre burde lese bloggen min, men jeg skriver om temaer andre kan skjenne seg igjen i, noe som kan være litt godt for andre og lese. 

HER HER ER BLOGGEN HENNES

Likte dere innlegget? 

 

 

 

Hvorfor så mange?

  • 29.03.2016 - 20:32

Jeg lurer egentlig på hvorfor det er utrolig mange som skriver stygge kommentarer og vi som bloggere faktisk bryr oss. Det er mange unge barn som skriver stygge kommentarer på nettet og jeg har egentlig fått en del stygge kommentarer selv men jeg har ikke brydd meg serlig midre så de ga opp. Alle oss mennesker pluss vi bloggere bryr oss utrolig mye hva faktisk mennesker mener om oss. Kanskje det alle vi bloggere skal gjøre? Slutte å bry oss om stygg kommentarer på nettet? Det jeg meningen av alt dette er faktisk, hvis vi slutter å ta ting personlig som er vanskelig så tror jeg de stygge kommentarer ikke går inn på os alle sammen. Jeg den er den personen som godt kan ta stygge kommentarer hos meg fordi jeg tar det ikke personlig lenger. Og det er fordi jeg har sagt meg lei av folk som dømmer meg så hvis noen gjør det eller gjorde mot meg så beviser jeg det motsatte.

Hva er din mening? Ikke ta ting personlig?

 

PÅSKE SPØRSMÅL TIL BLOGGER

  • 26.03.2016 - 12:26

Denne gangen har spurt en blogger som kanskje dere leser. Hun heter Lisa ( Trykk på navnet så kommer opp bloggen hennes ) Og det jeg syns om bloggen hennes er at hun er UTROLIG flink og det er den bloggen jeg tar alltid en tur innom bloggen hennes automatisk så det er egentlig litt gøy. Nevn 3 ting som er viktigst for deg i påsken?
De tre viktigste tingene for meg i påsken er å være med venner og familie, spille spill og kose meg med påske egg. 
Pleier du å reise eller å være hjemme i påsken? 
Jeg har alltid dratt på fjellet i påsken for å stå på snowboard, men i år skal vi bare være hjemme å slappe av. 
Dette er kanskje litt rar spørsmål men hvorfor tror du leserne dine leser bloggen din?
Jeg tror leserene mine leser min blogg fordi jeg kanskje skiller meg litt, er veldig åpen og erlig. Blogger ofte og variert :) 

Likte dere spørsmålene å svarene? Og hva har du gjøre denne dagen?

 

 

 

DEL DIN LINK

  • 20.03.2016 - 22:17

Dette skal være utrolig morsomt. Fordi jeg tenkte at alle som skriver ned mailen sin og med bloggen sin skal jeg stille forselige spørsmål om skal komme på bloggen min hverdag i påsken. Jeg skal starte allerede i dag med en blogg jeg allerede har fått svar ifra men jeg lover jeg skal sende mail til alle sammen og kategorien å finne din eller andre svar så heter den EMAIL SVAR.  Og jeg skal linke din blogg adresse så det er VELDIG VIKTIG at du skriver din blogg med på kommentar felte skjønn at jeg finner den igjen. Det skal være morsome spørsmål og helt vanlig og greie spørsmål som jeg stiller dere så det skal ikke være vanskelig. Så jeg håper jeg for lese din mail adresse skjønn at jeg kan stille deg spørsmål.

Syns du dette høres morsomt ut? Og håper jeg dere deler dette innlegget skjønn at andre kan være med. 
 

hits