SVAR FRA EN BLOGG

  • 04.10.2016 - 18:36

God dag her ifra Kroatia. Disse dagene har vært kjempe fine å komme mer av dette litt senere. Men denne bloggen som jeg vært så heldig med å intervjue og en blogg jeg leser mye og liker utrolig godt er: http://juliebettina.blogg.no .  Og jeg syns hun svarte veldig bra og hun forsto alle spørsmålene mine ( ble veldig glad at du forsto det, leste igjennom litt å fant ut at kunne gjøre det litt enklere å forstå) 

Hva er dine gode ferieminner?
Jeg har veldig fine minner fra campingturene til Østersund i Sverige da jeg var liten, spesielt da vi dro på badeland og ekornene som bodde i trærne på campingplassen. Ellers har jeg hatt noen veldig fine turer til Hellas med familien min, og så har jeg og kjæresten vært på storbyferie rundt om i Europa de siste årene. Favoritturen av sistnevnte må nok bli da vi dro til Paris i fjor sommer! 

 

Nevn tre ting du liker å gjøre når du er på ferie.
1. Spise mat som hører til kulturen jeg besøker.
2. Se på kirker/andre fine bygg.
3. Prøve å lære litt av språket.

 

 

Hva er dine faste rutiner om morgenen?
1. Vaske ansiktet godt før jeg påfører fuktighetskrem.

2. Børste øyenbrynene (ikke håret, haha)

3. Sjekke alt av sosiale medier 

Hva liker du med mote?
Det jeg liker med mote er at selv om det er trender fra en sesong til en annen, så er det så enormt mye rom for å finne seg selv og det man liker best. Dette har kanskje litt med å bli voksen å gjøre også, men jeg synes at det i det siste har blitt litt mindre "strengt" med tanke på hva som er in og ikke, og at man har lov til å virkelig utfolde seg gjennom mote. Jeg har mine favoritter som jeg bruker selv om det er "ut", og så plukker jeg det jeg liker best av det nye. 

 

Hvordan forklarer du din motestil?
Her går det mye i høye liv, skinnjakker og blomstermønster. Ja, også litt blonder innimellom! Jeg er ikke så klassisk av meg, bortsett fra når jeg virkelig går inn for det, om jeg skal bruke et ord blir det mer søt/quirky enn kul, haha!

 

Handler du mest på nettet eller butikker?
Her går det litt i bølger egentlig, men i det siste har det vært begge deler med overvekt av butikkshopping. Liker å prøve ting før jeg kjøper!

 

Dine tre beste hudtips?
Fjern sminken hver kveld.
Bruk et godt renseprodukt.
Ikke glem fuktighetskrem!

Del noen av dine elendige råd som du har prøvd og som ikke funket.
Dette får meg til å tenke på kjerringråd av en eller annen grunn. Har ikke prøvd så mye rart egentlig, holder meg til helt enkle ting som funker for det meste! Jo, forresten, sånne svarte ansiktsmasker som skal fjerne hudormer og slikt, jeg synes ikke de fungerer så godt

Likte dere innlegget? Jeg syns dette var kjempe brae svar og håper dere går å lese hennes blogg ...

INTERVJU med??

  • 17.04.2016 - 11:21

Hvem er det jeg har intervjuet nå. Hun heter Cecilie og er dette er svaret hennes. ( Innlegget er litt langt ) 


Hvordan vil du beskrive bloggen din? 

Bloggen min er en god blanding av det meste. Jeg er veldig opptatt av trening, interiør og mat så dette er det en del av på bloggen. I tillegg kommer det innimellom noen dype innlegg om mine innerste tanker og følelser. 
Hvorfor begynte du å blogge? 
Jeg begynte å blogge fordi jeg syns det er kjekt å ha sted hvor jeg kan dele ting som skjer i livet mitt, oppskrifter eller tips og triks. Jeg blogger nok mest for min egen del, sånn at jeg kan titte tilbake i ettertid å se hvordan for eksempel leiligheten så ut før, hvilke reiser jeg har vært på og hvordan livet mitt generelt har forandret seg. 


Nevn 3 ting du liker med å blogge og hvorfor. 

1. Jeg liker å kunne dele ting med andre, fordi det er kjekt å få respons og tilbakemeldinger.

2. Jeg liker å kunne bla i arkivet og se hva jeg gjorde for eksempel i fjor, og se hvor annerledes livet mitt er nå. 

3. Jeg liker å ha et sted jeg kan komme til hvor jeg kan lufte tankene når dagene er vanskelige. 

Hva kunne du tenkt deg å lese mer av? 

Jeg syns meningsinnlegg som jeg kan engasjere meg i er veldig interessant. Så syns jeg også oppskrifter er veldig kjekt å lese om, spesielt visst de er vegetariske. Også syns jeg det er veldig kjekt med bildeinnlegg fra for eksempel hjemmet til folk eller reiser de har vært på rundt om i verden.


Har du noen favoritt bloggere?

Jeg har en del bloggere jeg er innom daglig. er dette: 
- Sophieelise.blogg.no

- Martheborge.blogg.no

- Pilotfrue.blogg.no

- Styleconnection.no

- Voeblogg.no 

- Mariajansen.blogg.no

Disse er de bloggene jeg er innom hver dag, men jeg er ofte innom mange andre også.

 

hits