BEAUTY LOVE

  • 29.04.2017 - 11:33

Jeg har min favoritt beauty love når det gjeller hår. 

1) Dette er hår stylen jeg går mest i hverdagen min fordi den er utrolig lett å lage også den er utrolig fint å gå med pluss den er utrolig nydelig. Hvis du har veldig dårlig tid som du skal rekke så er også denne hair stylen veldig kort tid å lage. Det som jeg liker med det siste bilde som er der er flettene som jeg prøver veldig ofte men jeg blir ikke så veldig fint som jeg syns selv men jeg må virkelig prøve og øve masse.

Første bilde er jeg tok med fordi det er utrolig tøft pluss dette er noe jeg går med hvis jeg skal være helt avslappende. De to siste stylene skal jeg ha litt lenger hår så har jeg utrolig lyst å prøve på det. Men er fordi det er utrolig nydelig se på pluss jeg gleder meg kan si "Nå har jeg fått det til" Akkurat det ordet ELSKER jeg å bruke. 

Liker dere disse hair style?
 

Vår/sommer looken

  • 15.04.2017 - 13:53

Denne hårstylen har jeg utrolig lyst til å prøve etter vært. Denne er sommer / vår look som jeg er utrolig fin som har lyst å prøve.

Likte du denne looken?

Klippet

  • 16.06.2016 - 22:48

Nå har jeg faktisk klippet meg. Under denne testen er det et bilde som jeg ble utrolig mye inspirert av at jeg ville klippe hørte mitt så gjøre det litt tøffe hårstyles med høre mitt. 

Hva syns dere? Gleder dere på hvordan jeg ble på håret? 

Trend reinbue

  • 17.04.2016 - 21:03

Nå er det reinbue farger i håret er veldig inn eller begynte å bli trend. Faktisk syns jeg reinebue farge er utrolig tøft og det er kult hvis jeg ser noen mennesker på gaten som har det fordi det er UTROLIG fint og nytt pluss skal si at det er tøft. Og jeg vil kjempe gjerne vite hva din mening med dette? Om du liker det, ikke liker det eller kanskjr du ikke har noe mening om det?

 

Dette bilde er insprasjon for meg. Fordi dette bilde, og håret var utrolig fint og jeg liker at noen skiller seg ut fordi det er ikke mange som vil ha håret sitt farge håret sitt reinbuet når det er ikke så mange som går med det. Så det er stort pluss ...!!!!

 

Hjemme - Spise - antrekk

  • 10.04.2016 - 17:40

Denne dagen er jeg på vei hjem fordi jeg skal spise sammen med mamma å pappa. 

 

Savner mer å mer

  • 10.04.2016 - 15:39

Tuto : Pancake Braid:

Jeg tror jeg aldri skal se på mennesker som har langt hår. Fordi mer å mer jeg insprasjoner så har jeg UTROLIG LYST til å ha det selv. 

This schoolgirl favorite is all grown up. See the 12 new braided hairstyle ideas women can't get enough of and learn exactly how to do them. dress makeup world brown hair wedding:

Denne looken er det noe jeg har lyst å lage på meg selv. Det er egentlig fordi dette hair stylen er utrolig enkelt å lage pluss det er for de som har medium / longt hair noe som er en VELDIG stort pluss for meg. Hva er din mening? likte dere innlegget?

 

 

 

 

 

 

hits