BLACK IN RUND

 • 21.07.2017 - 19:44

God dag alle sammen. Dette var antrekket jeg hadde på meg i dag som var svart men også var det litt grått i antrekket og brillene 
 

Hva syns du om antrekket? 

MIN INSPIRASJON INNEN MAKEUP

 • 06.06.2017 - 22:03

Det er utrolig mange der ute som er utrolig flinke med sminke og makeup. Og for meg som liker å skrive og teste nye produkter så trenger jeg alltid inspirasjon​ til nye looker eller ideer. Det som jeg elsker med denne kanalen er at han er gutt og han er super god.til det han holder på med Jeg vet ikke om du har lagt merke til han men jeg er nok den faste følger hans på YouTube akkurat nå fordi at han er utrolig flink og er utrolig søt. Så ukas og månedens favoritt inspirasjon er nok Jake Warden. 

 
 


 

INSPRIRT AV LOOKS

 • 13.04.2017 - 15:06

Jeg fant noe favoritt look og mange fine farger som jeg bare ble helt inspiriet ifra og som jeg har utrolig lyst til å prøve. 

Jeg er ikke så veldig flink å prøve blå øyneskygge men følger det er fordi det ikke er så fint på meg men siden jeg har litt blå grønne øyne så er jeg veldig sikker på at det skal kle meg men er skeptisk med det. Men siden dette viste seg at var veldig fint så må det bare prøves. Andre bilde som er rosa gull aktig er utrolig fint å liker det utrolig godt og dette er noe jeg alltid kunne og kan gå med. Det som er nedst for den er en med gult og som alle som kjenner meg er gult min yndlings farge sammen med oransje men denne looken som er gul er utrolig tøff og jeg vil og skal prøve og lage det samme eller linjene fordi jeg ELSKER denne looken. Den siste tok jeg med fordi den var utom det vanlige men det er ikke denne som jeg skal prøve med en gang. 

Hva syns du om lookene? Likte du noen i så fall hvem? 

 

PÅSKE INSPRASJON

 • 09.04.2017 - 20:02

Jeg har laget meg en min egen påske inspriasjon i påsken. I påsken er det veldig vanlig med gult og oransje som er mine yndlings farge. 
Hva syns du om påske insprasjonen min?
 

Rosa er nye inn trend

 • 28.03.2017 - 09:04

Rosa har vel egentlig blitt den nye trend fargen som har kommet inn i 2017. Det jeg syns nok er utrolig tøft er nok rosa solbriller og vesken. Bilderesultat for rosa trend 2017

Men hva jeg egentlig syns om fargen og at har kommet inn i 2017?  Fargen er utrolig tøff men jeg er ikke så veldig glad i rosa fargen men det er nok fordi jeg ikke kler det og fordi jeg ikke følger meg vellykket når jeg går med og gir meg ikke den selvtilliten som jeg kanskje trenger når jeg går rundt med. Men det som er egentlig veldig gøy å se er nok at andre går med det og at de faktisk kler det. Så ingenting negativt men rosa fargen.

 

VEKSA INSPRASJON

 • 18.01.2017 - 09:04

Inspirasjon​ nå kommer det til denne vesken som er utrolig nydelig og kan brukes til alt sammen. 

 

Denne vesken passer utrolig godt til svart og grått antrekk bare for å få den friskheten til antrekket. Det jeg liker med denne veksa er nok fargene og hvordan den kan brukes til alt sammen. Hva er din mening? Likte du veksa ?

 

PREPPY LOVIT

 • 16.12.2016 - 08:17

Disse antrekkene kunne jeg bli inspireret av. Denne stillen er både pyntet men nå kan brukes til hverdags som utrolig fint for min del. Så jeg har blitt veldig glad i denne stillen. 

Det jeg liker nok mest med denne stilen er nok også de lyse fargene som er kan brukes. Jeg er å veldig glad i smykke og skjerf så passer utrolig godt. 

Jeg er nok å veldig glad i blått og ruter som er typisk preppy still. Hvilken still liker du? Har du kanskje blandet still?
 

British Fashion Awards #1

 • 06.12.2016 - 18:13

Jeg har valgt noen antrekk som jeg vil skrive om. Noen antrekk fra British må jeg snakke om fordi noen av veldig WOW fine andre var WOW, gå skjønn? Og nettsiden som jeg brukte for å se flere eller fant bildene ifra: HER HER TYKK HER . 

Amber Valletta din kjole må jeg si at jeg IKKE liker. Det er nok fordi den overdelen likte jeg ikke så godt å kjolen linjer på en diskokule enn kjole,  men jeg likte veldig godt vesken som hun holder i. Og belte var å veldig fint og bra at hun valgte et belte på denne kjolen. 

Kjolen hennes var egentlig utrolig tøff. Den var nytt å ny kjole som er veldig fin. Tror den er litt kjedelig men allikevel likte jeg denne fordi var ny skapt å at hun kledde denne kjolen veldig bra. 

Denne kjolen for binner jeg med vinte farge å fikk skjønn vinter følelse av denne kjolen er nok fordi de kullene som er nedst på kjolen og fordi at denne blåfargen er nok vinte farge for meg. Hva mener du om disse kjolene?
 

COOL COLOR CHRISMAS - EYES SHODOW

 • 04.12.2016 - 14:29

Jeg har laget en film med farger på isteden. Tenkte at framover skal lage inprierende looker å produkter som jeg skal prøve første gang.. Og det skal komme også på denne bloggen så det er bra å følge med. Videoen kommer litt senere i dag. Men du skal få en liten smake bit nå.


 

Looken er veldig spessiel men jeg ble inpriert av et bilde som kommer på videoen men den hadde mange forskjelige farger men jeg tok farger som passet sammen.

 

JULEANTREKK PLANLEGGING?

 • 03.12.2016 - 13:00

Nå er jeg ferdig med julegave shoopingen min. Det er utrolig deilig å slippe til stresse rundt å ikke finne noe ting. 

Disse kjolen har nok samme fargen men det er nok den stilen jeg akkurat liker.  

BLACK FRIDAY INSPRIASJON LOOK

 • 24.11.2016 - 20:21

Siden det er black friday i dag så hvorfor ikke lage en look til denne dagen? Jeg gjorde dette fordi jeg går ikke så mye med svart øyneskygge ( eksempel ) og siden jeg ikke gjør det så mye så hvorfor ikke lage video om det å lage en black friday insprasjon look?

Øyneskygge: Jeg brukte Neked 1 plettet som er helt naturlige farger. De brukte veldig mye av den gråe fargen som er den siste fargen.. Den grå fargen bruker jeg egentlig mest til eyeliner men nå skulle jeg bruke den som en liten base. Jeg brukte å en liten grå brun farge i samme plettet det er egentlig fordi jeg ville ha en liten ekstra mørke gråbrun varge i tilegg til globallingjen. Og resten av så tok jeg veldig mørke brunne kronstraster siden skulle være mørk å som et liten tema nr 2. Og siden jeg tok mørke gråbrun farge som nr 3 farge til øyneskygge så forsatte jeg med det på leppestift. Resten av Black Friday bildene kommer i morgen tidlig. 

Likte du looken?

 

OUTFIT MANDAY

 • 21.11.2016 - 10:11

Da er det antrekk mandag. 


Liker dere antrekket? 

HALLOWEEN MAKEUP

 • 26.10.2016 - 22:21

Dette er min halloween makeup tips til alle sammen. Foundtion: Bobbi Brown , Concealer: Naced , Øyekygge: Anastasia Beverly Hills og fargen heter: Love Letter og som gepard fargen brukte jeg Realgar og litt med Burnt Orange.. Eyeline Pencil og Marsaca. Og det kommer på video i morgen hvordan jeg gjorde det. Det jeg enkelt begynte med er å ta på foundtion, primer å hvit øyeskygge primer fra NYX for å lysne veldig mye av det som skulle være hightlight og som skulle synes litt ekstra. 


Leppestiften brukte jeg en veldig brun farge som skulle være mild i forhold til øynene mine.

 

Liker dere halloween makeupen min? 

( Ikle sponset )

 

TREND TOLKING

 • 13.10.2016 - 20:11

Jeg har valgt meg 6 antrekk som jeg vil kjempe gjerne snakke om. 

1. Denne kjolen likte jeg ikke i det hele tatt. Det er fargen å alt på denne kjolen var wow, vil noen gå med denne kjolen? Og er denne trend... Dette er ikke helt min smak er dette din smak så unnskyld. Bilde nummer 2 er jeg litt ennå hva? er dette trend, men jeg er veldig glad i striper men ikke så mye som på dette antrekket her og dette ble VELDIG mye stripper enn jeg var vant med. 3. Rødt er en fin farge men denne kjolen var utrolig stykt. Er det noen som kan gå med en skjønn kjole? Jeg kan aldri ha gjort det men hvis jeg ser noen som går med en skjønn kjole kommer jeg til å snakke om det men ikke slemt men mer som dette må være kaldt med en skjønn kjole. Den fire bilde likte jeg nok bedre enn de 3 andre som var der. Men dette antrekket er nok mer om sommeren enn om vinteren eller hva mener dere?

5. Denne kjolen er utrolig nydelig men igjen så er noe med denne som jeg ikke helt liker med denne. Halsen og overdelen er veldig fint men selve skjorte eller under skjorte er litt rart for min smak. ( gjerne sin din mening på disse å ) Dette er den siste bilde og det jeg mener om dette er fargen er utrolig nydelig. Jeg likte alt på denne kjolen men armen eller på skrudene var det noe frynser som jeg ikke likte så veldig godt. Hva mener dere om disse antrekkene? 

#mote #fashion #antrekk #blogg #bloggnorge 

 

INNKJØP

 • 22.09.2016 - 16:01

Jeg har fått den øyenskygge paletten mange har nå. Og min første inntrykk og en bursdag look kommer i dag, i dag kommer det å veldig mange bilder fordi Sohie Elise kommer i dag. Som jeg tenkte skulle se på å unnsøke litt hvordan det blir. Og se hvordan dette blir. Fargene her er utrolig nydelige og jeg gleder meg masse til å lage forskjellige looker. 

Dette antrekket har jeg på meg fordi mormor har bursdag så gratulerer utrolig mye med dagen og jeg var kjempe glad for at du lever og at jeg ga deg en gave fra meg og søstrene mine. Hipp Hurra til henne! 

BLOMSTER TORSDAG

 • 15.09.2016 - 15:40

Blomster torsdag denne dagen. Det er sol og er utrolig nydelig vær her. Nå har jeg akkoratt kommet meg hjem fra jobben.. Og for meg er det blomstre dagen siden den dagen er litt over snart. Dags antrekk ble inspirert ifra Ketty Perry sitt fra cover fra et magasin. 

Og jeg har en genser som er nesten akkurat lik som skjørte hennes. Så jeg tenke ja, på tide med litt blomster nå
Hva syns dere om antrekket? Likte dere det? 
 

UKAS FØRSTE ANTREKK

 • 12.09.2016 - 09:06

God morgen alle sammen. Nå har en ny uke som skal starte og det betyr at alt kan skje. 

Min første antrekket er dette er. Det er veldig enkelt og avslappende still men valgte det fordi de fleste er litt avslappende på en mandag etter en veldig koselig helg og denne helgen viste jeg ikke at skulle bli så PERFEKT som jeg følgte at jeg fikk og hadde utrolig bra alle disse dagene. 

Hvordan har helgen din vært? 

 

DAY IN THE SUN

 • 07.09.2016 - 09:15

God morgen alle sammen. Denne dagen skal jeg filme dagen min og skal være en helt vanlig dag men mye gjøre mål. Men den videoen kommer i kveld så håper dere gleder dere. Nå har jeg på meg mine yndlings genser. Det er fordi at tåffet er utrolig behagelig å ha på seg og likte den grå/svarte fargen som passer til alt nesten.Hva syns dere?

 

GLOW IS BACK

 • 03.09.2016 - 15:42

Hele denne sommeren har glow begynt å holde seg på toppen og nesten alle sammen har brukt eller bruker det. 

Veldig mange nå bruker alltid glow og la huden skinne. Og hvorfor? Jo fordi de produktene gjør at huden din seg mer friskere ut og at du ser sunnere ut. Jeg syns rouge med glow er utrolig fint fordi da vet folk at ikke skal ta så utrolig mye på. Fordi jeg legger merke til at folk tar litt for mye glow på seg som egentlig ikke er meningen fordi det begynner å se unaturlig ut igjen. Eller hva er din mening? Og har dere å se sett folk som har litt for glow på seg?
 

HVERDAGS MAKEUPEN MIN

 • 25.07.2016 - 08:36

Da tenkte skulle skrive om hverdags sminken min. Det jeg liker utrolig godt er naturlig og farger som kler øynene mine. 

Noen ganger er det veldig lett å bestemme farger. Siden ene øyne mitt er hakke blåere enn det andre øyne som er litt mer grønnere igjen så går fargene kler litt forskjellige farger. Det er mange makeup atister som bestemmer farge på øyne mine men noen velger at jeg har grønntuner på begge øyne eller motsatt at er blå toner. Noe som betyr at jeg kler meste parten. Når det gjeller øynene mine.

Øyneskygge palett: NAKED 1 . Primer kom med paletten så bruker den først. Øynebryn: NYX Tame & Frame.
Faundtion: MAC Studio Fix Fluid / NW22  - Concealer: MAC Studio Finish Concealer / NC15 - Primer: NYX Photo-Loving Primer.  


Rougs palettet liker jeg utrolig godt. Og jeg brukte den fargen som jeg peker på.

Denne lepperstiften liker jeg utrolig godt nå. The Balm og fargen heter Loyal.

Mascara: Max Factor Velvet Volum 


 

 

hits