Gårdags antrekk

 • 31.01.2017 - 08:44

Jeg å venninne hadde noen antrekk / fotoshot igår i snøen. Og siden jeg var litt opptatt i går og på søndag så kom det nå isteden for.  

Bilde photoshot

 • 29.01.2017 - 14:41

Hadde en liten fotoshoot i snøen men kommer flere og bedre bilder i kveld

UKAS..!!!

 • 29.01.2017 - 12:50

Jeg vet at har hatt veldig lite blogging på meg siste tiden. Det er nok fordi jeg har hatt utrolig slitsom ute og denne uken har jeg bare gjort det som jeg ville ha gjort og trengte å slappe av. Ukas opptur er nok denne helgen her. Jeg har opplevet kjempe masse denne helgen og jeg vet at jeg har bare kost meg kjempe masse. NEDTUR: jeg er den som prøver å unngå nedturer som gjør vondt i livet mitt. Ikke fikk gjort: Det er utrolig mange ting jeg ikke fikk gjort. Det er nok å skrive på bloggen. Må si at jeg ikke har vært den flinkeste som veldig mange andre er. Men nå skal jeg ut i snøen snart å ta bilder som skal ha en gode minner . 

Det kommer mange bilder i dag. Tenkte skulle ta vinte bilde sammen med en venninne av meg som kommer til å bli utrolig gøy og gleder meg masse til det.

 

Utfordringer i ny moderne tid

 • 26.01.2017 - 16:34

Det er utrolig mange ting vi kan gjøre med rettigheten i ny moderne tid. Du har mer vold i samfunnet å hvordan rettighetene skal være likt mellom den som er pårørt og den som er mistenkt som skal ha en god oppføling i fengselet og som skal ha en god dom som begge to skal leve med. Det er noen som mener at det skal være lenge staffe dom som har blitt mistenkt men det er noen punkter som også er veldig feil innen den rettighetene som vi bruker i dag. og det mange politikkere som bruker makten sin feil og urettferdig som ikke skal merkes bare skriver unner på. Jeg tror det er mange ting i dette samfunnet som vi ikke vet om i politiske spillet og makten som blir mer urett forhold til stemme på valgene.

Jeg har alltid drømt om politiske saker og hvordan vi alle kan gjøre en god rettighet for alle land og like vel ha en stor makt og mye bedrere mye mer kompisert som allerede er i verden og i Norge.

Og jeg følger nå at verden får tilbake å skaffe 3 verdens krig mye fortere men nå er nok noe med å ta NATO og alle europa sine land. Og verste er at ingen tørr å gå imot de store maktene i verden på. Jeg har på følesen at alle land innen NATO har fårr en hemmelig brev ifra russland med å lyst at bli melde seg ut av det.. Eksempel vis så er noe med Tyskland og Frankrike som høy sansylig har fått noe av det. Dette er bare hode mitt pluss jeg har vel aldri passer i dette samfunnet men alt sammen er min egen tolkning som jeg ser. 

 

UKAS INNLEGG

 • 21.01.2017 - 19:44

Nå har nesten denne uken her godt å den har vært egentlig helt super. Har ikke hatt noen negative som har skjedd eller som jeg har tenkt over som egentlig er utrolig deilig å jeg følger meg ikke skuffet eller noe annet. Positivt med denne er uken er egentlig alt sammen som jeg har gjort og kan si at hatt en super uke. Denne uken har jeg også prøvd og jobbe med innlegget og tenkt på en del annet som skulle gjøre litt mer gøy å skrive om pluss noe jeg likte selv om å skrive om også. Denne helgen har forresten vært utrolig koselig og som jeg aldri kommer til å glemme. Måte ny mennesker og lært utrolig mye som jeg ikke viste om. Vært også på shopping og kjøpt meg hatt som kommer i morgen. ( Skulle kjøpe kafe til mormor når jeg var i Oslo ) 

HVERDAGS MAKEUP MIN

 • 20.01.2017 - 08:42

 

Denne uken har jeg brukt veldig mye av det samme. 

( Ikke sponset ) Jeg valgte at at skulle ta de produktet som jeg bruker veldig mye og dette er noen av mine favoritter .. 

Dette er mine faste 4 produkter som er utrolig nydelig. Har dere prøvd noen av disse produktene før? 


 

LIKHETEN MELLOM SOPHIEELISE Å LINNI?

 • 19.01.2017 - 20:50

God kveld alle sammen. Her om dagen så satt jeg å tenkte på hvor mye gode ferdigheter Linni Meister og Sophie Elise har. Alt sammen skal være gode ferdigheter som skal være koselige. 

LINNI M BLOGG:  Hun skriver om hverdagen hennes og det som jeg liker med henne er at hun er seg selv pluss hun tar mange fine bilder og må si at det er veldig imponerende at hun har blogget veldig lenge. Headeren hennes er mystisk og passer perfekt til bloggen hennes og den hun er i vikeligheten. 

Sophie Elise blogg:   Bloggen hennes syns jeg er den hun er. Pluss jeg liker den jenta som hun er fordi hun gjør mye riktig og kanskje de feilene hennes som mange sier hun har gjort og som hun har gjort seg har vokst på det til en god rettning? Og jeg vet en ting er at alle nedturer man har jo sterkere, sikker er man på seg selv. Og i diskusjoner er nok den jenta som ta parti med henne. 

Likheten mellom disse to er at de er seg selv pluss de har gjort omtrent det samme og begge to virker utrolig koselig jenter begge to. Hva er din mening? Finner du noen likheter mellom disse to?
 

ALKOHOL UNGDOM / VOKSENE

 • 19.01.2017 - 17:46

God kveld alle sammen. Det jeg tenkte skulle skrive om er nok hva min mening er forskjell mellom når voksene drikker mye / Ungdommer på fester og blir utrolig fulle. Og kan si at INGENTING er riktig eller galt mening. Først vil jeg si at jeg har nok aldri opplevet at noe nærmeste familie har drikket så mye av mamma og pappa så det kan jeg ikke sammelige meg med. Men jeg har sett en god del hvordan voksene er når de drikker mye / Ungdommer drikker mye.


 

Først jeg vil si er at voksene er mer sammen med andre voksene og dere som er voksene ikke si at ungdommene er dårligst fordi jeg tror at det er veldig likt av tall / prosenter vis. Uansett om du er voksen eller ungdom gjør man feil uansett og kan vi og du som drikker mye gjøre noe med det? Ja, pluss er det enkelt? Egentlig ja så er det. Du må bare bestemme deg og husk at du er ingen IDIOT og det er ikke feil eller galt å si nei etter en drikk. Det har jeg gjort mange ganger å ja, folk sier alltid drikk litt mer og du merker ikke alkohol og de sier alltid du kan smake på min å se om det er godt men aldri si ja på det. TRO MEG, jeg har ikke gjort men har hørt en del om det. 

Så uansett om du er voksen eller ungdom så er det ingen som er best eller dårlig på det lenger. 

 

5 TING SOM GJØR MEG GLAD

 • 19.01.2017 - 09:08

God morgen alle sammen. Det er mye som gjør meg glad så tenkte skulle si 5 ting som gjør meg glad. 1. Glade og smittsomme mennesker. Jeg er nok som er den smittsomme når det gjeller å være glad men er godt også ikke følge seg helt alene. 2. Positive : Jeg er nok den som er utrolig glad i positive mennesker, det er nok fordi jeg er en selv og hvis en er negativ så kan det dra ned veldig fort ned over humøret noe som jeg prøver selv å unngå ofte. 3. Venner . Å være med de er nok at jeg ikke tenker så mye hva som er i hode mitt eller for panikk fordi du tror at ikke vanlig nok til å gå alene. 4. Tulle foran kamera. Jeg er nok den som er glad når jeg tuller meg igjennom bilder som skal bli tatt. 

5. Familien og kjæresten. Og være sammen med familien min eller med kjæresten min er nok den tingen jeg er meg og gjør meg ekstra glad. Hva er det som gjør deg glad?

 

Hadde du tenkt at du var lesbisk, bifil eller homofil?

 • 18.01.2017 - 19:19

Jeg kan si men en gang at jeg lurt på det mange ganger selv om jeg var lesbisk eller ikke. Svaret mitt var at jeg ikke var det men var helt greit og normalt men det er også være lesbisk eller homofil. Ingen syns det er feil eller galt og du trenger ikke være redd at noen dommer deg fordi det er bare utrolig slemt og da lever de ikke i 2017 eller ikke følgt med i 2016. Det er vanlig å undersøke seg selv på hvem du liker blir forelsket ifra eller hva som tiltrekker deg av samme kjønn eller ulikekjønn. 

Husk at du må være hvem du er. Og så lenge du vet at du er deg selv så er jeg alltid der for deg.. 

 

VEKSA INSPRASJON

 • 18.01.2017 - 09:04

Inspirasjon​ nå kommer det til denne vesken som er utrolig nydelig og kan brukes til alt sammen. 

 

Denne vesken passer utrolig godt til svart og grått antrekk bare for å få den friskheten til antrekket. Det jeg liker med denne veksa er nok fargene og hvordan den kan brukes til alt sammen. Hva er din mening? Likte du veksa ?

 

MINE BESTE RÅD SKRIVE RIKTIG..

 • 17.01.2017 - 21:20

Jeg er nok den som sliter litt med å skrive riktig på denne bloggen. Men jeg tenkte at skulle dele hva jeg alltid gjør før jeg sender det på et innlegg på bloggen som er viktig for meg å gjøre. Og jeg vet at dette kan hjelpe deg som er som meg som har litt vanskeligheter med å skrive riktig. 

Første pundet på alltid jeg gjør er å bruke Word. Det er nok fordi at jeg kan rette på hva jeg vil pluss det er egen rette program på Word som hjelper meg en del. 2. Jeg går alltid igjennom hva jeg faktisk trykker på innlegg for å kopiere det jeg har skrivet. 3. Går igjennom den igjen på blogg innlegget fordi kanskje jeg har glemt noe eller at jeg skal laste ned et bilde som skal være med på innlegget. 

4. Ser alltid hvor mye ord jeg skriver på innlegget. Hvorfor jeg gjør det. Det er fordi hvis det er under 100 ord så betyr det at jeg har glemt noe viktig og hvis er over 200 ord så må jeg ha 2 bilder isteden for en. 5. Antall ord er viktig for meg fordi man blir utrolig sliten av å lese mer enn 200 ord å da er det alltid ekstra koselig å ta en puste pause å se på fine bildene du har lagt ut.

Likte du tipsene mine? Og jeg ville skrive dette fordi det er de 5 punktene jeg gjør.

 

YTRINGSFRIHET RETTIGHETER LIKER JEG FORDI..........

 • 17.01.2017 - 21:01

Første jeg tenker på når jeg hører på ytringsfrihet er nok det ordet jeg liker best. Det er og liker best er nok uansett hvilken region, kultur og meninger du har så kan du faktisk si dem. Og jeg funnet også ut at mange politikkere og de som har kultur ikke respekter nok den norske kulturen eller den de bor hos. Dette er min egen oppfatting i hvert fall her jeg bor. Kanskje er bedre i Oslo, Bergen og andre steder men hos meg har jeg nok vært den svake ledd men faktisk de som har vært litt nede når gjeler språk og kanskje lærer saktere enn vanlig men jeg vet at alle for med seg hva som skjer uansett hva som er skjer. 

Vet du hva jeg ønsker meg mest til politiske spillet? ÆRLIGHET.. Jeg har på følelsen at de ikke er ærlig nok å si ja, gjort en feil med dette .... Men vi lover å fikse opp i dette, å skjønner at dere er sure men blir bedre. Fordi 2016 har det vært mye rart som ikke helt stemmer eller som burte rette opp i.. Hva er din mening?Poenget mitt er at bruk ytringsfriheten til noe riktig og ikke noe som er feil på mange vis. Jeg har faktisk en eksempel men tar ikke det her, men jeg mener få alle FAKTA på bordet før du kanskje faktisk tar en mening på det. ( Jeg har begynt med det nå, og det funker utrolig godt. Og jeg forstår meg av mennesker rundt meg. )

HVA ER DU? MAMMA ELLER PAPPA JENTE?

 • 17.01.2017 - 08:59

Ofte ser alle meg som pappa jente men er det sant ? Dere kan vel få lese om det nå.  Veldig mange ofte tror vel at er enkelt å være pappa jente. men det er ikke alltid at blir en pappa jente med en gang. PÅ min del så har jeg vært også veldig mye med mamma jente. Men faktisk så er det nok mamma som har vært nærheten av meg hele tiden så for meg er nok egentlig den som er veldig god blanding. Pluss jeg er blanding fordi jeg snakker egentlig med begge to veldig godt og jeg ringer ikke pappa så veldig mye men jeg besøker nok familien min veldig ofte og det er ofte i helgene så jeg vil si at jeg er nok den blandingen av mamma å pappa.

Men hva er dere? Begge? Pappa eller Mamma?

 

MILJØVENNLIG I 2017.. HER HAR DU NOEN TIPS...

 • 16.01.2017 - 15:54

Jeg har alltid tenkt å være mer miljøvennlig. Og jeg selv er egentlig veldig godt på vei til å være en av de beste miljø vennlige i dette landet? fordi akkurat det skal ikke så veldig mye til i disse dagene. Ikke reis langt: Man trenger ikke reise veldig langt for å oppleve noe nytt og mye spennende enn du kanskje har der du bor selv. I hvert fall skal ikke jeg reise å veldig langt eller ofte til et annet land, og dette året vil jeg nok holde meg til Norge og et annet land i sommerferien. KASTE MINDRE MAT: Jeg er nok den som kaster mindre mat enn der jeg bor. Men jeg vet også at jeg skal bli bedre på det jeg å pluss jeg er veldig bevist på hva jeg kaster også. SPARE STRØM: Jepp, jeg er nok den som spare strøm gjengen. Jeg kan si at jeg har ikke kommet til 500,- av strøm regningen og nå har jeg bodd her snart i et år så jeg er nok veldig fornøyd med det.

Bilderesultat for strøm

REISER TIL GÅRDSBRUK: Jeg eller familien min har en gård i Aremark og jeg fant ut at "Aremark kommune har et totalt areal på 322 kvadratkilometer, hvorav 7% utgjør dyrket mark, 81% skog og 12% vann, bebygget areal." Og 81 % skog er veldig mye. Så jeg kan nok som skog og mer kan jeg nok lære meg å. Hvis jeg har bruk for det en gang..  Rydd opp etter deg: Dette er nok noe jeg må tenke mest på denne gangen. Men er nok også mange som ikke har tenkt over at rydding er veldig viktig for miljøret også.. 

Miljo jord liten

 

NEGATIVT MED RETTIGHETENE

 • 16.01.2017 - 09:19

Noe som skal være godt å trygt kan også være noe negativt. Og tenkte skulle skrive hvorfor og kanskje hvordan kan unngå det? Første jeg vil si er at kan ikke skylde på en region hvis du gjør terror eller skader mennesker. Dere har en sikkerhet i fengsel men noen ting kan bli helt feil å bruke i retten og kanskje inn i rettighetene som vi alle har i dette landet. Det som også er nok litt negativt er at alle mennesker som vi unngår oss med på. Pluss jeg fant noen  Eksempler på negative rettigheter er retten til å leve, å være fri, ytringsfrihet, religionsfrihet, frihet fra vold, frihet fra slaveri og eiendomsrett. ( kilde her ). Jeg finner nok mest positive om rettigheter vi har her i Norge og annet land..  

3 TING VI JENTER IKKE ER ALENE OM

 • 15.01.2017 - 22:22

Jeg tenkte at skulle skrive om 3 ting vi jenter ikke er alene som og hva vi jenter har som likheter fordi vi jenter men også gutter har like trekk som alle sammen går igjennom. Og tenkte skulle nevne tre stykker som vi ikke er alene om.

Mensen: Alle jenter for mensen en gang i livet å alle går igjennom p-piller og hvordan skal bruke det. Tips: Snakk med moren eller søstrene dine fordi de forstår det og ingenting er dumt, dust eller rart å snakke om.Opp og ned turer: Alle jenter for oppe og nedturer i hverdagen og jeg kan garantere deg at du aldri alene med å ha nedturer. Hvis du har nedturer gjør resten av dagen din noe ekstra som du vet kan gjøre dagen litt oppover og kanskje noe ut av det vanlige.Følge seg alene: Alle jenter følge seg alene og det er ikke det helligste man kan oppleve.  Hvis du føler deg alene så har en god tips. Tipset er at kos deg med kopp kakao og nyte alene tiden fordi noen vil være alene fordi de har en stressende dag.

Det er nok mange som kommer på noe annet enn dette som vi jenter ikke er alene om. Hvis DU har noen tips så skriv det ned på kommentar felte så kan alle sammen være med å se hva vi jenter ikke alene om her i verden..

 

HVORFOR HAR MENNESKER NOE I MOT ANNLEDES MENNESKER?

 • 15.01.2017 - 17:37

Det er noe jeg aldri kommer til å skjønne. Jeg vet heller ikke hvor jeg skal starte hen men bare begynner på et sted. Første jeg ville si at alle vi forandrer oss etter verden. Denne verden er nok mer vonde hemmeligheter som kanskje ikke tåler å komme ut i verden eller noe som aldri kommer ut fordi vi kommer til ikke tenke det kreative eller noe helt annet. 

Jeg er ikke den som ikke kan snakke om andre mennesker når det gjeler på jobb eller annet akviteter du holder på med. Jeg følger nok andre mennesker har utrolig vanlig nok  at de snakker om andre som en er så utrolig vanlig å gjøre, det for meg er utrolig trist og veldig leit. Og være aneledes er det BESTE jeg vet og bli kjent med andre mennesker på. Pluss jeg kunne ikke ha tenkt meg annet enn at alle rundt meg var aneleders enn det de er. Jeg vil nok ikke ha en person som er akkurat den jeg er. Men jeg vil heller ikke ha mennesker rundt meg som vil ha andre menneske vondt å prøver alt sammen til gjøre vondt for det menneske. Uansett om jeg kjenner den personen eller ikke kjenner den person.  

DAGS SØNDAGS ANTREKK

 • 15.01.2017 - 17:16

Da er det søndag allerede alle sammen. Det er utrolig rart å tenke på at helgen er allerede over som også er utrolig kjipt, men det er kanskje skjønn det er akkurat nå? 

 

HAR DU NOEN GANGER UTFORDRINGER I HVERDAGEN DIN? KANSKJE DETTE HJELPER..

 • 14.01.2017 - 23:13

Alle vi mennesker har jo nedtur og kanskje utfordringer som er i hverdagen. Denne uken her for meg har nok vært en utfordring for meg på jobben men har faktisk fått en positivt rutine på hva som hjelper meg selv når noen ting skjer som jeg kanskje ikke har sett eller faktisk er forventet. Det første som jeg gjorde var faktisk gjennom føre det denne uken her som var en utfordring for meg. Siden alt sammen startet på Tirsdag måte jeg gjennom føre det jeg kanskje ikke ville helt. Nemlig å reise på jobben fordi jeg viste at alt sammen skulle prege meg resten av uken og mennesker som faktisk snakket om det som vi kanskje snakket om.

Bilderesultat for positivt

(Kilde Google )

Jeg skal innrømme at jeg gråt og ville bare gjemme meg i leiligheten men det var det dummeste jeg gjorde så jeg valgte veldig fort at jeg skulle gjennom føre det. Jeg bestemte også veldig fort at skulle lage en liste som jeg skulle gjøre hver eneste dag når jeg følte at ble slemt eller bare rare sitasjoner som kanskje de ikke la merke til. Så listen var dette:

 • SMILE: Jeg er nok den som har et smil som alle liker og som mennesker kan bli glade av så brukte det veldig mye
 • TAKKNEMLIG: Alle vet sine feil eller hva de har sagt som kanskje skjønner etter tid at var litt dust å si så jeg var bare takknemlig fordi at jeg ville ikke ta opp det vonde og jeg ville ikke være den som var bitch eller den som faktisk blir dratt ned. Pluss jeg har bare å være takknemlig for akkurat denne uken så tenkte veldig på det gode.
 • GODE TANKER: Noen ganger er det veldig vanskelig å tenke på det gode. Men alle har mest det gode som har skjedd dem så bruk det mest så kommer du veldig langt og tro meg det funker...

Bilderesultat for positivt

Disse brukte jeg hele denne uken å det funket. Smile, Takknemlig og gode tanker funker alltid. Være så snill tro meg. Pluss husk å se framover når det gå litt nedover.

Hva tenker du? likte du innlegget?

hits