IKKE ALDRI KJØP

  • 23.09.2016 - 09:04

God morgen kjære deg. Denne morgen vil jeg anbefale en som ikke dere burte kjøpe fordi jeg ble misfornøyd og den holde ikke den som lovet. Det er noe som skal vokse håret ditt mye fortere. Her står om produktet. " HAIR JAZZ ? PASSER TIL Å ØKE HÅRVEKSTEN OPPTIL 3 GANGER. Normalt vokser håret opptil 1 til 1,5 centimeter per måned. Virkemidlene i HAIR JAZZ sjampo og lotion hjelper å øke hårveksten til 3-4,5 centimeter per måned.
HAIR JAZZ resultater:

  1. Ditt hår kommer til å vokse tre ganger raskere i gjennomsnitt;
  2. Reduksjon av hårtap;
  3. Gir ekstra glans og fleksibilitet til håret;
  4. Øker volumet;
  5. Gjør børsting og styling enklere. 

Er dette sant?  For meg funket ikke dette. Det som funket var nummer fire at den øker faktisk volumet i håret som var en pluss i dette tilfeldig. Men håret mitt vokset ikke 3 ganger raskere og første månedene mine vokset den ikke 1,5 centimeter. Hvis den funket så burte det stå 1 centimeter per måned fordi det stemmer nok bedre. Og det verste er at andre på siden var super fornøyd så ALDRI stolt på andre mennesker når det gjeler hår produkter. 


Håper dere likte dette innlegget..

ANBEFALIGER IKKE

  • 13.05.2016 - 15:40

Det er tre produkter som jeg ikke liker og de grunnene skal dere for vite nå. Husk at dette er mine mening og at hvis dere ikke enig så er det helt greit. Fordi dette er noe jeg ikke liker personlig. 


Lóreal Super Liner Blackbuster er ikke noe super for min del. Det er fordi konseprte med denne var veldig god tenkt. Fordi tuss i seg selv er veldig enkelt å på føre men denne syns jeg egentlig var litt vanskelig, fordi at hvis du skal ha ving på ut siden så er denne ELENDIG. Men hvis du skal ha en enkel liner som ikke skal bruke så mye. Så er nok denne helt ok.

Maybelline The Falsies Pusp Up Drama er skuffende fordi at denne kloper på øynevippende mine. Noe som er enig, å når jeg skal på føre denne kommer jeg alltid ut så er hele øynene looken min ødelakt.. ( Skuffende ) Har dere prøvd denne?

IsaDora har mye bra. Men leppestifter er de ikke så veldig flinke på. De holder ikke lenge, fargene er ok og blir litt for tørre. Har dere prøvd noen av produktene? Og hva er dine mening? 

hits