Spa dag outfit

 • 04.10.2017 - 11:16

Jeg er vel den som ikke ofte går i svart antrekk men i dag gjør jeg utrolig nok i dag. Jeg vet har mer svarte bokser enn svarte gensere i skapet, men typisk meg egentlig å ikke ha så mye svart. Har du mye svart i skapet ditt?

Run and go

 • 30.09.2017 - 16:37

Da er jeg på vei til Aremark men rakk antrekk bilder

Brennheit fredag

 • 29.09.2017 - 08:27

Siden det er fredagen og helg så lager jeg min egen tema for fredager, det er fordi at syns at den siste dagen skal være noe overraskende men samtidig litt underholding i det.

Hva tenker du om det?

Disse tre er nok brennheite denne fredagen og hvorfor? Det skal du få vite nå

Elsker: boksen er den jeg elsker best av antrekket fordi jeg syns den gjør hele antrekket med skriften og alt rundt der hun står. Kan brukes til alt: genseren er nok den som kan brukes til alt sammen og veldig fin med en vanlig olabukse også som er flest for mange å gå med. Vesken er nok veldig mange har så jeg den gjør antrekket litt mer tøft / normalt?

Elsker hele antrekket og er nok fordi jeg er veldig glad i svarte lange bokser som går høyt opp og med den brun fargen på grensen gjorde veldig bra til det svarte

Elsker grensen og vesken fordi det gjør antrekket og det er noe alle sammen kan gå med hverdagen og kanskje fleste liker. Eller hva tenker du om det?

Inspirert ?

 • 27.09.2017 - 22:38

Etter å sett veldig mange steder så har jeg lageret min egen kollasj inspirert versjon som jeg kommer til å lage mange framover når gjeller makeup og fashion. Jeg har laget en som er brenn heit , favoritt og tøffest og som har krone på seg. Det kommer det framover å det er bare fordi at gjør det mer gøy og lese og kreativt på min måte som ikke er sponset men mer gøy å se på

Favoritt: denne jump boksen / genseren skal jeg bestille på denne måneden som kommer. Jeg likte denne utrolig godt pluss jeg skal forandre kleskapet mitt denne neste måneden. ( hvis du lurer hvor jeg har funnet hen så skriv på kommentar feltet - fordi dette er ikke sponset )

Gule jakken med flammer: denne har fått flammer fordi den er utrolig heit pluss gul fargen er veldig inn denne høsten så det er derfor den har fått flammer

Tøft genseren: denne likte jeg ord taket på og jeg stiller meg alltid « why not» også på jobb og i livet mitt

Krone jump; denne hvite tok jeg med fordi at jeg så veldig mange har kjøpt den allerede og jeg ikke fant i min riktig størrelse til meg som er veldig trist for meg. Men skjønn skjer ..

Likte du noen av disse? Ville ha flere av skjønne? Kollaser

TORSDAGS ANTREKK

 • 14.09.2017 - 10:42

Denne dagen trodde jeg skulle på jobb men siden jeg kastet opp / vært syk måte være hjemme 48 timer, vil sier 2 dager som jeg egentlig ikke helt viste selv. Så jeg ble vist sendt hjem. Men da er det torsdags antrekk som er mer hvit og litt begis farge. 

 

Insta hit or trend

 • 06.09.2017 - 08:01

God morgen alle sammen.

Dette er min favoritt look. Liker fargen hennes og øyneskyggen er utrolig fint og liker det.

Disse fargene her er utrolig palettet som liker disse fargene utrolig godt og jeg syns palettet skal komme til Norge, fordi jeg har ikke sett det.

JOBS OUTF..

 • 05.09.2017 - 16:43

Da tenkte skulle begynne med outfit igjen noe som jeg har savnet en del.. 

Håper dere liker bilderne. 

BLACK IN RUND

 • 21.07.2017 - 19:44

God dag alle sammen. Dette var antrekket jeg hadde på meg i dag som var svart men også var det litt grått i antrekket og brillene 
 

Hva syns du om antrekket? 

MIN INSPIRASJON INNEN MAKEUP

 • 06.06.2017 - 22:03

Det er utrolig mange der ute som er utrolig flinke med sminke og makeup. Og for meg som liker å skrive og teste nye produkter så trenger jeg alltid inspirasjon​ til nye looker eller ideer. Det som jeg elsker med denne kanalen er at han er gutt og han er super god.til det han holder på med Jeg vet ikke om du har lagt merke til han men jeg er nok den faste følger hans på YouTube akkurat nå fordi at han er utrolig flink og er utrolig søt. Så ukas og månedens favoritt inspirasjon er nok Jake Warden. 

 
 


 

INSPRIRT AV LOOKS

 • 13.04.2017 - 15:06

Jeg fant noe favoritt look og mange fine farger som jeg bare ble helt inspiriet ifra og som jeg har utrolig lyst til å prøve. 

Jeg er ikke så veldig flink å prøve blå øyneskygge men følger det er fordi det ikke er så fint på meg men siden jeg har litt blå grønne øyne så er jeg veldig sikker på at det skal kle meg men er skeptisk med det. Men siden dette viste seg at var veldig fint så må det bare prøves. Andre bilde som er rosa gull aktig er utrolig fint å liker det utrolig godt og dette er noe jeg alltid kunne og kan gå med. Det som er nedst for den er en med gult og som alle som kjenner meg er gult min yndlings farge sammen med oransje men denne looken som er gul er utrolig tøff og jeg vil og skal prøve og lage det samme eller linjene fordi jeg ELSKER denne looken. Den siste tok jeg med fordi den var utom det vanlige men det er ikke denne som jeg skal prøve med en gang. 

Hva syns du om lookene? Likte du noen i så fall hvem? 

 

PÅSKE INSPRASJON

 • 09.04.2017 - 20:02

Jeg har laget meg en min egen påske inspriasjon i påsken. I påsken er det veldig vanlig med gult og oransje som er mine yndlings farge. 
Hva syns du om påske insprasjonen min?
 

Rosa er nye inn trend

 • 28.03.2017 - 09:04

Rosa har vel egentlig blitt den nye trend fargen som har kommet inn i 2017. Det jeg syns nok er utrolig tøft er nok rosa solbriller og vesken. Bilderesultat for rosa trend 2017

Men hva jeg egentlig syns om fargen og at har kommet inn i 2017?  Fargen er utrolig tøff men jeg er ikke så veldig glad i rosa fargen men det er nok fordi jeg ikke kler det og fordi jeg ikke følger meg vellykket når jeg går med og gir meg ikke den selvtilliten som jeg kanskje trenger når jeg går rundt med. Men det som er egentlig veldig gøy å se er nok at andre går med det og at de faktisk kler det. Så ingenting negativt men rosa fargen.

 

VEKSA INSPRASJON

 • 18.01.2017 - 09:04

Inspirasjon​ nå kommer det til denne vesken som er utrolig nydelig og kan brukes til alt sammen. 

 

Denne vesken passer utrolig godt til svart og grått antrekk bare for å få den friskheten til antrekket. Det jeg liker med denne veksa er nok fargene og hvordan den kan brukes til alt sammen. Hva er din mening? Likte du veksa ?

 

PREPPY LOVIT

 • 16.12.2016 - 08:17

Disse antrekkene kunne jeg bli inspireret av. Denne stillen er både pyntet men nå kan brukes til hverdags som utrolig fint for min del. Så jeg har blitt veldig glad i denne stillen. 

Det jeg liker nok mest med denne stilen er nok også de lyse fargene som er kan brukes. Jeg er å veldig glad i smykke og skjerf så passer utrolig godt. 

Jeg er nok å veldig glad i blått og ruter som er typisk preppy still. Hvilken still liker du? Har du kanskje blandet still?
 

British Fashion Awards #1

 • 06.12.2016 - 18:13

Jeg har valgt noen antrekk som jeg vil skrive om. Noen antrekk fra British må jeg snakke om fordi noen av veldig WOW fine andre var WOW, gå skjønn? Og nettsiden som jeg brukte for å se flere eller fant bildene ifra: HER HER TYKK HER . 

Amber Valletta din kjole må jeg si at jeg IKKE liker. Det er nok fordi den overdelen likte jeg ikke så godt å kjolen linjer på en diskokule enn kjole,  men jeg likte veldig godt vesken som hun holder i. Og belte var å veldig fint og bra at hun valgte et belte på denne kjolen. 

Kjolen hennes var egentlig utrolig tøff. Den var nytt å ny kjole som er veldig fin. Tror den er litt kjedelig men allikevel likte jeg denne fordi var ny skapt å at hun kledde denne kjolen veldig bra. 

Denne kjolen for binner jeg med vinte farge å fikk skjønn vinter følelse av denne kjolen er nok fordi de kullene som er nedst på kjolen og fordi at denne blåfargen er nok vinte farge for meg. Hva mener du om disse kjolene?
 

COOL COLOR CHRISMAS - EYES SHODOW

 • 04.12.2016 - 14:29

Jeg har laget en film med farger på isteden. Tenkte at framover skal lage inprierende looker å produkter som jeg skal prøve første gang.. Og det skal komme også på denne bloggen så det er bra å følge med. Videoen kommer litt senere i dag. Men du skal få en liten smake bit nå.


 

Looken er veldig spessiel men jeg ble inpriert av et bilde som kommer på videoen men den hadde mange forskjelige farger men jeg tok farger som passet sammen.

 

JULEANTREKK PLANLEGGING?

 • 03.12.2016 - 13:00

Nå er jeg ferdig med julegave shoopingen min. Det er utrolig deilig å slippe til stresse rundt å ikke finne noe ting. 

Disse kjolen har nok samme fargen men det er nok den stilen jeg akkurat liker.  

BLACK FRIDAY INSPRIASJON LOOK

 • 24.11.2016 - 20:21

Siden det er black friday i dag så hvorfor ikke lage en look til denne dagen? Jeg gjorde dette fordi jeg går ikke så mye med svart øyneskygge ( eksempel ) og siden jeg ikke gjør det så mye så hvorfor ikke lage video om det å lage en black friday insprasjon look?

Øyneskygge: Jeg brukte Neked 1 plettet som er helt naturlige farger. De brukte veldig mye av den gråe fargen som er den siste fargen.. Den grå fargen bruker jeg egentlig mest til eyeliner men nå skulle jeg bruke den som en liten base. Jeg brukte å en liten grå brun farge i samme plettet det er egentlig fordi jeg ville ha en liten ekstra mørke gråbrun varge i tilegg til globallingjen. Og resten av så tok jeg veldig mørke brunne kronstraster siden skulle være mørk å som et liten tema nr 2. Og siden jeg tok mørke gråbrun farge som nr 3 farge til øyneskygge så forsatte jeg med det på leppestift. Resten av Black Friday bildene kommer i morgen tidlig. 

Likte du looken?

 

OUTFIT MANDAY

 • 21.11.2016 - 10:11

Da er det antrekk mandag. 


Liker dere antrekket? 

HALLOWEEN MAKEUP

 • 26.10.2016 - 22:21

Dette er min halloween makeup tips til alle sammen. Foundtion: Bobbi Brown , Concealer: Naced , Øyekygge: Anastasia Beverly Hills og fargen heter: Love Letter og som gepard fargen brukte jeg Realgar og litt med Burnt Orange.. Eyeline Pencil og Marsaca. Og det kommer på video i morgen hvordan jeg gjorde det. Det jeg enkelt begynte med er å ta på foundtion, primer å hvit øyeskygge primer fra NYX for å lysne veldig mye av det som skulle være hightlight og som skulle synes litt ekstra. 


Leppestiften brukte jeg en veldig brun farge som skulle være mild i forhold til øynene mine.

 

Liker dere halloween makeupen min? 

( Ikle sponset )

 

hits